Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, pavlitakis είπε Εννοείται ότι υπάρχει τρόπος και εφαρμογές που δίνουν απόλυτη ανωνυμία, αλλά μην περιμένεις να σου δοθούν λεπτομέρειες εδώ μέσα. Όποιος χρειάζεται ανωνυμία και ξέρει μερικά πράγματα, την έχει. Εγω μαζι σου σε οτι πεις, μιας και δεν ειμαι πολυ σχετικος με τετοια πραγματα. Παντως θεωρω λιγακι δυσκολο π.χ να μην σε <<βλεπει>> το facebook. Data-Kraken! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 31 λεπτά πριν, CaratNaturelle είπε Εγω μαζι σου σε οτι πεις, μιας και δεν ειμαι πολυ σχετικος με τετοια πραγματα. Παντως θεωρω λιγακι δυσκολο π.χ να μην σε <<βλεπει>> το facebook. Data-Kraken! Εννοείται ότι το φβ σε διαβάζει κανονικά και ενημερώνει το ίδιο τις υπηρεσίες για λέξεις κλειδιά. Οι απλοί χρήστες δεν έχουν να κρύψουν κάτι. Αυτοί που έχουν, γνωρίζουν τους τρόπους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 40 λεπτά πριν, pavlitakis είπε Εννοείται ότι το φβ σε διαβάζει κανονικά και ενημερώνει το ίδιο τις υπηρεσίες για λέξεις κλειδιά. Οι απλοί χρήστες δεν έχουν να κρύψουν κάτι. Αυτοί που έχουν, γνωρίζουν τους τρόπους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) καπως επρεπε να συνεχισουν την κα@λαντα οι ανθρωπες Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από Neural_handshake Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Κανονική εξάρτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix4 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 11 ώρες πριν, imvrios είπε Α, αγανακτούσαν από τη λογοκρισία αλλά αν δεν έπεφτε το Facebook ... απλώς θα συνέχιζαν να αγανακτούν αλλά δε θα μετέβαιναν σε άλλη υπηρεσία. Ναι, λογικό ακούγεται. Απόλυτα. Όσο για τη λογοκρισία, δε τολμώ να ρωτήσω τι εννοείς γιατί φοβάμαι τι θα ακούσω. Ότι θες να πεις να το πεις ξεκάθαρα άμα θες να σε πάρει κάποιος σοβαρός στα σοβαρά, τα υπονοούμενα είναι για τους δειλούς. Εάν μέσο διαδικτύου και ανώνυμα υποννοείς στην πραγματική ζωή και επώνυμα πως συζητάς, με νοήματα; Επί του θέματος, προφανώς και ο κόσμος έχει αγανακτήσει από την λογοκρισία και αναφέρομαι σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς είναι οργανωμένη. Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι η ανάρτηση της Μαρίζας Προβατά, και αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα. Ναι, ο κόσμος είναι στο FB γιατί είναι η μεγαλύτερη και άτρωτη πλατφόρμα με πολλά παρακλάδια (WhatsUp/Instagram κτλπ), και αφού είδε ο μέσος Αμερικάνος πως δεν είναι άτρωτη είπε να πάει να δοκιμάσει και κάπου αλλού. Στο 2021 είσαι τι σου είναι να πας στο Play Store και να κατεβάσεις μία εφαρμογή σε 15δ; Όταν το verification γίνεται μέσο του αριθμού κινητού δηλαδή άμεσα; Στο 2021 ζεις, όλοι έχουν 500 λογαριασμούς από εδώ και από εκεί γιατί είναι πανεύκολο να φτιάξεις έναν, εξού και γιατί υπάρχουν ένα σωρό διαρροές δεδομένων όπως email (και μετά μπαίνεις στο spam list για πάντα) και κωδικών (δες twitch.tv) Δεν έκαναν μετακόμιση σπιτιού. Το άρθρο σου λέει πως έφτιαξαν νέους λογαριασμούς όσο ήταν νεκρό το δίκτυο του FB, αμφιβάλλω άμα το 10% από αυτούς παρέμεινε στο Telegram και δεν χρησιμοποιεί το FB κυρίως πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 31 λεπτά πριν, Phoenix4 είπε Επί του θέματος, προφανώς και ο κόσμος έχει αγανακτήσει από την λογοκρισία και αναφέρομαι σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς είναι οργανωμένη. Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι η ανάρτηση της Μαρίζας Προβατά, και αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα. Κι εγώ ρε φίλε ανέβασα το επιστημονικά τεκμηριωμένο <<Κατέληξα στην εντατική μετά από επίσκεψη παρασκευούλα βράδυ στο insomnia. >> , μου το κατέβασαν όμως οι ανθέλληνες του Ερντογάν σε συνεργασία με τους εβραίοι και τους μασόνοι. Ο καθηγητής Ιωαννίδης μου έκανε λαικ και έχω screenshot. PS: Θα έβαζα τίτλο 'Ξύπνα Ελλάδα' αλλά με πρόλαβαν οι ξυπνητοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waiss Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 59 λεπτά πριν, Phoenix4 είπε Ότι θες να πεις να το πεις ξεκάθαρα άμα θες να σε πάρει κάποιος σοβαρός στα σοβαρά, τα υπονοούμενα είναι για τους δειλούς. Εάν μέσο διαδικτύου και ανώνυμα υποννοείς στην πραγματική ζωή και επώνυμα πως συζητάς, με νοήματα; Επί του θέματος, προφανώς και ο κόσμος έχει αγανακτήσει από την λογοκρισία και αναφέρομαι σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς είναι οργανωμένη. Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι η ανάρτηση της Μαρίζας Προβατά, και αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα. Ναι, ο κόσμος είναι στο FB γιατί είναι η μεγαλύτερη και άτρωτη πλατφόρμα με πολλά παρακλάδια (WhatsUp/Instagram κτλπ), και αφού είδε ο μέσος Αμερικάνος πως δεν είναι άτρωτη είπε να πάει να δοκιμάσει και κάπου αλλού. Στο 2021 είσαι τι σου είναι να πας στο Play Store και να κατεβάσεις μία εφαρμογή σε 15δ; Όταν το verification γίνεται μέσο του αριθμού κινητού δηλαδή άμεσα; Στο 2021 ζεις, όλοι έχουν 500 λογαριασμούς από εδώ και από εκεί γιατί είναι πανεύκολο να φτιάξεις έναν, εξού και γιατί υπάρχουν ένα σωρό διαρροές δεδομένων όπως email (και μετά μπαίνεις στο spam list για πάντα) και κωδικών (δες twitch.tv) Δεν έκαναν μετακόμιση σπιτιού. Το άρθρο σου λέει πως έφτιαξαν νέους λογαριασμούς όσο ήταν νεκρό το δίκτυο του FB, αμφιβάλλω άμα το 10% από αυτούς παρέμεινε στο Telegram και δεν χρησιμοποιεί το FB κυρίως πάλι. Ωραιο γκομενάκι η Μαρίζα Προβατά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imvrios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Phoenix4 είπε Ότι θες να πεις να το πεις ξεκάθαρα άμα θες να σε πάρει κάποιος σοβαρός στα σοβαρά, τα υπονοούμενα είναι για τους δειλούς. Εάν μέσο διαδικτύου και ανώνυμα υποννοείς στην πραγματική ζωή και επώνυμα πως συζητάς, με νοήματα; Επί του θέματος, προφανώς και ο κόσμος έχει αγανακτήσει από την λογοκρισία και αναφέρομαι σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς είναι οργανωμένη. Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι η ανάρτηση της Μαρίζας Προβατά, και αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα. Ναι, ο κόσμος είναι στο FB γιατί είναι η μεγαλύτερη και άτρωτη πλατφόρμα με πολλά παρακλάδια (WhatsUp/Instagram κτλπ), και αφού είδε ο μέσος Αμερικάνος πως δεν είναι άτρωτη είπε να πάει να δοκιμάσει και κάπου αλλού. Στο 2021 είσαι τι σου είναι να πας στο Play Store και να κατεβάσεις μία εφαρμογή σε 15δ; Όταν το verification γίνεται μέσο του αριθμού κινητού δηλαδή άμεσα; Στο 2021 ζεις, όλοι έχουν 500 λογαριασμούς από εδώ και από εκεί γιατί είναι πανεύκολο να φτιάξεις έναν, εξού και γιατί υπάρχουν ένα σωρό διαρροές δεδομένων όπως email (και μετά μπαίνεις στο spam list για πάντα) και κωδικών (δες twitch.tv) Δεν έκαναν μετακόμιση σπιτιού. Το άρθρο σου λέει πως έφτιαξαν νέους λογαριασμούς όσο ήταν νεκρό το δίκτυο του FB, αμφιβάλλω άμα το 10% από αυτούς παρέμεινε στο Telegram και δεν χρησιμοποιεί το FB κυρίως πάλι. Είχα δίκιο στα υπονοούμενα μου όμως, σωστά; Πάντως τέτοια συζήτηση μαζί σου εγώ αρνούμαι να κάνω. Απλά και όμορφα. Η δημιουργία λογαριασμού σε μια υπηρεσία είναι συνήθως εύκολη υπόθεση. Γίνεται άμεσα αλλά δε θα πρέπει να γίνεται χωρίς σκέψη γιατί δεν είναι καλό να μοιράζεις τα δεδομένα σου σε υπηρεσίες που δε προτίθεσαι πραγματικά να χρησιμοποιήσεις. Οπότε το σχόλιο σου είναι επιπόλαιο. Υπόψιν ότι το Telegram θέλει κινητό. Είμαι πολύ παλιός χρήστης Telegram γιατί εκεί υπάρχουν πολλά κανάλια με κουπόνια για κινεζομάγαζα. Έστω όμως ότι το έφτιαξες το account. Και εδώ δε το φτιάχνεις για να το κοιτάς. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία. Που σημαίνει ότι με κάποιο τρόπο πρέπει να φέρεις τους γνωστούς σου από το Facebook στο Telegram, να τους πείσεις να ασχοληθούν. Η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων δε θα μπει στη διαδικασία. Απλώς θα περιμένει να επανέλθει το Facebook. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα