Προς το περιεχόμενο

Κρυφά αρχεία!

Antonisk2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω windows Xp pro greek. Κάποια αρχεία του system restore έχουν πιάσει ιό και θέλω να μπώ στο C:/SYSTEM VOLUME INFORMATION/_RESTORE... να τα σβήσω αλλά αυτό ο φάκελος είναι από τους κρυφούς που δεν εμφανίζονται άμα επιλέξω εμφάνιση κρυφών αρχείων. Παλιότερα είχα πειράξει κάτι στη regedit που είχα διαβάσει κάπου και μου είχαν εμφανιστεί αυτά τα αρχεία αλλά δεν θυμάμαι τι... Μήπως ξέρει κανείς;

Δημοσ.

Δεν το κάνω disable για 2 πολύ απλούς λόγους:

1ον γιατί το έχω χρειαστεί αρκετές φορές και δεν θα ήθελα να μείνω ακάλυπτος

και 2ον γιατί όταν το κάνω disable ενώ λέει ότι θα σβηστούν όλα τα αρχεία επαναφοράς και το antivirus δεν βρίσκει ιούς, όταν το ξανακάνω enable τα αρχεία με τον ιό ξαναεμφανίζονται, γι' αυτό το λόγο θα ήθελα να τα σβήσω μόνος μου.

Δημοσ.

Δύο θέσεις πιο κάτω από την απόκρυψη κρυφών αρχείων στις επιλογές φακέλων, υπάρχει η επιλογή απόκρυψη προστατευμένων αρχείων λειτουργικού συστήματος. Πιστεύω ότι αυτό ψάχνεις. Αλλιώς μπορείς να μπεισ και μέσω dos.

Δημοσ.

Είχα την εντύπωση πως όταν το κανεις disable σβήνονται όλα τα περιεχόμενα του φακέλου, αλλά προφανώς αυτοί που φτιάχνουν τους ιούς κάτι ξέρουν!!!Τεσπά να προσθέσω πως για να μπείς στο φάκελο αυτό αν κάνεις αυτό που λέει ο wizard θα πρέπει να logaristeis σαν administrator

Δημοσ.

sotsak, δοκίμασε να σβήσεις ένα αρχείο, καθώς αυτό εκτελείται. Υποθέτω ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει. Μου φαίνεται παράξενο βέβαια που όταν το απενεργοποιεί το Norton δεν του βρίσκει το αρχείο με ιο. Για δοκίμασε να κάνεις ό,τι λέει ακριβώς η symantec.com γιατί κάτι μου λέει ότι κάτι παίζει με τη registry σου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...