zoranb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Θέλω με έγκυρο τρόπο (κατάθεση σε υπηρεσία) να γνωστοποιήσω τον ΑΦΜ μου αλλά χωρίς να δώσω έγγραφα του TAXIS (π.χ εκκαθριστικό κλπ.). Έχετε υπόψη σας άλλα έγγραφα που να δείχνουν τον ΑΦΜ, εκτός από ΔΕΚΟ.
Giama Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Θέλεις να μην φαίνονται οικονομικά στοιχεία ουσιαστικά ή γενικά να μην είναι ο,τιδήποτε από εφορία; Γιατί υπήρχε παλαιότερα τουλάχιστον η βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ που ουσιαστικά γράφει μόνο το ΑΦΜ σου και κανένα άλλο οικονομικό στοιχείο. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα και μήπως μπορείς από το gov.gr πλέον να τη βγάλεις. 2
tasarass77 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Το δίπλωμα οδήγησης(την κάρτα) την είχαν δεχθεί ως επίσημο έγγραφο για τον ΑΦΜ στην ΔΕΗ 2
zoranb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Giama είπε Θέλεις να μην φαίνονται οικονομικά στοιχεία ουσιαστικά ή γενικά να μην είναι ο,τιδήποτε από εφορία; Γιατί υπήρχε παλαιότερα τουλάχιστον η βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ που ουσιαστικά γράφει μόνο το ΑΦΜ σου και κανένα άλλο οικονομικό στοιχείο. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα και μήπως μπορείς από το gov.gr πλέον να τη βγάλεις. Ναι ισχύει πως δεν θέλω να φαίνονται οικονομικά στοιχεία, αλλά δεν μπορώ να το βρω κι από το Taxis αυτό που λες! Πούσαι βρε #logistoulis να μας ενημέρωνες, μιας κ είσαι ο πλέον αρμόδιος! Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2021 από zoranb
miucce Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Στειλε το εκκαθαριστικό με σβησμενα τα οικονομικα στοιχεία. Αυτοι την διεύθυνση το ονοματεπωνυμο και το αφμ θελουν να φαίνονται. Πολλες εταιρίες λενε και απο μονες τους ότι προαιρετικα σβηστε τα οικονομικά στοιχεια.
zoranb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Τί να σβήσω τα στοιχεία... δε νομίζω πως θα το δεχτούν ένα πειραγμένο έγγραφο του TAXIS!
miucce Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δεν μου έχουν κάνει πρόβλημα προς το παρών. Ισως να κανει και κάποιος λογαριασμος κινητής ή σταθερης που αναγράφει τον αφμ, αλλα με επιφυλαξη και αυτό. Επισημο έγγραφο που να αναγραφει ΜΟΝΟ αφμ ειναι η βεβαίωση αποδοσης αφμ που ανεφερε καποιος πιο πανω αλλα δεν ξερω εαν βγαινει ακομα, με ενα γκουγκλαρισμα βγάζει αυτο https://www.aade.gr/apodosi-afm-fysikoy-prosopoy-myaadelive
Weiss Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Εκτυπωσε τη σελίδα μητρώου φυσικού προσώπου από taxisnet 5
zoranb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Weiss είπε Εκτυπωσε τη σελίδα μητρώου φυσικού προσώπου από taxisnet Ωωωπ, πού είναι αυτό δεν το βρίσκω!
Nabuko Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Μερικοί σας αρέσει να δημιουργείτε προβλήματα στον εαυτό σας εκεί που δεν υπάρχουν 😅 2 1
Weiss Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, zoranb είπε Ωωωπ, πού είναι αυτό δεν το βρίσκω! 1
Joshua21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, zoranb είπε Ωωωπ, πού είναι αυτό δεν το βρίσκω! Εμένα πάλι δεν μου πήρε πάνω από 5" να το βρω... https://drcc.eu/ektyposi-stoicheion-fysikoy-prosopoy-kai-epicheirimatikis-drastiriotitas/ 1
zoranb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Παιδιά, στην ουσία δηλαδή μιλάμε για την εκτύπωση μιας οθονιάς του "Στοιχεία Φυσικού Προσώπου";
Weiss Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, zoranb είπε Παιδιά, στην ουσία δηλαδή μιλάμε για την εκτύπωση μιας οθονιάς του "Στοιχεία Φυσικού Προσώπου"; Ναι το δέχονται κανονικά, μπορείς να κάνεις το ίδιο και από το νέο site της ΑΑΔΕ που έχει επιλογή εκτύπωσης.
tasanton Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Επιβεβαιώνω ότι μια απλή εκτύπωση από το Taxis περνά μια χαρά, τουλάχιστον στη ΔΕΗ για αλλαγή στοιχείων. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα