Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας δουλευει το site σωστα?

δεν κανει ουτε login, ουτε προσθετει στο καλαθι κλπ και βγαζει σφαλμα επικοινωνιας.

Επεξ/σία από Crus
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Crus είπε

δεν κανει ουτε login, ουτε προσθετει στο καλαθι κλπ και βγαζει σφαλμα επικοινωνιας.

Πάλευα 2 μέρες και κατάφερα μπήκα πριν καμιά ώρα...
Απλά έμπαινα κάθε όποτε θυμόμουνα και πατούσα login μέχρι που μπήκε και τα έκανα όλα μπαμ μπαμ.

Επεξ/σία από Themos3
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Crus είπε

Συνήθως η εφαρμογή δουλεύει καλύτερα 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Themos3 είπε

Πάλευα 2 μέρες και κατάφερα μπήκα πριν καμιά ώρα...
Απλά έμπαινα κάθε όποτε θυμόμουνα και πατούσα login μέχρι που μπήκε και τα έκανα όλα μπαμ μπαμ.

αντιμετωπιζα το ιδιο προβλημα απο χθες το βραδυ. Τελικα σημερα καταφερα να συνδεθω και να προχωρησω σε παραγγελια.

Δημοσ.
Στις 6/10/2021 στις 10:51 ΠΜ, sphinxgr είπε

Αυτά μου φαίνονται καλά https://www.nike.com/gr/t/ανδρικα-παπουτσια-για-τρεξιμο-σε-δρομο-react-infinity-run-flyknit-2-F0d57F/DJ5395-100

Έχει κανείς ιδέα αν είναι ίδια νούμερα με τα Vomero? (οκ, δυσκολο να ξέρει κάποιος, αλλά ποτέ δεν ξερεις)

Σε εμενα τουλαχιστον Vomero, Winflo και Pegasus ανεβηκα μισο νουμερο (45,5) για να ειναι πιο ανετα καθως εχουν στενοτερη γραμμη και πιο δεμενο σωμα (το υλικο δλδ ειναι λιγοτερο ευκαμπτο και πιεζε το ποδι σε σημεια). Τα react flyknit 2 που ειχα εγω (της 1ης γενιας με την αλλη σολα που τρωγοταν πιο ευκολα) στο 45,5 "επλεαν" ελαχιστα καθως ως καλτσα υλικο προσπαθουσαν να παρουν τη φορμα του ποδιου και ηταν ελαφρως μεγαλυτερα, το ιδανικο ηταν το 45. Οχι βεβαια πως με το 45,5 αντιμετωπισα προβλημα απλα δεν ειχα αυτο το τελειως glove feel που εχω πχ τωρα με τα Adidas Ultraboost 20 που ειναι επισης καλτσα και εχουν κατσει κουτι στο 45,5.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sebu είπε

Σε εμενα τουλαχιστον Vomero, Winflo και Pegasus ανεβηκα μισο νουμερο (45,5) για να ειναι πιο ανετα καθως εχουν στενοτερη γραμμη και πιο δεμενο σωμα (το υλικο δλδ ειναι λιγοτερο ευκαμπτο και πιεζε το ποδι σε σημεια). Τα react flyknit 2 που ειχα εγω (της 1ης γενιας με την αλλη σολα που τρωγοταν πιο ευκολα) στο 45,5 "επλεαν" ελαχιστα καθως ως καλτσα υλικο προσπαθουσαν να παρουν τη φορμα του ποδιου και ηταν ελαφρως μεγαλυτερα, το ιδανικο ηταν το 45. Οχι βεβαια πως με το 45,5 αντιμετωπισα προβλημα απλα δεν ειχα αυτο το τελειως glove feel που εχω πχ τωρα με τα Adidas Ultraboost 20 που ειναι επισης καλτσα και εχουν κατσει κουτι στο 45,5.

Τελικά πήρα ενα vomero και ελπίζω να εχει το ίδιο κόψιμο με τις παλιότερες σειρές

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/10/2021 στις 10:51 ΠΜ, sphinxgr είπε

Αυτά μου φαίνονται καλά https://www.nike.com/gr/t/ανδρικα-παπουτσια-για-τρεξιμο-σε-δρομο-react-infinity-run-flyknit-2-F0d57F/DJ5395-100

Έχει κανείς ιδέα αν είναι ίδια νούμερα με τα Vomero? (οκ, δυσκολο να ξέρει κάποιος, αλλά ποτέ δεν ξερεις)

καλα ειναι για μικρες αποστασεις, αλλα σε αυτα τα λεφτα υπαρχουν καλυτερα.

Δημοσ.

1) για δουλειά και καθημερινό περπάτημα να προτιμήσω κάποιο απο τις σειρες που ειναι για τρέξιμο; (react, pegasus, air zoom)

2) Γνωρίζει κανεις καθε πότε περίπου κανει εκπτώσεις το Nike.com.gr?

Θυμάμαι να έχω δει ακόμα μια φορά, μια τέτοια ενέργεια με εκπτωτικό κωδικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, prefuse είπε

1) για δουλειά και καθημερινό περπάτημα να προτιμήσω κάποιο απο τις σειρες που ειναι για τρέξιμο; (react, pegasus, air zoom)

2) Γνωρίζει κανεις καθε πότε περίπου κανει εκπτώσεις το Nike.com.gr?

Θυμάμαι να έχω δει ακόμα μια φορά, μια τέτοια ενέργεια με εκπτωτικό κωδικό.

Συνηθως κανει μια το καλοκαιρι (γυρω στο 25-30%) και μια 1 βδομαδα πριν την Black Friday περιξ του 20-25%.

Και ενδιαμεσα κανει μια πριν το καλοκαιρι (συνηθως περιξ του Πασχα) και μια πριν τη Black Friday (περιξ του φθινοπωρου). Συνηθως κανει και 2 εμβολιμες, μια καλοκαιρινη - summer και μια pre-school το Σεπτεμβρη αρχης.

Αυτα βάσει εμπειριας των τελευταιων 2+ ετων. Τις καλες τις εκανε το 2020 με το ξεσπασμα της πανδημιας και εδωσε καλα ποσοστα εκπτωσεων στα κορυφαια προιοντα της. Περσι κινηθηκε υποτονικα, με καλες μεν εκπτωσεις (ως ποσοστο) αλλα στις χαμηλοτερες σειρες της. Τωρα βλεπω οτι κανει μια επανοδο εχοντας πχ Pegasus 38, Vomero 16 και καλα τενιστικα στο σετ των εκπτωσεων (π.χ. παιρνεις στα 67 ευρω Pegasus 38, οταν το 2019 επαιρνες στα 60-62 ευρω Winflo 6 που ειναι ενα κλικ κατω απο τα Pegasus - για μενα η σειρα ειναι Winflo - Pegasus - Vomero - μιλώντας για τρεξιματικα με air zoom σε αυτον τον τυπο παπουτσιου).

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, achisael είπε

Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να μπούνε άτοκες δόσεις με πιστωτική?

Θέλω 2,3 ζευγάρια και βγαίνουν 350+..

Νομίζω πως όχι μιας και πληρώνεις αγορά προϊόντος στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα.

Στα υπόλοιπα η παραγγελία που έκανα στις 6/10 έφυγε χτες 9/10 από Herne-boernig (Γερμανία) με UPS

Δημοσ.
18 ώρες πριν, achisael είπε

Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να μπούνε άτοκες δόσεις με πιστωτική?

Θέλω 2,3 ζευγάρια και βγαίνουν 350+..

Όχι δεν γίνεται πληρωμή με δόσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 6/10/2021 στις 2:22 ΜΜ, koslol8 είπε

Από πού στέλνονται τα προϊόντα; Υπάρχει περίπτωση να περάσουν από τελωνείο;

Ολλανδία

Δημοσ.
Μόλις τώρα, whiteman7 είπε

Ολλανδία

όχι μόνο Ολλανδία

1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Στα υπόλοιπα η παραγγελία που έκανα στις 6/10 έφυγε χτες 9/10 από Herne-boernig (Γερμανία) με UPS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...