batman_gardiki Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) καλημέρα. με μπατζετ τα 1900-2000€ αυστηρά, ψαχνω μηχανακι που θα αντικαταστήσει το yamaha crypton 102cc του 2003 που έχω και το οποιο θα πωληθεί. το θέλω να πηγαίνω στο βουνο 100χλμ μακριά και αμα προκύψει και καμια μεγαλύτερη βόλτα να μην δηλιάζει να πάρω και την σύζυγο. το θέλω βολτάρικο δηλαδή. σε αναζητηση στο car, απο το 2010 και μετα, έχω να επιλεξω αναμεσα σε KYMCO XCITING 300 και σε SYM GTS 300. αν ειναι για πιο παλιά, απο το 2006-2009, πρέπει να επιλεξω αναμεσα σε KYMCO XCITING 300 ή 500 και σε SUZUKI BURGMAN 400 (2006), δεν ξέρω ομως αν αξίζει τεχνολογικά σε θεματα καταναλωσης, σερβις κ.α. η αναζήτηση γινεται πάντα απο ιδιώτες πωλητές και όχι απο εμπόρους. ποιος μπορει να βοηθησει για την αξιοπιστια των μοντέλων που αναφέρω;;; υπάρχει κατι καλύτερο σε αυτα τα χρήματα;;; ευχαριστω!! Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2021 από batman_gardiki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Nexus 300 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batman_gardiki Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Στις 10/10/2021 στις 2:28 ΠΜ, TRILOBYTER είπε Nexus 300 Δεν βγάζουν προβλήματα αυτά;; εχω διαβασει για ακριβά ανταλλακτικά και ηλεκτρικά προβλήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασιλης 123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Kαλημέρα σας.Ημουν και εγώ σε φάση αναζήτησης εδώ και καιρό και τελικά χθες κατέληξα σε sym gts 300i.To πήρα από χέρι 2100 με 22 κάτι χιλιόμετρα,καλή κατάσταση ελαστικών με σερβις λάδια μπουζί φιλτρα κτλ.Επίσης έχει αλλαχτεί και ο ιμάντας πριν 2 χιλ νομιζώ.Εμφανισιακά έχει φυσιολιογικές φθορές κατεμε,το μόνο αρνητικό σε αυτό το μοντέλο είναι όπως θα δειτε και σε review στο youtube ότι κιτρινίζει γρήγορα η ζελατίνα και αποχρωματίζονται τα εσωτερικά μαυρα πλαστικά.Παρόλο που φυλλασόταν σε γκαραζ.Τέλος να προσθέσω έχει πιστευώ 'πεταχτούς' καθρέπτες και ευκολα βρίσκουν(στο δικό μου έχει κάποιες γρατζουνιές γυρο γυρο το πλαστικό).Θα σαςπρότεινα και το εξής xciting αν το έβλεπα χθες θα το τσιμπούσα αλλά είναι από έμπορα με πολύ καλές κριτικές όμως.https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/316247672-kymco-xciting-300-r Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2021 από Βασιλης 123 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batman_gardiki Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Κατέληξα στο KYMCO downtown 300i του 2010 με 47.000χλμ στα 2.000€. πολυ καλο φαίνεται με φυσιολογικές φθορές. το σίγουρο είναι ότι για είναι στην πένα θέλει πίσω λάστιχο, χερούλια, ζελατίνα και μπροστά φτερό. με 300€ θα ειμαι κομπλέ. ευχαριστω για την βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα