thant Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Για online παιχνιδια οπως πχ fifa, PES, μπορεί μια γραμμη σαν τη δική μου να παιξει καποιος χωρις να δημιουργούνται διάφορα προβλήματα, οπως αποσυνδέσεις, λαγκ κτλ; Εχω vodafone 24 και πιάνω 11-12 Mbps. Το ρουτερ ειναι του παρόχου ZTE H108N. Το οικονομικό TP-LINK TD-W8961N Θα έκανε κάποια διαφορά με αυτο που εχω; Κάποια οικονομική και δοκιμασμένη πρόταση; κάποιες συμβουλές; Εχω παρατήσει κάποια χρόνια το "άθλημα" και φοβάμαι οτι εχω μείνει λιγω πίσω.
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 ζητα fast path(θα πεσεις λιγο σε συγχρονισμο) και να εισαι με ethernet 1
thant Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Όταν λες θα πεσω συγχρονισμό εννοείς σε ταχύτητα mpps; Αν κανω αυτό που μου προτείνεις θεωρείς οτι είμαι καλυμμένος για online gaming σε adsl σύνδεση; Το modem router απο το ps4 εχει απόσταση 10 μέτρα. Υπάρχει πρόβλημα αν το ethernet είναι τόσο μεγάλο;
koukis hlias Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, thant είπε Όταν λες θα πεσω συγχρονισμό εννοείς σε ταχύτητα mpps; Αν κανω αυτό που μου προτείνεις θεωρείς οτι είμαι καλυμμένος για online gaming σε adsl σύνδεση; Το modem router απο το ps4 εχει απόσταση 10 μέτρα. Υπάρχει πρόβλημα αν το ethernet είναι τόσο μεγάλο; με fast path τι ρίχνει τα ping σου σε αντάλλαγμα για λίγο συγχρονισμό (mbps) το πολύ να πέσεις 1 κάτω και αν δεις ότι δεν μπορείς να ζητήσεις να στο ξαναβάλουν στο κανονικό 1
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 On 08/10/2021 at 14:19, thant said: Όταν λες θα πεσω συγχρονισμό εννοείς σε ταχύτητα mpps; Αν κανω αυτό που μου προτείνεις θεωρείς οτι είμαι καλυμμένος για online gaming σε adsl σύνδεση; Το modem router απο το ps4 εχει απόσταση 10 μέτρα. Υπάρχει πρόβλημα αν το ethernet είναι τόσο μεγάλο; μεχρι 100 μετρα παιζει το ethernet χωρις απωλεια.ναι αμα μειωσεις το Ping θα μειωθει και η ταχυτητα σε Mbps. ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις.το zte 108 ειναι λιγο για πεταμα αλλα οκ αν εισαι με ethernet θα ειναι καλα. 1
thant Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Στις 31/10/2021 στις 1:01 ΠΜ, poulinos είπε μεχρι 100 μετρα παιζει το ethernet χωρις απωλεια.ναι αμα μειωσεις το Ping θα μειωθει και η ταχυτητα σε Mbps. ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις.το zte 108 ειναι λιγο για πεταμα αλλα οκ αν εισαι με ethernet θα ειναι καλα. Ναι, θα είμαι με ethernet αναγκαστικά γιατί εχω στο σπίτι έναν περίεργο που ολη μερα βλέπει Youtube στο κινητο. Αυτο μου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα για 2-3 φορες την εβδομάδα που θέλω να χαλαρώσω λίγο με gaming. Επειδή δεν θέλω να του κόψω το ίντερνετ για να παίζω εγω, ψαχνω να βρω λύσεις που και οι δυο να ήμαστε ευχαριστημένοι. Αν οσο είμαι online έβαζα το QoS Type από WMM σε Disabled, θα μου εδινε κάποια προτεραιοτητα ή δεν θα βοηθούσε σε κατι; Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που θα βοηθούσε εκτός απο το γνωστο fast path;
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 On 01/11/2021 at 22:34, thant said: Ναι, θα είμαι με ethernet αναγκαστικά γιατί εχω στο σπίτι έναν περίεργο που ολη μερα βλέπει Youtube στο κινητο. Αυτο μου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα για 2-3 φορες την εβδομάδα που θέλω να χαλαρώσω λίγο με gaming. Επειδή δεν θέλω να του κόψω το ίντερνετ για να παίζω εγω, ψαχνω να βρω λύσεις που και οι δυο να ήμαστε ευχαριστημένοι. Αν οσο είμαι online έβαζα το QoS Type από WMM σε Disabled, θα μου εδινε κάποια προτεραιοτητα ή δεν θα βοηθούσε σε κατι; Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που θα βοηθούσε εκτός απο το γνωστο fast path; fast path και qos θα βοηθησουν.αν βλεπει απο Pc αυτος τοτε μπορεις να βαλεις το Net limiter για να τον περιορισεις.το συγκεκριμενο εχει μονο qos οσο ξερω και οχι bandwidth management.δεν το εχω ψαξει το qos του zte για να σου δωσω Info πως παιζει. αν μπορεις βαλε ssid και δες αν μπορεις να κανεις κατι στο ssid που συνδεεται αυτος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα