Προς το περιεχόμενο

Μιχάλης Ρακιντζής

Mixalakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής για μια ακόμη φορά αποδεικνύει ότι είναι πρωτοπόρος στην ελληνική μουσική σκηνή!

Πριν την επίσημη κυκλοφορία του καινούριου cd με δική του πρωτοβουλία στο επίσημο official site που ειναι υπο κατασκευή και βρίσκεται στο http://www.rakintzis.com διανέμει σε άριστη ποιότητα ένα απο τα κομμάτια που θα περιέχεται στο cd!

Όλοι λοιπόν κατεβάστε το και ακούστε το είναι πραγματικά καταπληκτικό κομμάτι!

Μπράβο Μιχάλη που καταφέρνεις και ξεφεύγεις απο την μουσική βιομηχανία και απο σταθμούς που κάνουν τα κομμάτια επιτυχίες.....

(αν είναι δυνατόν) βομβαρδιζοντάς μας με αποκλειστικότητες!!!

Δημοσ.

Πολυ καλος ο συνονοματος αλλα μετα την eurovision πεσαν ολοι πανω του να τον φανε...

Παντως σαν συνθετης ειναι γαματος! :D

Δημοσ.

kai egw ton goustaro (idios pio palia kommatia) ALLA me thn eurovision egine roba giati HTAN APARADEKTOS, kai episis pio poly roba htan oi blakes pou ton esteilan ekei.

Mia kalh kinish pados mprabo ston Rakintzh gia to site

Δημοσ.

Πολύ μου αρέσει να βλέπω άτομα να στιρίζουν τον Μιχάλη και που δεν ξεχνάνε την μεγαλη προσφορά του στην ελληνική ποπ μουσική σκηνή.

Ακουσα καποια τραγούδια του στον jeronimo που ισως να ειναι απο τα λιγα ραδιοφωνα που θα παιξει Ρακιντζη στο προαγραμμα του.

Eλπίζω να παει καλά ο δίσκος.

Οσο για την eurovison που τον ειχαν τρελανει τον ανθρωπο.

1.Ποιος ψήφησε για να πάει?Εμείς.

2.Το σαμπονταζ δηλάδη δεν το παρατήρησε κανείς?????

Rak we love you :P

Δημοσ.

Αν και δεν μου αρέσει ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης, η συγκεκριμένη κίνηση είναι δείγμα ανωτερώτητας από όλους τους άλλους που το παίζουν. Μπράβο! :D

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει βαλθεί να μας τρελάνει όλους ο Μιχάλης Ρακιντζής! :o

Άλλα 2 νέα τραγούδια free για download στο Official Web Site!

1)Γεύση Απο Σένα

2)Τελευταία Φορά

είναι οι τίτλοι των 2 ολοκαίνουριων καλοκαιρινών κομματιών που πρόκειται να συμπεριληφθούν στο καινούργιο του Cd!

Όλοι λοιπόν στο http://www.rakintzis.com για να απολαύσετε αυτά τα καταπληκτικά κομμάτια! :D :D

Επισκέπτης
Δημοσ.

σιγα την πρωτοπαριακη κινηση... στο εξωτερικο (αν ασχολειται κανεις και με μη-ελληνικη μουσικη) αυτο το πραγμα ειναι απολυτα λογικο

αντε μια http://www.epitaph.com που ειναι δισκογραφικη εταιρια και δειτε ποσα Mp3 με τελεια ποιοτητα δινει καθε μερα απο τα συγκροτηματα που ειναι σε αυτην

και μετα λετε για το 1 κομματι που εδωσε ο παραπανω κυριος...

δεν θελω να πω για τον ρακιτζη συγκεκριμενα κατι, ουτε να ανοιξω κανα τσακωμο αλλα δεν εκανε και καμια φοβερη κινηση ο ανθρωπος...

Δημοσ.

κοιτα οταν θα παει ο πρωτος Ελληνας στο διαστημα τι θα πουμε?? "ελα μωρε εχουν παει καμια 100στη Ρωσοι και Αμερικανοι πιο πριν?" Δεν νομιζω...

Δημοσ.

sivnik, για τα ελληνικά δεδομένα είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Γνωρίζω πολύ καλά ότι αυτό έχει γίνει ήδη στο εξωτερικό εδώ & πολύ καιρό από διάφορες εταιρείες & καλλιτέχνες διαφόρων ειδών. Δε παύει όμως να κάτι αξιοσημείωτο αυτό που έκανε ο Ρακιντζής. Επαναλαμβάνω ότι δε μου άρεσαν ποτέ τα κομμάτια του, αλλά οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε την πρωτοπορία στο συγκεκριμένο.

Δημοσ.

paidia ti leme twra ???

ta palia tou kommatia einai katapliktika...

dikos sou gia panta.... mono se syllogi den to eixe valei to privilege paizete akomi padou!

mwro mou faltso

prokaleis

egw ki o pouf...

klasika kommatia

Δημοσ.

Μια ακομη τραγουδαρα του Μιχαλη ειναι και "Η Παντοφλιτσα" (ετσι νομίζω λεγετε) και ο στοιχος παει καπως ετσι...

"Να'μουνα η παντοφλιτσα που φορας να πας για τσισα" :P :P :P ( το θυματε κανεις; )

Παντως και εγω ειμαι fan του Μιχαλη :wink:

Δημοσ.
Ο Μιχάλης Ρακιντζής για μια ακόμη φορά αποδεικνύει ότι είναι πρωτοπόρος στην ελληνική μουσική σκηνή!

ΧΑ ΧΑΧΑχα χαΧΑΧΑ!!LOOOLL!!

πες μου σε παρακαλω οτι κανεις πλακα,δεν ειναι δυνατον να το εννοεις :shock: :shock: :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...