cirith Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Το οικιακό σύστημά μου απαρτίζεται από: CPU: AMD Athlon X4 750k M/B: Asus A88XM-A Mem: 2 X 4Gb G Skill 1600 GPU: Gigabyte GeForce GTX1050Ti 4 Gb SSD Toshiba 240 Gb + HDD Seagate 2 Tb Case: Cougar Archon PSU: Seasonic S12III-550 80 PLUS BRONZE Το σύστημα χρησιμοποιείται για light gaming και επιπλέον εξυπηρετεί γενικές ανάγκες Home Office + browsing. Τους τελευταίους μήνες παρουσίασε random shut-offs και άρνηση να κάνει power-on (που ξεπερνιέται με “επιτήδεια” διαδοχική χρήση πλήκτρων power και reset). Αρχικός ύποπτος θεωρήθηκε το τροφοδοτικό (ένα Corsair CX450 λευκό ενός έτους), το οποίο αντικαταστάθηκε από το Seasonic, χωρίς αποτέλεσμα (ήδη το Corsair λειτουργεί χωρίς προβλήματα σε άλλο υπολογιστή). Επόμενη ύποπτη η μητρική (ή μήπως κάνω λάθος;). Θέλω λοιπόν να αγοράσω ένα σετ M/B - CPU - memory για να αντικαταστήσω τα υφιστάμενα.Θέλω να κινηθώ σε πλαίσια budget gaming με την ελάχιστη δυνατή δαπάνη. Έχω βάλει στο στόχαστρο τα ακόλουθα: Intel i3-10105f Gigabyte B460M DS3H G.Skill Aegis 8GB (Χ2) Μπορώ να κάνω κάποια καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα; Κάνω κάποιο λάθος γενικότερα; Ευχαριστώ για τις απόψεις σας!
nickol-us Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Μπα όχι, είσαι total budget. Μικρή εξαίρεση η μητρική. Σε τι τιμή την βρίσκεις; Ο λόγος επιλογής είναι τα 4 ram slot; Έχε το νου σου, επειδή ο 10105f βγήκε χρονολογικά μαζί με την 11η γενιά, μητρική με b460 ίσως χρειαστεί bios update. Μην φας καμιά φόλα. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα 4 ram slot πήγαινε σε κάποια H510 1
cirith Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 59 λεπτά πριν, nickol-us είπε Μικρή εξαίρεση η μητρική. Σε τι τιμή την βρίσκεις; Στα € 80 η μητρική. Θα προσέξω τις παρατηρήσεις σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα