Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πήρα τα ZoomX Invincible Run Flyknit στα 108 (σκρουτζ από 175).

https://www.nike.com/gr/t/ανδρικο-παπουτσι-για-τρεξιμο-σε-δρομο-zoomx-invincible-run-flyknit-DQFV9r/CT2228-101

Ξεκίνησα να τρέχω σε διάδρομο xiaomi (KINGSMITH walking pad R2) και με πονεσαν τα γόνατα μου. Φορούσα κάτι φτηνά Adidas, οπότε είπα να επενδύσω σε κάτι καλύτερο. Δεν είχα ιδέα από ναυαρχίδες αθλητικών σε τρέξιμο, αλλά με κάποια reviews είδα πολύ καλά σχόλια, πολλοί τα έβαζαν και πάνω από τα ultraboost. Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά αυτά επέλεξα για τρέξιμο και περπάτημα σε διάδρομο (και όχι δρόμο). 

Επεξ/σία από Ίων Δραγούμης
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια ερωτηση : με ποια εταιρια παραδιδει Ελλαδα ?? γιατι εδω στην επαρχια εχουμε διαφορα προβληματα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, villasg είπε

Μια ερωτηση : με ποια εταιρια παραδιδει Ελλαδα ?? γιατι εδω στην επαρχια εχουμε διαφορα προβληματα

Ups από ότι έχω δει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ Nike για περπάτημα και δεν έχω ιδέα. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο άνετο και ανθεκτικό παπούτσι. Υπόψιν ότι είμαι 108 κιλά με 1.92 ύψος και περπατάω 5 χιλ. την ημέρα σε ασφάλτινους δρόμους. Σε τι να κοιτάξω;;;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ Nike για περπάτημα και δεν έχω ιδέα. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο άνετο και ανθεκτικό παπούτσι. Υπόψιν ότι είμαι 108 κιλά με 1.92 ύψος και περπατάω 5 χιλ. την ημέρα σε ασφάλτινους δρόμους. Σε τι να κοιτάξω;;;

Pegasus 38 / Vomero 16

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, gusteg είπε

Pegasus 38 / Vomero 16

Στο Pegasus 38 δεν περνάει ο κωδικός έκπτωσης OCT21. Σε εσάς πέρασε;

Στο Vomero 16 περνάει κανονικά, αλλά βρίσκω Νο EU 47, ενώ στο Ultraboost 21, το 37 1/3 που έχω μου πέφτει λίγο στενό. Το φοράω βέβαια, αλλά θα το ήθελα ένα κλίκ πιο άνετο. Ξέρει κάποιος πως είναι στα νούμερα η σχέση Nike - Adidas?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Στο Vomero 16 περνάει κανονικά, αλλά βρίσκω Νο EU 47, ενώ στο Ultraboost 21, το 37 1/3 που έχω μου πέφτει λίγο στενό. Το φοράω βέβαια, αλλά θα το ήθελα ένα κλίκ πιο άνετο. Ξέρει κάποιος πως είναι στα νούμερα η σχέση Nike - Adidas?

Κάθε σχέδιο είναι διαφορετικό. Προσωπικά ποτέ δεν αγοράζω αν πρώτα δεν το έχω δοκιμάσει. 

Εμένα ας πούμε τα vomero μου κάθονται τέλεια. Τα Pegasus ποτέ δεν μου έκατσαν και αν θυμάμαι καλά δεν ήταν αντίστοιχα τα νούμερα

*ο κωδικός περνά μόνο σε εκπτωτικα. 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Κάθε σχέδιο είναι διαφορετικό. Προσωπικά ποτέ δεν αγοράζω αν πρώτα δεν το έχω δοκιμάσει. 

Εμένα ας πούμε τα vomero μου κάθονται τέλεια. Τα Pegasus ποτέ δεν μου έκατσαν και αν θυμάμαι καλά δεν ήταν αντίστοιχα τα νούμερα

*ο κωδικός περνά μόνο σε εκπτωτικα. 

Πήγα σήμερα στη Nike στο εκπτωτικό χωριό. Καλά, γινόταν ένας χαμός. Έπρεπε να βρεις μόνος σου το μοντέλο και το νούμερο, ανάμεσα σε εκατοντάδες κουτιά και κόσμο που έτρεχε από εδώ και από εκεί. Κόλαση.

Δεν είχε καθόλου το vomero 16, ούτε Pegasus, ούτε Downstrifter 11. Βρήκα με το ζόρι ένα ζευγάρι Quest 3 στο 47 1/2, αλλά μου ήταν τσίμα-τσίμα. Μου άρεσε σαν παπούτσι και το παράγγειλα σε 48 1/2. Στη Nike τα νούμερα μετά το 47 1/2, πάνε 48 1/2 και 49 1/2. Δεν βγάζει 48 και 49. Πιστεύω να μου είναι εντάξει. Οπότε ψώνισα και εγώ το κάτι τις μου.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Πήγα σήμερα στη Nike στο εκπτωτικό χωριό. Καλά, γινόταν ένας χαμός. Έπρεπε να βρεις μόνος σου το μοντέλο και το νούμερο, ανάμεσα σε εκατοντάδες κουτιά και κόσμο που έτρεχε από εδώ και από εκεί. Κόλαση.

Δεν είχε καθόλου το vomero 16, ούτε Pegasus, ούτε Downstrifter 11. Βρήκα με το ζόρι ένα ζευγάρι Quest 3 στο 47 1/2, αλλά μου ήταν τσίμα-τσίμα. Μου άρεσε σαν παπούτσι και το παράγγειλα σε 48 1/2. Στη Nike τα νούμερα μετά το 47 1/2, πάνε 48 1/2 και 49 1/2. Δεν βγάζει 48 και 49. Πιστεύω να μου είναι εντάξει. Οπότε ψώνισα και εγώ το κάτι τις μου.

ααα, το ίδιο είμαστε. γράψε πως σου έκατσε το 48,5 να δω..!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, antnatal είπε

ααα, το ίδιο είμαστε. γράψε πως σου έκατσε το 48,5 να δω..!!!

Το παρήγγειλα online στο https://www.nike.com/gr/t/ανδρικο-παπουτσι-για-τρεξιμο-σε-δρομο-quest-3-t7j0C4/CD0230-002

Με την χρήση του κωδικού OCT21 βγαίνει στα 45 ευρώ. Θα παραλάβω σε 10 μέρες.

Αν δεν μου κάνει, έχω δικαίωμα επιστροφής 60 ημερών. Η έκπτωση ισχύει μέχρι 12/10.

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Green Dragon είπε

H εκπτωση αφορα τα ηδη εκπτωτικα προιοντα. Μηπως την δοκιμαζες σε Pegasus χωρις εκπτωση σε φουλ τιμη?

Εγω που τη δοκιμασα σε Pegasus 38 περασε κανονικα. Το Vomero 16 με προλαβε αλλος συμφορουμιτης και πηρε μαλλον το τελευταιο λευκο 😜

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sebu είπε

H εκπτωση αφορα τα ηδη εκπτωτικα προιοντα. Μηπως την δοκιμαζες σε Pegasus χωρις εκπτωση σε φουλ τιμη?

Εγω που τη δοκιμασα σε Pegasus 38 περασε κανονικα. Το Vomero 16 με προλαβε αλλος συμφορουμιτης και πηρε μαλλον το τελευταιο λευκο 😜

Εγώ! Αλλά λέω να πάρω και σε άλλο χρώμα και αν είναι να επιστρέψω αυτό που δεν μου άρεσε. Αλλά είναι κόπος και το σκέφτομαι...

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Sebu είπε

Το Pegasus το δοκίμασα σε εκπτωτικό προϊόν τελικά, πέρασε... αλλά κόλλησα γιατί δεν ήθελα να ρισκάρω το νούμερο. Το ίδιο και το vomero 16. Η πλάκα είναι ότι πήγα επί τούτου σε Nike store να δοκιμάσω, αλλά δεν είχε ούτε για δείγμα αυτά τα δύο. Ούτε το downshifter 10 ή 11.

Δοκίμασα μόνο το Quest 3, το μόνο που βρήκα στα 47.5. Με στένευε λίγο και παράγγειλα τελικά το 48.5, επειδή δεν βγάζει 48.  Θα δούμε πως θα είναι.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, prefuse είπε

Εγώ! Αλλά λέω να πάρω και σε άλλο χρώμα και αν είναι να επιστρέψω αυτό που δεν μου άρεσε. Αλλά είναι κόπος και το σκέφτομαι...

Το ξαναβάζεις στο πακέτο μαζί με τα χαρτιά που σου έχει έτοιμα και το αφήνεις σε ένα κατάστημα UPS.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Themos3 είπε

Το ξαναβάζεις στο πακέτο μαζί με τα χαρτιά που σου έχει έτοιμα και το αφήνεις σε ένα κατάστημα UPS.

Ή ακόμα καλύτερα παίρνεις τηλεφωνο στην ups και ερχόνται να το πάρουν από το σπίτι σου δωρεάν. Πραγματικά κίνητρο για να αγοράσεις από σαη που συνεργάζονται με ups.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...