Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι όροι ήταν αυτοί που προαναφέρθηκαν παραπάνω από άλλο μέλος- άμεσα 1% και 19% μέχρι 8? /11- και μου τους επιβεβαίωσαν και τηλεφωνικά στισ 21/10 που τους είχα καλέσει , το θέμα είναι ότι δε μου έχουν βάλει ούτε το 1% και προφανώς ούτε το 19% θα μπει.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Bomber_man είπε

Οι όροι ήταν αυτοί που προαναφέρθηκαν παραπάνω από άλλο μέλος- άμεσα 1% και 19% μέχρι 8? /11- και μου τους επιβεβαίωσαν και τηλεφωνικά στισ 21/10 που τους είχα καλέσει , το θέμα είναι ότι δε μου έχουν βάλει ούτε το 1% και προφανώς ούτε το 19% θα μπει.

Το 1% μπαίνει άμεσα, μήπως δεν το πρόσεξες; Αλλιώς θα πάρεις ένα δύο τηλέφωνα και θα στους βάλουν.

Δημοσ.

Και εγώ αντίστοιχα με το παιδί έκανα παραγγελία στις 17/10 και δεν έχει μπει ούτε το 1% ούτε το 19% έχω μιλήσει και με Eurobank και με πλαίσιο τελευταία απάντηση που είχα από το πλαίσιο ήταν ότι και καλά η κάρτα μου δεν είναι κάρτα επιστροφής και τους στέλνω screenshot από αγορά με την ίδια κάρτα εντός κατάστηματος πλαίσιο και μπήκε κανονικά η επιστροφή και μετά από αυτό μου έστειλαν σήμερα μαιλ ότι έστειλαν στην Eurobank για να πιστώσει το 20% τώρα τι έστειλαν δεν ξέρω αλλά δεν καταλαβαίνω καν γτ ούτε το 1% δεν έχει μπει που δεν έχει να κάνει ούτε με προσφορά ούτε με τπτ είναι στάνταρ για γενικές αγορές....

Δημοσ.

Να ενημερώσω ότι χθες τελικά περάστηκε και το υπόλοιπο 19% της Επιστροφής, οπότε όσοι έχετε εκκρεμότητες να το τσεκάρετε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...