Shera_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Καλησπερα σας! Οδηγώ 1 χρόνο και ενδιαφέρομαι να αγοράσω μηχανή σχετικά μικρου κυβισμού... Είχα την CBF 250 αλλά μου την τρακαραν και δεν αξίζει να φτιαχτεί. Σκέφτομαι να παρω παλι την ίδια η κάτι αντίστοιχο αλλά δεν βρίσκω τίποτα σε λογική τιμή στο cars. Budget 1500-1700€ max. Βρήκα μια bajaj pulsar 200 του 2016 στα 1500 με 26.500χλμ. Αξίζει; η άλλη επιλογή που έχω βρει είναι να παρω τη ybr 125 του 2013 από έμπορο στα 1500 με 38.000χλμ. Αν και δεν τρελαίνομαι για τα 125 κυβικά. Η χρήση θα είναι κυρίως εντός πολης άλλη θέλω και να μπορω να παω και μια βόλτα λίγο έξω από Αθήνα. Μου αρέσουν γενικά οι street μηχανές ιδανική μηχανή από άποψη εμφάνισης είναι η cb400 αλλά φοβάμαι ότι είναι βαριά για κοπέλα συν την έλλειψη έμπειριας όποτε λέω να το αφήσω. Εσείς τι μου προτεινεται;
labakis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 δώστε κατι παραπάνω για ktm duke 390 ότι πρέπει για κοπέλα
bigoulas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Το CB400 φαντάζομαι εννοείς το super four. Είναι απίστευτο μηχανάκι και ευκολοδήγητο. Τα αρνητικά του είναι η αυξημένη κατανάλωση και η παλαιότητα. Καλό έλεγχο να λειτουργεί άψογα. Δεν θες να μάθεις κοστολόγιο τετρακύλινδρου με πρόβλημα. Στα θετικά αλεξίσφαιρος κινητήρας, εμφάνιση και μοναδικός ήχος!!!
MariosApc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Στις 5/10/2021 στις 9:14 ΜΜ, Shera_ είπε Καλησπερα σας! Οδηγώ 1 χρόνο και ενδιαφέρομαι να αγοράσω μηχανή σχετικά μικρου κυβισμού... Είχα την CBF 250 αλλά μου την τρακαραν και δεν αξίζει να φτιαχτεί. Σκέφτομαι να παρω παλι την ίδια η κάτι αντίστοιχο αλλά δεν βρίσκω τίποτα σε λογική τιμή στο cars. Budget 1500-1700€ max. Βρήκα μια bajaj pulsar 200 του 2016 στα 1500 με 26.500χλμ. Αξίζει; η άλλη επιλογή που έχω βρει είναι να παρω τη ybr 125 του 2013 από έμπορο στα 1500 με 38.000χλμ. Αν και δεν τρελαίνομαι για τα 125 κυβικά. Η χρήση θα είναι κυρίως εντός πολης άλλη θέλω και να μπορω να παω και μια βόλτα λίγο έξω από Αθήνα. Μου αρέσουν γενικά οι street μηχανές ιδανική μηχανή από άποψη εμφάνισης είναι η cb400 αλλά φοβάμαι ότι είναι βαριά για κοπέλα συν την έλλειψη έμπειριας όποτε λέω να το αφήσω. Εσείς τι μου προτεινεται; Κοίτα για yamaha mt 03,ktm duke 390 τα οποία κρατάνε αξία.Το ktm έχει πιο ακριβά σέρβις,πιο μεγάλη κατανάλωση,χάνει πιο εύκολα αξία αλλά έχει πιο καλό στήσιμο,καλύτερα φρένα και πολύ παιχνιδιάρικο μοτέρ.Ως κάτοχος του mt 03,μπορώ να σου πω ότι δεν καίει τίποτα,έχει φιλικό μοτέρ και πιο φθηνά σέρβις/ανταλλακτικά. Ήμουν στην θέση σου,έλεγα να πάρω κάποιο μικρό benelli,zontes κλπ αλλά θα σου έλεγα χίλιες φορές κάνε υπομονή και μάζεψε κάτι παραπάνω.Με 3300-3500 βρίσκεις αξιόλογο duke
lasithi12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Στις 7/10/2021 στις 12:21 ΠΜ, bigoulas είπε Το CB400 φαντάζομαι εννοείς το super four. Είναι απίστευτο μηχανάκι και ευκολοδήγητο. Τα αρνητικά του είναι η αυξημένη κατανάλωση και η παλαιότητα. Καλό έλεγχο να λειτουργεί άψογα. Δεν θες να μάθεις κοστολόγιο τετρακύλινδρου με πρόβλημα. Στα θετικά αλεξίσφαιρος κινητήρας, εμφάνιση και μοναδικός ήχος!!! cb 400SF με καρμπυρατερ που στανταρ θα βγάλει προβλημα εν ετη 2022? τρέλα πουλάτε εχετε δει τα ανταλλακτικα της χόντα; το ειχα το μηχανακι φοβερό αλλα πολύ παλεο.. καλα το να βρεις συντηρημενο σωστα με οχι βουλωμενα ψυγεια και ιστοριες ειναι αλλου παπα εβαγγέλιο.
bigoulas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, lasithi12 είπε cb 400SF με καρμπυρατερ που στανταρ θα βγάλει προβλημα εν ετη 2022? τρέλα πουλάτε εχετε δει τα ανταλλακτικα της χόντα; το ειχα το μηχανακι φοβερό αλλα πολύ παλεο.. καλα το να βρεις συντηρημενο σωστα με οχι βουλωμενα ψυγεια και ιστοριες ειναι αλλου παπα εβαγγέλιο. Το να βρεις συντηρημένο σωστά είναι ένα θέμα και το επισήμανα κι εγώ. Κάτοχος ενός version s του 96. Το έχω από το 2001 και θα το έχω για πάντα. Ο χρόνος θα δείξει ποιος θα αντέξει περισσότερο. Εγώ ή αυτό; 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα