dieksodo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 6 hours ago, bigballon said: για τους πικρόχολους που θα σχολιάσουν.... αν δεν σασ αρέσει να μην πάτε να το πάρετε. grrrrrrrrrrrr εχω το 4 τι παραπανω κερδιζω περα απο οξυγονο?
djuan1988 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Νομίζω από 5 (οριακά και 4) δεν αξίζει η αναβάθμιση. Πήρα τον Ιούλιο, με βαριά καρδιά, το 6άρι μεγάλο στα 350€, ενώ περίμενα ότι θα αλλάξει ο σχεδιασμός. Η χαρά που έκανα όταν είδα ότι παρέμεινε ο ίδιος δε περιγράφεται. Υπομονή για το 8άρι που λογικά θα είναι ανασχεδιασμένο.
panoulis77 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 επισης παλι γνωμη μου, εχει τοσα προηγμενα κολπα, και ενα θερμομετρο για θερμοκρασια σωματος δεν εχουν βαλει......αλλα ποσο οξυγονο απεμεινε στο σωμα μου απο τον καρελια μπλε, μπορω να βλεπω....
moican Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Όταν θα λειτουργήσει με esim κι εδώ, τότε ναι.
gagarin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Έχω το 4αρι...Προσωπικά πιστεύω πεταμένα λεφτά είναι η αναβάθμιση... Όσο δεν αλλάζει κάτι στην μπαταρία/αυτονομία τα features που θα δίνει στο μέσο χρήστη το 7αρι/8αρι/9αρι/30αρι θα είναι ανούσια!!!! Δηλαδή τι άλλες λειτουργίες μπορούν να βάλουν σε ενα smart watch... apple pay, e-sim, υπαγόρευση για απάντηση στα μηνύματα, gps, ΗΚΓ, και δυο τρία ακόμα και έκλεισε το καρέ.... Ο κόσμος θέλει αυτονομία.- ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!! Και οταν λέω αυτονομία εννοώ 6-7 μέρες τουλάχιστον!!!Όχι μιαμιση μέρα!!!
Georgenkl Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Προσωπικά πιστεύω ότι είναι λάθος να αλλάξει φυσιογνωμικά το ρολόι. Το Apple Watch είναι καταναλωτικά γνώριμο από την ορθογώνια κάσα του και τον ροτορα στο πλάι (πλέον αυτή η συσκευή κοντράρει στα ίσα μεγαθήρια της ελβετικής ωρολογοποιίας και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στις σχεδιαστικές της αλλαγές) και είναι ξεκάθαρο πλέον ότι δεν τους ενδιαφέρει να δυναμώσουν την αυτονομία του, αν ήταν αυτό το πρόβλημα τους θα το είχαν αλλάξει. Νομίζω ότι όλο το παιχνίδι θα παιχτεί στις premium συνδρομητικές υπηρεσίες στον τομέα της υγείας και άθλησης καθώς και στην προσθήκη νέων sensor (αρτηριακή πίεση κλπ.)
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 13 ώρες πριν, gagarin είπε Έχω το 4αρι...Προσωπικά πιστεύω πεταμένα λεφτά είναι η αναβάθμιση... Όσο δεν αλλάζει κάτι στην μπαταρία/αυτονομία τα features που θα δίνει στο μέσο χρήστη το 7αρι/8αρι/9αρι/30αρι θα είναι ανούσια!!!! Δηλαδή τι άλλες λειτουργίες μπορούν να βάλουν σε ενα smart watch... apple pay, e-sim, υπαγόρευση για απάντηση στα μηνύματα, gps, ΗΚΓ, και δυο τρία ακόμα και έκλεισε το καρέ.... Ο κόσμος θέλει αυτονομία.- ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!! Και οταν λέω αυτονομία εννοώ 6-7 μέρες τουλάχιστον!!!Όχι μιαμιση μέρα!!! Οταν ανακαλυψεις την μπαταρια που μπορει να κανει αυτα που λες και να υποστηριζει αυτα που μπορει να κανει το apple watch σιγουρα θα γίνεις εκκατομυριουχος.......
tasoularas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Tελικά δεν ισχύει απο σήμερα η προ παραγγελίες πουθενά?
Hal9000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Στις 8/10/2021 στις 10:17 ΠΜ, tasoularas είπε Tελικά δεν ισχύει απο σήμερα η προ παραγγελίες πουθενά? Στην iStorm έχουν ανοίξει, φαντάζομαι και αλλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα