Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξίζει να δώσεις +40€ για την gaming edge σε σχέση να την tomahawk;; Είναι ίδιες ουσιαστικά. Αγοράζεις μια κάρτα δικτύου wifi ή ένα tp link για να μην τραβάς καλώδιο Ethernet Εγώ θα σου πρότεινα την gaming plus και με τα λεφτά που θα γλυτώσεις να επενδύσεις σε καλύτερη ψύξη. 

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρε πρωτα vga για να μην μεινεις με τα κομματια στο χερι για μηνες..

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, XristosQts είπε

Αξίζει να δώσεις +40€ για την gaming edge σε σχέση να την tomahawk;; Είναι ίδιες ουσιαστικά. Αγοράζεις μια κάρτα δικτύου wifi ή ένα tp link για να μην τραβάς καλώδιο Ethernet Εγώ θα σου πρότεινα την gaming plus και με τα λεφτά που θα γλυτώσεις να επενδύσεις σε καλύτερη ψύξη. 

Αυτό δεν το γνωρίζω! Απλά την επέλεξα σε περίπτωση μελλοντικής αναβάθμισης

46 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

παρε πρωτα vga για να μην μεινεις με τα κομματια στο χερι για μηνες..

καθε μέρα ψάχνω αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω απολύτως τίποτα! Απλά φοβάμαι μην ανέβουν οι τιμές και στο υπόλοιπο hardware

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Georgram είπε

Αυτό δεν το γνωρίζω! Απλά την επέλεξα σε περίπτωση μελλοντικής αναβάθμισης

καθε μέρα ψάχνω αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω απολύτως τίποτα! Απλά φοβάμαι μην ανέβουν οι τιμές και στο υπόλοιπο hardware

αργεις χαρακτηριστικα και μαλλον δεν θα φτιαξεις τιποτα , ολα ανεβαινουν και οι διαθεσιμοτητες ελλατωνονται ή βιασου ή παρατα το

Στις 5/10/2021 στις 9:36 ΜΜ, Georgram είπε

Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι την δημιουργία ενός Καινούργιου gaming pc μιας και το λαπτοπ που έχω εδώ και 10 χρόνια δεν κάνει πλέον για τίποτα! Επίσης η κονσόλα που με απασχολούσε τα τελευταία 4 χρόνια δεν με συγκινεί πλέον,το ίδιο και το ps5 μου είναι εντελώς αδιάφορο! Θέλω οπωσδήποτε να γυρίσω ξανά στο pc gaming απλά έχω μείνει τόσο πίσω που δεν ξέρω πολλά για το hardware! Ξέρω ότι είναι η χειρότερη περίοδος τώρα αλλά δυστυχώς δεν ξέρουμε ποτέ θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση και φοβάμαι μην γίνουν και χειρότερα! Το μπατζετ σκέφτομαι να είναι γύρω στα 1500 πάνω κάτω! Λόγο του ότι δεν υπάρχουν οθόνες και περιφερειακά ίσως ξεφύγουμε και λίγο! Επίσης σκέφτομαι να φτιάξω το κουτί σιγά σιγά χωρίς καρτα μέχρι να πετύχω κάποια σε καλή τιμή γιατί αυτές που βλέπω τώρα με πιάνει κατάθλιψη! Λοιπόν με λίγο ψάξιμο εδώ μέσα έχω καταλήξει στα εξής:

Κουτι: Be Quiet Pure Base 500DX Gaming Midi Tower η το Cougar MX410 Mesh-G RGB Gaming Midi Tower! Ποιο είναι καλύτερο; Η διαφορά των 20-30 ευρώ δεν με πειράζει!

CPU: AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz

mb: MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI Motherboard ATX με AMD AM4 Socket

ψυκτρα: Arctic Freezer 34 eSports Duο

Ραμ: G.Skill Ripjaws V 16GB DDR4 RAM με 2 Modules (2x8GB) και Συχνότητα 3200MHz

Τροφοδοτικο: Corsair RMx 2018 Series RM650x 650W Full Modular 80 Plus Gold Δεν ξέρω αν τα 650w είναι αρκετά η πρέπει να ανέβω και άλλο αλλά σίγουρα σκοπεύω στο μέλλον να πάρω μια πολύ δυνατότερη καρτα!

ssd: Samsung 970 Evo Plus SSD 500GB M.2 NVMe

Αυτά πάνω κάτω βγαίνουν στα 850! Συγχωρήστε με άμα ειπα και καμία κοτσάνα γιατί είμαι ασχετος ακόμα! Προτείνεται κάτι άλλο; Από οθόνη τι να προτιμήσω; Η τι να κοιτάξω πρώτα στην επιλογή της; Καρτα γραφικών πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω ίσως παω σε μια πολύ μέτρια τώρα μέχρι να βρω μια πολύ καλύτερη! Επίσης τα παιχνίδια που θέλω να παίζω είναι κυρίως fps shooters,mmo(new world) και διαφορά βαρια single players! Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

το κουγκαρ δεν χωραει την ψυκτρα το αλλο ειναι οκ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, triplex1 είπε

αργεις χαρακτηριστικα και μαλλον δεν θα φτιαξεις τιποτα , ολα ανεβαινουν και οι διαθεσιμοτητες ελλατωνονται ή βιασου ή παρατα το

Δεν ξέρω πως αργω όταν δεν υπάρχει τίποτα σε λογική τιμή! Προφανώς 1000 ευρώ δεν θέλω να δώσω για μια 3060! Μπαίνω κάθε τρεις και λίγο στα σάιτ και ελέγχω αλλά δεν βρίσκω κάτι! Αν υπαρχει και άλλος τροπος ευχαρίστως να τον ακούσω!

Το be quiet παράγγειλα τελικά μαζί με την ψυκτρα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Georgram είπε

Δεν ξέρω πως αργω όταν δεν υπάρχει τίποτα σε λογική τιμή! Προφανώς 1000 ευρώ δεν θέλω να δώσω για μια 3060! Μπαίνω κάθε τρεις και λίγο στα σάιτ και ελέγχω αλλά δεν βρίσκω κάτι! Αν υπαρχει και άλλος τροπος ευχαρίστως να τον ακούσω!

καρτα φιλε μου δεν θα βρεις φθηνη η παιρνεις καμια 1030 και ψιλοβολευεσαι οπως οι περισσοτεροι η κοιτας καθε μερα καμια σφραγισμενη μεσα στο σαιτ 3060 γυρω στα600 αν υπαρχει

Δημοσ.
Μόλις τώρα, triplex1 είπε

καρτα φιλε μου δεν θα βρεις φθηνη η παιρνεις καμια 1030 και ψιλοβολευεσαι οπως οι περισσοτεροι η κοιτας καθε μερα καμια σφραγισμενη μεσα στο σαιτ 3060 γυρω στα600 αν υπαρχει

Προς το παρών κάνω το δεύτερο,εκτός άμα αγανακτήσω! Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία που λένε…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, triplex1 είπε

Το cougar (mx410-mesh-g h165) χωράει τη ψύκτρα (Freezer 34 eSports DUO h157)

10 ώρες πριν, Georgram είπε

Αν και εν μέρει έχει δίκιο ο triplex, κάθε καθυστέρηση μπορεί να φέρει αλλαγές στις τιμές, κινήσου όπως νομίζεις εσύ σωστά. Στο τέλος τέλος το ρίσκο είναι 50/50.

Κάνε ένα φάκελο στα bookmarks με 2-3 search αλλά και 2-3 μαγαζιά που γνωρίζεις οτι φέρνουν κάρτες και έλεγχε τα 2 φορές την ημέρα, καθημερινώς. Όπως σου είπα 570 βρήκα 3060 πριν 2 εβδομάδες, 650 πριν 1.

Mην κοιτάς για κάρτες κατόπιν παραγγελίας ή 30 μέρες παράδοση την "πάτησες"...

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?availability_enum=10&keyphrase=3060

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga/f/1187379/GeForce-RTX-3060-Ti

https://www.bestprice.gr/cat/2613/kartes-grafikwn.html?q=3060

https://www.bestprice.gr/cat/2613/kartes-grafikwn/f/91_65508/geforce-rtx-3060-ti

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon

https://www.cosmodata.gr/category/605/kartes-grafikon/

https://www.msystems.gr/graphics-cards

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Georgram είπε

Προς το παρών κάνω το δεύτερο,εκτός άμα αγανακτήσω! Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία που λένε…

1600 βγαίνει για όλα  Με άλλη 3060ti είσαι στο budget σου Όσο περιμένεις θα είναι χειροτέρα οι διαθεσιμότητες 

3070 στα 850 https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/gigabyte-vga-geforce-rtx-3070-eagle-v2-8-gb_3773884

Spoiler

1113131429_.png.1a06ccddb69c080fe719f3738b3a6223.png

Επεξ/σία από XristosQts
Δημοσ.

Την είδα την 3070 αλλά λέει κατόπιν παραγγελίας και δεν ασχολήθηκα! Όπως είπε και ο φιλος πιο πάνω καλύτερα να τα αποφεύγω αν δεν είναι άμεσα διαθεσιμα! Τώρα δεν ξέρω τι παίζει με το πλαίσιο,σε άλλες δεν σου δίνει την δυνατότητα καν να το παραγγείλεις και σε άλλες μπορείς αλλα δεν λέει πόσες μέρες παράδοση! 

Δημοσ.

Τελικά είναι πολύ ψυχοφθόρα η όλη διαδικασία με τις κάρτες! Βλέπω στο you στα 750 rtx3060 και μετά από αρκετή ώρα λέω άστο δεν αξίζει! Μετα πως σκρολαρω στο msystems και βλέπω ξαφνικά αρκετές κάρτες σε περιορισμένη διαθεσιμότητα ενω καμία δεν ήταν μέσα στο Σκρουτζ και βλέπω μια 3060ti gaming oc στα 760! Λέω ας κάνω μια δοκιμή! Σε παράλληλο browser με ανανέωση είχαν εξαφανιστεί οι κάρτες! Αλλά στο άλλο με άφησε να κάνω κανονικά την παραγγελία! Τωρα το τι έγινε ένα θεός ξέρει! Υπάρχει περίπτωση να ανοίγουν για λίγα λεπτά παραγγελίες και να τις βγάζουν αμέσως; Τι φάση ρε παιδιά;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Georgram είπε

Τελικά είναι πολύ ψυχοφθόρα η όλη διαδικασία με τις κάρτες! Βλέπω στο you στα 750 rtx3060 και μετά από αρκετή ώρα λέω άστο δεν αξίζει! Μετα πως σκρολαρω στο msystems και βλέπω ξαφνικά αρκετές κάρτες σε περιορισμένη διαθεσιμότητα ενω καμία δεν ήταν μέσα στο Σκρουτζ και βλέπω μια 3060ti gaming oc στα 760! Λέω ας κάνω μια δοκιμή! Σε παράλληλο browser με ανανέωση είχαν εξαφανιστεί οι κάρτες! Αλλά στο άλλο με άφησε να κάνω κανονικά την παραγγελία! Τωρα το τι έγινε ένα θεός ξέρει! Υπάρχει περίπτωση να ανοίγουν για λίγα λεπτά παραγγελίες και να τις βγάζουν αμέσως; Τι φάση ρε παιδιά;

Η φάση είναι οτι ψάχνει αρκετός κόσμος και δεν προλαβαίνουν να τι βγάλουν διαθέσιμες, πέφτουν όλοι για παραγγελία και εξαφανίζονται.

760 για 3060ti είναι οριακά καλή τιμή, μπορούσες σίγουρα και πιο φτηνά .

Ποτέ μην δίνεις λεφτά μπροστά.

Καλή τύχη, να την πάρεις στα χέρια σου και να φτιάξεις σύντομα το σύστημα σου.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nickol-us είπε

Η φάση είναι οτι ψάχνει αρκετός κόσμος και δεν προλαβαίνουν να τι βγάλουν διαθέσιμες, πέφτουν όλοι για παραγγελία και εξαφανίζονται.

760 για 3060ti είναι οριακά καλή τιμή, μπορούσες σίγουρα και πιο φτηνά .

Ποτέ μην δίνεις λεφτά μπροστά.

Καλή τύχη, να την πάρεις στα χέρια σου και να φτιάξεις σύντομα το σύστημα σου.

Πήρα τηλ στο κατάστημα με είπε ότι έγινε κανονικά η παραγγελία και μάλλον πρόλαβα την τελευταία! Από εκεί που ήμουν έτοιμος να πάρω την απλή 3060,με τα ίδια λεφτά πρόλαβα την ti! Το γιου δεχόταν μόνο πληρωμή κατευθείαν από καρτα όποτε ήταν και αυτος ο λογος που μάγκωσα! Φυσικά τώρα στην παραγγελία επέλεξα αντικαταβολή!Τελικά μάλλον μου βγήκε σε καλό! Ξέρω ότι πληρώνω καπέλο 200 ευρώ τουλάχιστον αλλά δεν πιστεύω να αλλάξουν σύντομα οι τιμές! Παρόλα αυτά κρατάω μικρό καλάθι μέχρι να την πάρω στα χέρια μου 😂

• Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Georgram είπε

Πήρα τηλ στο κατάστημα με είπε ότι έγινε κανονικά η παραγγελία και μάλλον πρόλαβα την τελευταία! Από εκεί που ήμουν έτοιμος να πάρω την απλή 3060,με τα ίδια λεφτά πρόλαβα την ti! Το γιου δεχόταν μόνο πληρωμή κατευθείαν από καρτα όποτε ήταν και αυτος ο λογος που μάγκωσα! Φυσικά τώρα στην παραγγελία επέλεξα αντικαταβολή!Τελικά μάλλον μου βγήκε σε καλό! Ξέρω ότι πληρώνω καπέλο 200 ευρώ τουλάχιστον αλλά δεν πιστεύω να αλλάξουν σύντομα οι τιμές! Παρόλα αυτά κρατάω μικρό καλάθι μέχρι να την πάρω στα χέρια μου 😂

Αφου επελεξες αντικαταβολη ερθει δεν ερθει στεναχωρια δεν προκειται να βαλεις , για πες σ'αυτα τα λεφτα ποιας υλοποιηση βρηκες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...