Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Τον τελευταίο καιρό όταν παω να ανοίξω σελίδες στον Chrome (windows 7) μου πετάει το παρακάτω μήνυμα:

Your connection is not private

Attackers might be trying to steal your information from ..... (for example, passwords, messages, or credit cards). Learn more

NET::ERR_CERT_DATE_INVALID

Τι μπορώ να κάνω για να το επιλύσω?
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Ρίξτε μια ματιά εδώ: 

Ακολούθησα το link αλλα πάλι τα ίδια. Σχετίζεται οτι δεν μπορεί να γινει windows update? Προσπάθησα  με το Windows6.1-KB3102810-x64 αλλα και πάλι τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις εχθές έλυσα το ίδιο πρόβλημα που είχα σε υπολογιστή στο μαγαζί. Κατέβασε ένα πρόγραμμα που λέγεται autopatcher και κάνε όλα τα update των Windows 7 από εκεί. Μετά θα σου φτιάξει ο Chrome και δεν θα ξαναδείς τέτοιο πρόβλημα. Μπες εδώ και κατέβασε το https://www.filecroco.com/download-autopatcher/. Υπόψιν εμένα μου έκανε περίπου 1ωρα να τα εγκαταστήσει όλα τα update. Αν παρόλα αυτά δεν θέλεις να μπεις σε αυτή την διαδικασία απλά βάλε τον Mozilla Firefox ο οποίος δουλεύει μια χαρά και χωρίς τα updates των Windows 7 

Επεξ/σία από maverick290402
Δημοσ.
15 ώρες πριν, billy_79 είπε

Καλησπέρα. Τον τελευταίο καιρό όταν παω να ανοίξω σελίδες στον Chrome (windows 7) μου πετάει το παρακάτω μήνυμα:

Your connection is not private

Attackers might be trying to steal your information from ..... (for example, passwords, messages, or credit cards). Learn more

NET::ERR_CERT_DATE_INVALID

Τι μπορώ να κάνω για να το επιλύσω?

Αν ειναι θέμα με τα updates των win7 κατέβασε το Simplix απο εδω. Αστο να τελειωσει και πες μας αν εφτιαξε το προβλημα σου.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Αν ειναι θέμα με τα updates των win7 κατέβασε το Simplix απο εδω. Αστο να τελειωσει και πες μας αν εφτιαξε το προβλημα σου.

Κατεβασα το UpdatePack7R2-21.8.11  και οταν παω να το κανω εγκατασταση μου βγαζει μηνυμα new version of updatepack7R2 is available.Και μετα αλλο μηνυμα service pack1 is required for updatepack. Τι γινεται τωρα δεν βλεπει το service pack1 των windows?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις service pack?, Αν ναι, τρέξε το αρχείο με administrator rights.

Εγω οσο ειχα Win7, δεν ειχα πρόβλημα εκανα απο το simplix τις αναβαθμίσεις μου. Αν θες την τελευταία εκδοσή, κατεβασε το Loader απο εδω και θα σου κατεβάζει παντα την τελευταία. 21.9.15 ειναι η τελευταία.

Επισης απενεργοποίησε αν εχεις καποιο anti virus ενεργό μηπως στο μπλοκάρει αυτο.

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billy_79 είπε

Κατεβασα το UpdatePack7R2-21.8.11  και οταν παω να το κανω εγκατασταση μου βγαζει μηνυμα new version of updatepack7R2 is available.Και μετα αλλο μηνυμα service pack1 is required for updatepack. Τι γινεται τωρα δεν βλεπει το service pack1 των windows?

αν διαβάσεις λίγο παραπάνω σου είπα ότι εχθές είχα το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα ..... Δοκίμασες να το κάνεις??

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, maverick290402 είπε

αν διαβάσεις λίγο παραπάνω σου είπα ότι εχθές είχα το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα ..... Δοκίμασες να το κάνεις??

Ναι κατεβασα το AutoPatcher αλλα οταν παω να το κανω set up μου πεταει οτι Lλεπουν τα OCX files και δεν με αφηνει να συνεχισω.. Προσπαθω να δω τι γινεται με το service pack τωρα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billy_79 είπε

Ναι κατεβασα το AutoPatcher αλλα οταν παω να το κανω set up μου πεταει οτι Lλεπουν τα OCX files και δεν με αφηνει να συνεχισω.. Προσπαθω να δω τι γινεται με το service pack τωρα 

Μόλις τώρα δοκίμασα στον δευτερο υπολογιστή που είχα το ίδιο πρόβλημα την λύση που σου έδωσε και ο φίλος απο πάνω και μου δούλεψε μια χαρά και αυτη!!! Για να πω την αλήθεια είναι και ποιο ωραίο προγραμματάκι ποιο αυτοματοποιημένο!!!

Δημοσ.

Παιδια τελικα το προβλημα ηταν οτι δεν ειχα στα windows service pack 1.Δεν ξερω πως εγινε αυτο και στο τελευταιο φορματ δεν εγκατασταθηκε.

Τελος παντων εκανα set up και μετα εγκατεστησα  το Windows6.1-KB3004394-v2-x64 και δουλευουν και τα updates των windows και διορθωθηκε  και το σφαλμα στις σελιδες  NET::ERR_CERT_DATE_INVALID .

Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια  σας!!

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...