sphinxgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, Sebu είπε H εκπτωση αφορα τα ηδη εκπτωτικα προιοντα. Μηπως την δοκιμαζες σε Pegasus χωρις εκπτωση σε φουλ τιμη? Εγω που τη δοκιμασα σε Pegasus 38 περασε κανονικα. Το Vomero 16 με προλαβε αλλος συμφορουμιτης και πηρε μαλλον το τελευταιο λευκο 😜 Αν ήθελες 45,5 εγώ ήμουν ο άλλος με το άσπρο 😛
Sebu Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, sphinxgr είπε Αν ήθελες 45,5 εγώ ήμουν ο άλλος με το άσπρο 😛 Αυτο ηθελα, γνωριζω οτι εκανες εσυ τη ζαβοδουλεια 😂 Καλοριζικο! Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2021 από Sebu
gpapadakis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Διαβαστε και κανα review απο αγοραστες πριν τα παρετε (υπαρχουν στο amazon.com, στο skroutz και αλλου). Ειδα για διαφορα μοντελα αναφορες οτι δεν εβγαλαν ουτε 6 μηνες, οτι καποια ειναι για μοστρα και οχι για τρεξιμο γιατι διαλυονται κλπ.
prefuse Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Sebu είπε Αυτο ηθελα, γνωριζω οτι εκανες εσυ τη ζαβοδουλεια 😂 Καλοριζικο! αυτος! αυτός! την έκανε την δουλεια, με τα βατραχοπόδαρα εγω παιρνω γυναικεία.. 42 και στο τσακίρ κέφ 42,5 Καλοριζικα σε ολους! Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2021 από prefuse
villasg Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 18 λεπτά πριν, gpapadakis είπε Διαβαστε και κανα review απο αγοραστες πριν τα παρετε (υπαρχουν στο amazon.com, στο skroutz και αλλου). εδω πιο καλα https://www.runningshoesguru.com https://runrepeat.com 1
Sebu Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Και βιντεακια στο youtube ακομα καλυτερα Υπαρχει ενας Κινεζο-ιαπωνας (δεν θυμαμαι ονομα), ενας Γερμανος ξανθουλης ξερακιανος με γενια και γυαλια καθως και ο Zack Footdoctor κυριως για αθλητικα (τενιστικα/μπασκετικα). Κανουν καλα reviews περισσοτερο προς το πρακτικο σκελος και την ουσια ενος αθλητικου παπουτσιου και λιγοτερο προς το lifestyle και την εξωτερικη εμφανιση οπως αλλοι (που απλα πατανε τη σολα στο φακο υπο διαφορες γωνιες 😛🤣) 1
PedroG Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 μολις παρελαβα τα PEGASUS 3 TRAIL απο 129.90 στα 75 ευρουλακια!!! Νομιζω πολυ καλη συναλαγη και με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικη απο ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧ. Μπραβο σας παντα τετοια!!! 1
prefuse Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) πηγα σε κατάστημα και ενω τα 42 είχαν 10mm κενό μπροστά οταν ειμαι όρθιος και 15+mm καθιστός, τα 42.5 που είχαν μεγαλύτερο κενό μπροστά τα αισθάνθηκα ελάχιστα πιο άνετα, ενώ η πωλήτρια με ενημέρωσε οτι επειδή τα πόδια με το περπάτημα/τρέξιμο πρήζονται, να προτιμήσω τα 42.5. εντωμεταξύ στο 1 απο τα 2 ζευγάρια που πηρα, δεν βλεπω να έχει απόθεμα σε 42.5 γνωρίζει κανεις τι γίνεται σε περίπτωση που θέλουμε μεγαλύτερο νούμερο; θα κάνω και ενα τηλέφωνο αύριο, αλλα λεω μηπως εχει κάνει κάποιος επιστροφή για μεγαλύτερο/μικρότερο νούμερο και οχι για επιστροφή χρημάτων. Ελπίζω να μην με χρεώσουν την κανονική τιμή για μια απλή αλλαγή σε νούμερο. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2021 από prefuse
dimo69 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Σου κάνουν αλλαγή νούμερου στην Nike εάν υπάρχει σε απόθεμα, ακόμη και σε άλλο χρώμα. Έχει κατευθείαν αυτοκόλλητο μέσα,το κολλάς στο κουτί ..μιλάς με εκπρόσωπο και γίνεται πανεύκολα. 2
prefuse Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) FIY για αλλαγή σε νούμερο αν υπάρχει απόθεμα στο νούμερο που θέλετε, μιλάτε με εναν εκπρόσωπο και σας στέλνει μια ετικέτα επιστροφής με μαιλ. την εκτυπώνετε, την κολλάτε καλείτε την UPS και το στέλνετε πίσω. Μολις το παραλάβουν, σας αποστέλλουν εκ νέου το νούμερο παπουτσιού που επιθυμείτε. (H ετικέτα που σας έρχεται μαζί με τα παπούτσια ειναι μόνο για επιστροφή χρημάτων όχι αλλαγή) αν υπάρχουν λίγα κομμάτια σε απόθεμα και σας εμφανίζεται το παρακάτω μηνυμα "Λίγα κομμάτια είναι ακόμη διαθέσιμα. Παράγγειλε σύντομα." ή περιμένετε να εχουν μεγαλύτερο απόθεμα στο νούμερο που επιθυμείτε ή κάνετε εκ νέου παραγγελία το νουμερο που θέλετε (χρεώνεστε όλο το ποσό κανονικά) και τους καλείτε για να σας πιστώσουν την διαφορά χωρίς να χάνεται η έκπτωση που είχατε. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζετε σε χρόνο, αλλα για λίγες μέρες μέχρι να εκτελέσουν την δεύτερη αποστολή, έχετε διπλή χρέωση. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2021 από prefuse 2
villasg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Ερωτηση για τα "Nike Air Zoom Vomero 16" : Ανοίγουν καθόλου στον κουτεπιε ?? Αυτα που μου ηρθανε με "σφιγγουνε" στο δεξι ποδι Να τα αλλαξω η θα ανοιξει ?? 44 παντως ειναι το νουμερο μου !!
prefuse Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, villasg είπε Ερωτηση για τα "Nike Air Zoom Vomero 16" : Ανοίγουν καθόλου στον κουτεπιε ?? Αυτα που μου ηρθανε με "σφιγγουνε" στο δεξι ποδι Να τα αλλαξω η θα ανοιξει ?? 44 παντως ειναι το νουμερο μου !! Προτείνω να πας σε καταστήματα να δοκιμασεις 44 και ένα μεγαλύτερο και να τους ρωτήσεις. Μετά πες τους ότι θα το σκεφτείς λίγο... Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2021 από prefuse 1
Nabuko Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, villasg είπε Ερωτηση για τα "Nike Air Zoom Vomero 16" : Ανοίγουν καθόλου στον κουτεπιε ?? Αυτα που μου ηρθανε με "σφιγγουνε" στο δεξι ποδι Να τα αλλαξω η θα ανοιξει ?? 44 παντως ειναι το νουμερο μου !! Μπορείς να πας να τα δοκιμάσεις σε 44.5 και αν σου είναι οκ τότε επιστρέφεις αυτά που έχεις και ζητάς από τη nike να σου στείλει το μεγαλύτερο νούμερο (αν υπάρχουν). Είναι εύκολη η διαδικασία 1
villasg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Nabuko είπε Είναι εύκολη η διαδικασία Αυτό που με φοβίζει ειναι η διαδικασία εδώ στην επαρχία που δεν υπάρχει UPS . Η γενική ταχυδρομική που μου τα έφερε ειναι γτπκ ( απομακρυσμένη περιοχή ειναι 13 χιλιόμετρα πάνω στον κεντρικό δρόμο προς ερετρια ) .... Spoiler Επίσης τι κουτί ειναι αυτό που θέλει ?? Spoiler επισης τα εχω φορεσει περπατησει καμμια 10αρια ωρες , θα υπαρξει προβλημα ?? Sorry για τις πολλες ερωτησεις Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2021 από villasg
Nabuko Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, villasg είπε Επίσης τι κουτί ειναι αυτό που θέλει ?? Αυτό που στα στείλανε αν το έχεις. Eννοώ το εξωτερικό κουτί. Βάζεις μέσα το κουτί με τα παπούτσια, βγάζεις την παλιά ετικέτα και βάζεις την καινούρια. Με τη ΓΤ δεν ξέρω τι ισχύει. Εγώ πήρα τη UPS και ήρθε απ'το σπίτι και το πήρε. Έφτασε στη nike και μου επέστρεψε τα χρήματα άμεσα μιας και δεν ήθελα κάτι άλλο. Ρώτα τη ΓΤ αν μπορούν να έρθουν να το πάρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα