Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Τωρα εσύ πίστεψες αυτά που έγραψε;

Δεν ξέρω. 

Πολλοί λένε πράγματα στην καθημερινότητα μια την ζωη τους που τα αποκαλούμε βλακειες, αλλά ορισμένοι τα πιστεύουν πραγματικά. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Αυτό το ατύχημα μπορεί να το πάθεις και χωρίς πλυμενα παπούτσια. 

Σαφως...ειναι και η ποιοτητα, η φθορα, ποσο κουρασμενις εισαι, πως πατας, το τεραιν, η πιεση απο εξωτερικους παραγοντες,...ασε μην δεις τιποτα και σου απισπασει την προσοχη...πχ αυτοκινητο, πιπινι, ποδηλατο...

Exω 5 6 ζευγαρια για τρεξιμο...τα αλλαζω μεταξυ τους καθε 2 3 χρησεις... τα ατυχηματα, ας τα πουμε, τα επαθα με αυτοντο ζευγαρι....

με μιν 100 - μαξ 150 χλμ την εβδομαδα,   νομιζω μπορω να κρινω και να διαλεξω τα παπουτσια μου. Την εμπειρια μου . Αυτα.

5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Τωρα εσύ πίστεψες αυτά που έγραψε;

Εχεις φορεσει ποτε αθλητικο...η μεχρι ελβιελες και allstar φορας οταν εισαι σπιτι;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ELTASSOS1 είπε

Σαφως...ειναι και η ποιοτητα, η φθορα, ποσο κουρασμενις εισαι, πως πατας, το τεραιν, η πιεση απο εξωτερικους παραγοντες,...ασε μην δεις τιποτα και σου απισπασει την προσοχη...πχ αυτοκινητο, πιπινι, ποδηλατο...

Exω 5 6 ζευγαρια για τρεξιμο...τα αλλαζω μεταξυ τους καθε 2 3 χρησεις... τα ατυχηματα, ας τα πουμε, τα επαθα με αυτοντο ζευγαρι....

με μιν 100 - μαξ 150 χλμ την εβδομαδα,   νομιζω μπορω να κρινω και να διαλεξω τα παπουτσια μου. Την εμπειρια μου . Αυτα.

Εχεις φορεσει ποτε αθλητικο...η μεχρι ελβιελες και allstar φορας οταν εισαι σπιτι;

Γιατί εσύ σπίτι το έπαθες;Δεν είναι αυτά τα αθλήματα για εσένα,μάλλον γέρασες.

Δημοσ.

Πλυντηρια παιδια δε παιζω σε παπουτσια. Σχεδον οτι παπουτσι παιρνω ξεκολλανε οι σολες, μαλλον επειδη ειμαι σε υπογειο και εχει υγρασια, και δεν εχει και βεραντα να τα βγαζω και εξω να αναπνεουν λιγο. Δε θελω να τα ζορισω και αλλο με συχνες πλυσεις σε πλυντηριο

Ενα παπουτσι που μαρεσε παντως εδωσα ξανα 35 ευρω και το πηρα να το χω καβατζα

19 ώρες πριν, Midnek είπε

https://www.skroutz.gr/s/29525301/Crep-Protect-The-Ultimate-Shoe-Cleaner-Kit.html?from=catspan
https://www.skroutz.gr/s/24659470/Jason-Markk-Premium-Shoe-Cleaner-Essential-Kit.html

Ακολουθείς τις οδηγίες και είσαι μια χαρά!

Για πολλή βρωμιά όμως, μόνο το πλυντήριο θα κάνει δουλειά. Καλύτερα να τα βάλεις σε ένα ειδικό διχτάκι αλλά μην τα φοβάσαι, δεν παθαινουν τίποτα (πάντα για υφασμάτινα μιλάμε).

Ναι κατι τετοιο σκεφτομουν και γω. Ειδικα της Crep ειναι γνωστα. Η ποσοτητα μεσα ποσες φορες βγαζει? Γιατι αν ειναι να δινεις 40-50 στο Παπουτσι και 20 στο καθαριστικο και να κραταει 2-3 καθαρισματα τοτε δε νομιζω να αξιζει ιδιαιτερα

Δημοσ.

Crep το κανει σα καινουριο οπως φαινεται και στο βιντεο. Απλα ξαναλεω πως θα θελε να ξερω για ποσες πλυσεις κραταει το μπουκαλακι. Μονο αυτς τις λιγες μουντζουρες εχω ε καθε παπουτσι. Δε το χω γεματο χωματα και λασπες σαν το τυπο. Διαδικασια καθαρισμου ξεκιναει απο το 1:30

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Αν τα βάλεις στο ζεστό σίγουρα παθαίνουν σιγά σιγά. Αλλά ακόμα και στο κρύο, μου κάνει εντύπωση να τα έχεις πλύνει μια φορά κάθε μήνα και να μην υπάρχει πρόβλημα στο παπούτσι απο κάποια στιγμή και μετά. 

Κανένα πρόβλημα απολύτως. Τουλάχιστον τα αθλητικά τα πλένω 1 φορά το μηνα σιγουρα και έχουν και σκληρή καθημερινή χρήση μιας και δουλευω ως σερβιτόρος τα τελευταία χρόνια (10-15 χλμ καθημερινά)

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Γιατί εσύ σπίτι το έπαθες;Δεν είναι αυτά τα αθλήματα για εσένα,μάλλον γέρασες.

....ζοριστηκες.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Μάκαρος είπε

Κανένα πρόβλημα απολύτως. Τουλάχιστον τα αθλητικά τα πλένω 1 φορά το μηνα σιγουρα και έχουν και σκληρή καθημερινή χρήση μιας και δουλευω ως σερβιτόρος τα τελευταία χρόνια (10-15 χλμ καθημερινά)

Ok, σεβαστή η γνώμη σου. 

Δημοσ.

Καλημέρα, εγώ πλέον, εξωτερικά, τα παπούτσια της οικογένειας τα καθαρίζω με την κρέμα εύρηκα λεμόνι χρησιμοποιοντας τη μαλακή πλευρά του σφουγγαριού. Τα καθαρίζει αφάνταστα. Είναι καλύτερη απο την cif.

Εσωτερικά με διάφορα σπρευ που βρίσκω σε προσφορά μόνο και μόνο για τις μυρωδιές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...