babisskg Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Μαζί με την καλημέρα μου σε όλους σας , αναζητώ οδηγίες αποσυναρμολόγησης για τον παραπάνω φακό , ακόμη περισσότερο για το τελευταίο στοιχείο στο πίσω μέρος , διαγράμματα , φωτογραφίες από σχετικές διαδικασίες , οδηγούς επισκευών κλπ . Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη , ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας , φιλικά Μπάμπης .
Dr_73 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Σκέφτεσαι να ανοίξεις μόνος σου το φακό ;;; Στην αθήνα, το πίσω μέρος στο καθαρίζουν με 20€ ως 30€ . Θα πρότεινα να τον πας σε μάστορα. Θεωρείται από τους κορυφαίους σοβιετικούς για πορτραίτα. Έχεις την έκδοση af ; Ελπίζω να τον είχες πάρει παλιότερα , τώρα στο ebay μάλλον δεν βρίσκεται κάτω από 170€ .
babisskg Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 18 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Σκέφτεσαι να ανοίξεις μόνος σου το φακό ;;; Στην αθήνα, το πίσω μέρος στο καθαρίζουν με 20€ ως 30€ . Θα πρότεινα να τον πας σε μάστορα. Θεωρείται από τους κορυφαίους σοβιετικούς για πορτραίτα. Έχεις την έκδοση af ; Ελπίζω να τον είχες πάρει παλιότερα , τώρα στο ebay μάλλον δεν βρίσκεται κάτω από 170€ . Ευχαριστώ για την ανταπόκριση , τον έχω ανοίξει ήδη φυσικά , όμως έψαχνα βοήθεια στην αναζήτηση στο δίκτυο , ίσως καταφέρετε περισσότερα από μένα !
keithanderson Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μπορείς να βάλεις ένα παράδειγμα ? Επίσης να ρωτήσω, γίνεται σε όλες τις λήψεις ?
babisskg Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 48 λεπτά πριν, keithanderson είπε Μπορείς να βάλεις ένα παράδειγμα ? Επίσης να ρωτήσω, γίνεται σε όλες τις λήψεις ? Ευχαριστώ για την ανταπόκριση , θα φροντίσω να δώσω εικόνες μέσα στην ημέρα .
Snorky.GR Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, babisskg είπε Solved ! Sorry Μπαμπη το είδα αργά.......γιατί χρειάστηκε όμως να λυθεί?....fungus?...σκόνη?..η κάτι μηχανικό?
babisskg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Snorky.GR είπε Sorry Μπαμπη το είδα αργά.......γιατί χρειάστηκε όμως να λυθεί?....fungus?...σκόνη?..η κάτι μηχανικό? Κώστα έβγαλα το τελευταίο στοιχείο για να το καθαρίσω , δεν έμπαινε στην θέση του , όμως τελικά βρήκα την λύση . Είχε έναν εσωτερικό κοχλία που έπρεπε να πάει πιο μέσα κι' έτσι έληξε το ζήτημα με επιτυχία . 1
Snorky.GR Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, babisskg είπε Κώστα έβγαλα το τελευταίο στοιχείο για να το καθαρίσω , δεν έμπαινε στην θέση του , όμως τελικά βρήκα την λύση . Είχε έναν εσωτερικό κοχλία που έπρεπε να πάει πιο μέσα κι' έτσι έληξε το ζήτημα με επιτυχία . Τον συγκεκριμένο φακό δεν τον γνωρίζω...ξέρω βέβαια ότι είναι ρώσικος ...και έχω κι εγώ συμπάθεια στις ρωσικές κατασκευές. Για τι πράγμα τον προορίζεις?
babisskg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, Snorky.GR είπε Τον συγκεκριμένο φακό δεν τον γνωρίζω...ξέρω βέβαια ότι είναι ρώσικος ...και έχω κι εγώ συμπάθεια στις ρωσικές κατασκευές. Για τι πράγμα τον προορίζεις? Δουλεύει ήδη πάνω στην D70 , η οποία είναι κάτι σαν test bed . Θα έχω σύντομα αποτελέσματα . 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα