efkola Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 20% επιπλέον έκπτωση στο outlet της Νike με τη χρήση του κωδικού OCT21. Ισχύει μέχρι 12 Οκτωβρίου. Διαβάστε εδώ τους όρους. 10 2
sphinxgr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Αυτά μου φαίνονται καλά https://www.nike.com/gr/t/ανδρικα-παπουτσια-για-τρεξιμο-σε-δρομο-react-infinity-run-flyknit-2-F0d57F/DJ5395-100 Έχει κανείς ιδέα αν είναι ίδια νούμερα με τα Vomero? (οκ, δυσκολο να ξέρει κάποιος, αλλά ποτέ δεν ξερεις)
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Αυτά μου φαίνονται καλά https://www.nike.com/gr/t/ανδρικα-παπουτσια-για-τρεξιμο-σε-δρομο-react-infinity-run-flyknit-2-F0d57F/DJ5395-100 Έχει κανείς ιδέα αν είναι ίδια νούμερα με τα Vomero? (οκ, δυσκολο να ξέρει κάποιος, αλλά ποτέ δεν ξερεις) Σε nike παιρνω παντα ιδιο νουμερο και ειναι ολα κομπλε, τουλαχιστον σε μενα 45EU. H μονη ενσταση μου ειναι το χρωμα που ειναι λευκο. Θα λερωθει απο το πρωτο δευτερολεπτο.
sphinxgr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε H μονη ενσταση μου ειναι το χρωμα που ειναι λευκο. Θα λερωθει απο το πρωτο δευτερολεπτο. Είναι ανάλογο το υλικό. Σε Vomero άσπρα που έχω, δεν λερώνουν γιατί είναι κάποιου είδους πλαστικό και όχι ύφασμα. Αυτά δεν ξέρω τι είναι. Αλλα ναι, γενικά λερώνουν τα ασπρα πιο ευκολα. 1
Nabuko Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Ευχαριστώ ts. Έπεσε παραγγελία και πληρωμή. Αν την ακυρώσουν όπως την προηγούμενη φορά θα φάνε άκυρο μόνιμα. Όχι ότι θα τους νοιάξει βέβαια 😂 1
koslol8 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Από πού στέλνονται τα προϊόντα; Υπάρχει περίπτωση να περάσουν από τελωνείο;
sphinxgr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 16 λεπτά πριν, koslol8 είπε Από πού στέλνονται τα προϊόντα; Υπάρχει περίπτωση να περάσουν από τελωνείο; Λογικά Ολλανδία, χωρίς τελωνείο.
dim_plo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, koslol8 είπε Από πού στέλνονται τα προϊόντα; Η συνηθισμένη διαδρομή είναι Ολλανδία -> Μιλάνο -> Αθήνα. Δεν υπάρχει κίνδυνος τελωνείου. ✌️ 1
gxyp Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Ξέρει κανείς αν ισχύει η έκπτωση και στα φυσικά καταστήματα;
quintus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Καλές τιμές, χτύπησα 3 ζευγαρια. Καλες τιμες, πχ το Pegasus 38 που το φθηνοτερο χρα στο σκρουτζ ξεκιναει απο 95 (και αυτο που πηρα ειναι στα 116), μου βγηκε 67 ευρω.
gatoulis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, gxyp είπε Ξέρει κανείς αν ισχύει η έκπτωση και στα φυσικά καταστήματα; Όχι μόνο από το site τους . 1
journeyman77 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 13 ώρες πριν, quintus είπε Καλές τιμές, χτύπησα 3 ζευγαρια. Καλες τιμες, πχ το Pegasus 38 που το φθηνοτερο χρα στο σκρουτζ ξεκιναει απο 95 (και αυτο που πηρα ειναι στα 116), μου βγηκε 67 ευρω. και γω τα 38 ψάχνω αλλά μέχρι στιγμής μόνο αυτά με το φερμουάρ έχει σε έκπτωση (στα άλλα δεν έχει νούμερ δυστυχώς). Ωστόσο θα συμφωνήσω ότι στα 67€ τελική με τις εκπτώσεις, δεν έχουν αντίπαλο (Σκρουτζ-wise).
Themos3 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 15 λεπτά πριν, gxyp είπε Με τις επιστροφές τι ισχύει; Αγόρασε άφοβα. Δωρεάν μέσα σε 60 μέρες επιστροφή και χρήματα πίσω χωρίς πολλά πολλά... Δεν έχω αγοράσει Nike τα τελευταία 5 χρόνια από κάπου αλλού πέρα από το site τους. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα