Ducatista Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 ρε παιδια αυξημενη αποζημιωση ειδικου σκοπου εχει εγκριθει απο 21/5 και ακομη δεν εχω παρει κατι... το πιστοποιητικο δικαστικης φερεγγυοτητας το εχω προσθεσει πριν κανενα μηνα.... ακουω οτι τα εχουν παρει γενικα.... μηπως εχω κανει χαζομαρα? κανενας λογιστης????
darkonmusic Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 καλημερα φιλε..το ιδιο και σε εμενα..δεν εχω παρει ακομα τα χρηματα Πηρα προχθες παλι τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ακομα δεν εχουν γινει οι περισσοτερες πληρωμες αυτης της δρασης(πολλες χιλιαδες σε εκκρεμοτητα)και ουτε εχουν καποιο χρονοδιαγραμμα πληρωμης.Μας δουλευουν απλα
Ducatista Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, darkonmusic είπε καλημερα φιλε..το ιδιο και σε εμενα..δεν εχω παρει ακομα τα χρηματα Πηρα προχθες παλι τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ακομα δεν εχουν γινει οι περισσοτερες πληρωμες αυτης της δρασης(πολλες χιλιαδες σε εκκρεμοτητα)και ουτε εχουν καποιο χρονοδιαγραμμα πληρωμης.Μας δουλευουν απλα καλημερα φιλαρακι...ετσι σου ειπαν? νομιζω η ΚΥΑ λεει μεχρι 31/12 μπορουν να τα βαλουν αλλα αν γενικα δεν εχουν μπει τοτε περιμενουμε..!
darkonmusic Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Ναι ετσι μου ειπε.μεχρι 31.12 που λήγει η δραση και οτι πηγαν πισω οι πληρωμές με τις φωτιες και τους σεισμούς
Ducatista Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 23 λεπτά πριν, darkonmusic είπε Ναι ετσι μου ειπε.μεχρι 31.12 που λήγει η δραση και οτι πηγαν πισω οι πληρωμές με τις φωτιες και τους σεισμούς Πίσω πήγαν γιατί πρέπει το κράτος να πάρει κάτι νομίζω... κάπως έτσι λειτουργεί το σύστημα...
Ducatista Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ξανα εδω στο θεμα μας.. μου εχει στειλει η ΑΑΔΕ οτι... Σας ενημερώνουμε ότι η αίτησή σας για τη λήψη Αυξημένης Αποζημίωσης Ειδικού Σκοπού, δυνάμει της ΚΥΑ ΓΔΟΥ 468/18.05.2021 (ΦΕΚ Β’ 2025), απορρίφθηκε για τον/τους παρακάτω λόγους: - Δεν προκύπτει από το Μητρώο της Υπηρεσίας μας, ότι η επιχείρησή σας λειτουργεί εντός ξενοδοχείου/αερολιμένα ή κατάστημα αφορολόγητων ειδών. και λεω τωρα εγω απο που αντλησαν τις πληροφοριες αφου φαινεται ξεκαθαρα οτι η επιχειρηση ειναι εντος ξενοδοχειου! επισης λεει.. Σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 1 της ΓΔΟΥ 468/18.05.2021 (ΦΕΚ Β’ 2025), δικαιούστε να υποβάλετε αίτημα επανεξέτασης στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ https://www.aade.gr/mybusinesssupport, εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την παρούσα ενημέρωση... εγω ομως δεν βλεπω πουθενα στην πλατφορμα να μπορεις να το κανεις αυτο! μας δουλευουν τερμα.... Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2021 από Ducatista
SPY_oo7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.aade.gr/mybusinesssupport μεχρι εδω παω μετα ζηταει κωδικούς ταχισ νετ. Στο λεω επειδη το λινκ που δίνης δεν οδηγεί πουθενά Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2021 από SPY_oo7
Ducatista Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε https://www.aade.gr/mybusinesssupport μεχρι εδω παω μετα ζηταει κωδικούς ταχισ νετ εχεις θεμα και εσυ?
SPY_oo7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 οχι απλα στο λεω επειδη το λινκ που δίνης δεν οδηγεί πουθενά και λεω μηπωσ βοηθήσω.
Ducatista Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε οχι απλα στο λεω επειδη το λινκ που δίνης δεν οδηγεί πουθενά και λεω μηπωσ βοηθήσω. α πρεπει να μπεις με τους κωδικους στην πλατφορμα
darkonmusic Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 και εμενα το ιδιο μηνυμα..τι να πεις...δουλεμα κανονικο
Ducatista Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 19 ώρες πριν, darkonmusic είπε και εμενα το ιδιο μηνυμα..τι να πεις...δουλεμα κανονικο Και τωρα τι κάνουμε; για την επανεξέταση δεν βλέπω κανένα πεδίο 3 λεπτά πριν, Ducatista είπε Και τωρα τι κάνουμε; για την επανεξέταση δεν βλέπω κανένα πεδίο Σε ξενοδοχείο έχεις και εσύ μαγαζι;
Ducatista Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Παιδιά σήμερα ήταν η καταληκτική ημερομηνία για την αυξημένη αποζημίωση ειδικού σκοπού μήπως πληρώθηκε κανενας;;;
Ducatista Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Ξεθάβω το θέμα μπας και κάποιος έχει κάτι να μου πει μου ήρθε απάντηση απορρίφθηκε η αίτηση επειδή λέει το κατάστημα δεν φαίνεται ότι είναι εντός ξενοδοχείου στα αρχεία τους.. γελάει ο κόσμος τεσπα έστειλα για επανεξεταση επισύναψα το συμβόλαιο κλπ που φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι εντός ξενοδοχείου τεσπα απάντηση ακόμη δεν πήρα κάποια πληροφορία από site δεν είδα έστειλα στην αααδε μου είπε ότι υπεύθυνοι για την επανεξέταση είναι το υπουργείο οικονομικών έστειλα ακόμη ένα mail να δω σε ποιο τμήμα μπορώ να επικοινωνήσω μου έστειλαν το ίδιο κονσέρβα μνμ και έχουμε μείνει εκεί... κάποιος άλλος με το ίδιο θεμα;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα