Doubt Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Η προσφορά ισχύει από 04.10.2021 έως και 17.10.2021 για αγορές οικιακών συσκευών αξίας από 199€ και πάνω: Από τα καταστήματα Πλαίσιο Online από το plaisio.gr Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα Eurobank ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Spoiler Η ενέργεια 20% €πιστροφή ισχύει αποκλειστικά για αγορές μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών συνολικής αξίας από 199€ και πάνω, ανά συναλλαγή, που θα πραγματοποιηθούν στα φυσικά καταστήματα Πλαίσιο, online στο plaisio.gr ή τηλεφωνικά στο 800 11 12345, κατά το χρονικό διάστημα από 04.10.2021 έως και 17.10.2021 ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Κατά τη συναλλαγή της αγοράς που θα πραγματοποιήσετε στα φυσικά καταστήματα Πλαίσιο, online στο plaisio.gr ή τηλεφωνικά στο 800 11 12345 κατά το χρονικό διάστημα ισχύος της ενέργειας, θα κερδίζετε 1% €πιστροφή που αντιστοιχεί στο μόνιμο ποσοστό των καταστημάτων Πλαίσιο. Τα επιπλέον ευρώ €πιστροφή, που αντιστοιχούν στο 19% επί της αξίας των μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών, συνολικής αξίας (ανά συναλλαγή και όχι ανά συσκευή) από 199€ και πάνω που θα αγοράσετε, θα πιστωθούν σε ενεργή κάρτα σας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα έως και τις 08.11.2021. Η ενέργεια 20% €πιστροφή δεν ισχύει: Όταν η χρέωση γίνεται μερικά ή σε περισσότερες από μία κάρτες Eurobank, δηλαδή εάν το συνολικό ποσό της συναλλαγής δεν εξοφληθεί εξ ολοκλήρου με μία κάρτα Eurobank. Όταν πραγματοποιείται παράλληλα εξαργύρωση των διαθέσιμων ευρώ €πιστροφή. Σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση, προσφορά ή προνόμιο, εκτός από την έκπτωση που προσφέρεται από το Πλαίσιο στο πλαίσιο της περιόδου των εκπτώσεων, η οποία αναγράφεται ευκρινώς ως τελική εκπτωτική τιμή με διακριτή διαγραφή της αρχικής τιμής. Στα προϊόντα που πωλούνται από το Stock House. https://www.plaisio.gr/campaign/epistrofi https://www.eurobank.gr/el/epistrofi/prosfores-gia-esas/prosfora-plaisio-stores 1
thodoris5321 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Υπάρχουν προϊόντα που να βγαίνουν 10% κάτω από σκρουτζ;
billpao Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 41 λεπτά πριν, thodoris5321 είπε Υπάρχουν προϊόντα που να βγαίνουν 10% κάτω από σκρουτζ; Τα ψυγεία από 900€ και πάνω.
th3rul3r Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Παιδιά έβλεπα το κλιματιστικό το izuru το 24αρι το είχαν 1149 το μεσημέρι 250€ πάνω από Σκρουτζ και μάλλον δεν ήταν αρκετο οπότε το ανέβασαν κιόλας 1249 το απόγευμα που πήγα από εκεί αχαχαχαχαχα 1
villasg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, billpao είπε Τα ψυγεία από 900€ και πάνω. Αυτό που αγόρασα προχθές (Bosch KGN49XIDP)στα 812€ ( σήμερα έχει 869€ με δωρεάν μεταφορικά το ιδιο μαγαζι - apothema.gr -) με δωρεάν μεταφορικά το εχει 1540€ - 20%= 1232 Ε Υ Κ Α Ρ Ι Α 1
billpao Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, villasg είπε Αυτό που αγόρασα προχθές (Bosch KGN49XIDP)στα 812€ ( σήμερα έχει 869€ με δωρεάν μεταφορικά το ιδιο μαγαζι - apothema.gr -) με δωρεάν μεταφορικά το εχει 1540€ - 20%= 1232 Ε Υ Κ Α Ρ Ι Α Ας το διατυπώσω καλύτερα λοιπόν. Υπάρχουν μερικά ψυγεία, στο εύρος τιμής από 900 και πάνω, που όντως είναι 10% κατώ από τιμές σκρουτζ. Για παράδειγμα το Samsung RT62K7115SL. https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/psiksi-sintirisi/diporta-psigeia/samsung-rt62k7115sl-es-diporto-psigeio-inox_3577775 https://www.skroutz.gr/s/25593527/Samsung-RT62K7115SL-Ψυγείο-Δίπορτο-620lt-NoFrost-Inox-Υ183-2xΠ83-6εκ.html Δεν θα κάτσω να τα ψάξω και να τα παραθέσω ένα ένα, γιατί πολύ απλά δεν ψάχνω για ψυγείο. Σίγουρα υπάρχουν και ψυγεία που δεν είναι ούτε καν κοντά σε τιμές σκρουτζ. Όποιος ενδιαφέρεται, ψάχνει και αν βρει κάτι που αξίζει ενημερώνει. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2021 από billpao 1
kavaliotis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Εκνευριστικό το ότι Δευτέρα πρωί είχε ένα πλυντήριο που ήθελα 449€ και Τρίτη πρωί που αφού το έψαξα λίγο μπήκα να το παραγγείλω το είχε 499€.. Σε τηλεφώνημα μου προς την εταιρία μου είπε ότι το Πλαίσιο μπορεί να αλλάζει τις τιμές όποτε θέλει. Εντάξει το καταλαβαίνω, νομικά είναι σωστοί. Ηθικά όχι. 2
giorginho Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 @kavaliotis Δεν καθομαι να βρω την παραγραφο ή καποια σχετικη αποφαση δικαστηριου τωρα, αλλά ουτε νομικα ειναι "σωστο" αυτο. 🙄 1
elpenor Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ ήθελα ένα ψυγείο με συγκεκριμένα features και ετοιμοπαράδοτο, μου βγήκε με την επιστροφή 170 ευρώ περίπου λιγότερο από το skroutz. Βέβαια αν κάποιος έχει πιο κλασσικές απαιτήσεις ή δεν βιάζεται να παραλάβει υπάρχουν μερικά στο skroutz που είναι αρκετά πιο vfm. Btw οι άτιμοι οι έμποροι τα έχουν ανεβάσει όλα τα φτηνά 100 ευρώ+ από τον Αύγουστο. 3 ώρες πριν, giorginho είπε Δεν καθομαι να βρω την παραγραφο ή καποια σχετικη αποφαση δικαστηριου τωρα, αλλά ουτε νομικα ειναι "σωστο" αυτο. 🙄 Πως γίνεται να μην είναι νόμιμο... Δηλαδή αν εγώ σαν έμπορος είχα 10 πλυντήρια που τα είχα πάρει 400 ευρώ το ένα, τα πουλήσω όλα για 500 ευρώ το ένα και μετά που πει ο προμηθευτής ότι επειδή έχουν αυξηθεί τα μεταφορικά θα μου κοστίζουν από εδώ και πέρα 500 ευρώ το ένα μπορεί να με υποχρεώσει ο νόμος να μην ανεβάσω την τιμή και να κλείσω το μαγαζί μου; Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2021 από elpenor
johnniek13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 11 ώρες πριν, elpenor είπε Εγώ ήθελα ένα ψυγείο με συγκεκριμένα features και ετοιμοπαράδοτο, μου βγήκε με την επιστροφή 170 ευρώ περίπου λιγότερο από το skroutz. Βέβαια αν κάποιος έχει πιο κλασσικές απαιτήσεις ή δεν βιάζεται να παραλάβει υπάρχουν μερικά στο skroutz που είναι αρκετά πιο vfm. Btw οι άτιμοι οι έμποροι τα έχουν ανεβάσει όλα τα φτηνά 100 ευρώ+ από τον Αύγουστο. Πως γίνεται να μην είναι νόμιμο... Δηλαδή αν εγώ σαν έμπορος είχα 10 πλυντήρια που τα είχα πάρει 400 ευρώ το ένα, τα πουλήσω όλα για 500 ευρώ το ένα και μετά που πει ο προμηθευτής ότι επειδή έχουν αυξηθεί τα μεταφορικά θα μου κοστίζουν από εδώ και πέρα 500 ευρώ το ένα μπορεί να με υποχρεώσει ο νόμος να μην ανεβάσω την τιμή και να κλείσω το μαγαζί μου; o νομος δεν σε υποχρεωνει... αλλα σαν καταστημα (plaisio!!! οχι εσυ και το μοναδικο μαγαζι σου) αν διαφημιζεις 20% επιστροφη και πας στα προιοντα που θα εχουν πιθανα ανταγωνιστηκες τιμές και τα ανεβασεις 19% μαλλον θα σε πουν μα..κα (οπως πρεπει) και δεν θα ψωνισουν. υπαρχει νομος να μην σε πουν μα..κα? Και στις ΤV εδιναν 20% αλλα καμια δεν αλλαξε τιμη. Βλεπεις για αγορα υπολογιστων και τηλεορασεων κλπ ειναι πολλοι οι γνωστες και δεν τους παιρνει. Σε πλυντηρια και νοικοκυριο ομως κανει κουμαντο η μαμα και η πεθερα. Εκει παει η κοροιδια συννεφο επειδη δεν μπορουν να ασχοληθουν σε τετοιο επιπεδο. 1
Giama Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 22 λεπτά πριν, johnniek13 είπε Και στις ΤV εδιναν 20% αλλα καμια δεν αλλαξε τιμη. Νομίζω ότι στα threads εδώ για τις αντίστοιχες προσφορές με τηλεοράσεις αναφέρθηκαν κατά καιρούς αρκετές περιπτώσεις με τιμές που ανέβηκαν και σε αυτά τα προϊόντα. Είναι κλασική πρακτική γενικώς, δυστυχώς. Δεν γίνονται σε όλα τα προϊόντα της κατηγορίας πάντα (όπως και στην τρέχουσα προσφορά το πλαίσιο δεν έχει ανεβάσει τις τιμές σε όλα τα μοντέλα) αλλά γίνεται πολύ συχνά. 1
elpenor Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, johnniek13 είπε o νομος δεν σε υποχρεωνει... αλλα σαν καταστημα (plaisio!!! οχι εσυ και το μοναδικο μαγαζι σου) αν διαφημιζεις 20% επιστροφη και πας στα προιοντα που θα εχουν πιθανα ανταγωνιστηκες τιμές και τα ανεβασεις 19% μαλλον θα σε πουν μα..κα (οπως πρεπει) και δεν θα ψωνισουν. υπαρχει νομος να μην σε πουν μα..κα? Και στις ΤV εδιναν 20% αλλα καμια δεν αλλαξε τιμη. Βλεπεις για αγορα υπολογιστων και τηλεορασεων κλπ ειναι πολλοι οι γνωστες και δεν τους παιρνει. Σε πλυντηρια και νοικοκυριο ομως κανει κουμαντο η μαμα και η πεθερα. Εκει παει η κοροιδια συννεφο επειδη δεν μπορουν να ασχοληθουν σε τετοιο επιπεδο. Εγώ θεωρώ ότι δεν έχει σχέση με μαμάδες και πεθερές, όλοι πλέον μπαίνουν στο skroutz και βλέπουν τις τιμές. Έχει σχέση με τα πλεονεκτήματα που παρέχει το plaisio σε σχέση με τις άλλες επιχειρήσεις. Μου αρέσει που σχολιάζεις το ότι ανέβασε την τιμή 20% σε κάτι λες και γενικά οι τιμές του δεν είναι απίστευτα υψηλές. Θα σου αναφέρω όμως τα πλεονεκτήματα του και γιατί υπάρχει ακόμα σαν επιχείρηση παρά τις τιμές του: 1. Φυσικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα που μερικά από αυτά είναι μεγάλα με ποικιλία ετοιμοπαράδοτων προϊόντων. 2. Τα περισσότερα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα. 3. Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 35 ευρώ και για μεγάλες συσκευές 40 ευρώ και αναλαμβάνουν να έρθει στην πόρτα σου. Τα φτηνά μαγαζιά του skroutz που μίλησα αυτή τη βδομάδα μου είπαν όλα το ίδιο "τα 50 ευρώ μεταφορικά που βγάζει το καλάθι μας είναι λάθος, θα πρέπει να πείτε στη δική σας μεταφορική να έρθει να το παραλάβει από τις αποθήκες μας"..... 4. Συνεργασίες με τράπεζες για 20% επιστροφές κλπ. 5. Μοντέλα που δεν είναι παραεισαγωγές και ταυτόχρονα δεν βγαίνουν σε sale από τους αντιπροσώπους οπότε τα βρίσκεις σε λίγα μαγαζιά και πάντα ακριβά. 6. Υπηρεσίες τεχνικές (σύνδεση/αποσύνδεση), επεκτάσεις εγγύησης και άλλα που εγώ τα θεωρώ άκυρα αλλά ενδιαφέρουν άλλους. 7. Δικό του τμήμα service που μου έχει αλλάξει πλακέτα σε laptop μέσα σε 30 λεπτά όσο περίμενα εκεί πίνοντας τον καφέ που με κεράσανε. Σύστημα που παρακολουθείς την πορεία της επισκευής αν δεν μπορεί να γίνει επιτόπου. 8. Δόσεις ακόμα και χωρίς κάρτα. 9. Προσωπική εξυπηρέτηση αν είσαι business customer από υπάλληλο που σε έχει χρεωθεί. Εγώ γενικά αποφεύγω να ψωνίζω από εκεί και τους κράζω συχνά για τα τρισάθλια PC parts που πουλάνε (για τα τροφοδοτικά ιδίως θα έπρεπε η προστασία του καταναλωτή να τους βάλει μεγάλο πρόστιμο) αλλά λόγο αυτών που σου ανέφερα παραπάνω δεν νομίζω να φοβάται ότι θα σταματήσουν να ψωνίζουν από εκεί. 4
kavaliotis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, elpenor είπε Εγώ ήθελα ένα ψυγείο με συγκεκριμένα features και ετοιμοπαράδοτο, μου βγήκε με την επιστροφή 170 ευρώ περίπου λιγότερο από το skroutz. Βέβαια αν κάποιος έχει πιο κλασσικές απαιτήσεις ή δεν βιάζεται να παραλάβει υπάρχουν μερικά στο skroutz που είναι αρκετά πιο vfm. Btw οι άτιμοι οι έμποροι τα έχουν ανεβάσει όλα τα φτηνά 100 ευρώ+ από τον Αύγουστο. Πως γίνεται να μην είναι νόμιμο... Δηλαδή αν εγώ σαν έμπορος είχα 10 πλυντήρια που τα είχα πάρει 400 ευρώ το ένα, τα πουλήσω όλα για 500 ευρώ το ένα και μετά που πει ο προμηθευτής ότι επειδή έχουν αυξηθεί τα μεταφορικά θα μου κοστίζουν από εδώ και πέρα 500 ευρώ το ένα μπορεί να με υποχρεώσει ο νόμος να μην ανεβάσω την τιμή και να κλείσω το μαγαζί μου; @elpenor η επιστροφή μπήκε στην κάρτα σου κατευθείαν; Γιατί πριν 2-3 ώρες έκανα την παραγγελία από το Πλαίσιο και ακόμα δεν έχει πιστωθεί ούτε το 1%. Αν θυμάμαι καλά στους όρους έλεγε ότι μπαίνει άμεσα το 1% και μέχρι αρχές Νοέμβρη το υπόλοιπο 19% EDIT: Άκυρο, βρήκα ότι στις online αγορές παίρνει μέχρι και 2 μέρες για να μπει το 1% Από online αγορές Μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες από την online αγορά σας, τα ευρώ €πιστροφή πιστώνονται σε ενεργή χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Από προσφορές και προωθητικές ενέργειες Συνήθως, έως και 1 μήνα μετά τη λήξη της προσφοράς, τα ευρώ €πιστροφή πιστώνονται σε ενεργή χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Σε κάθε περίπτωση, οι όροι και οι προϋποθέσεις της προσφοράς ή της προωθητικής ενέργειας προβλέπουν πότε ακριβώς γίνεται η πίστωση. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2021 από kavaliotis 1
_Biohazard_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 12 ώρες πριν, elpenor είπε Πως γίνεται να μην είναι νόμιμο... Δηλαδή αν εγώ σαν έμπορος είχα 10 πλυντήρια που τα είχα πάρει 400 ευρώ το ένα, τα πουλήσω όλα για 500 ευρώ το ένα και μετά που πει ο προμηθευτής ότι επειδή έχουν αυξηθεί τα μεταφορικά θα μου κοστίζουν από εδώ και πέρα 500 ευρώ το ένα μπορεί να με υποχρεώσει ο νόμος να μην ανεβάσω την τιμή και να κλείσω το μαγαζί μου; Κάτσε για να καταλάβω τι λες...δηλαδη να ανεβάσεις 100€ επανω και να πουλήσεις τα ήδη υπάρχοντα πλυντήρια, που είχες υπολογίσει το κόστος αγοράς, μεταφοράς, έξοδα μαγαζιού κτλ κτλ και τα έδινες 400, επειδή θα πάρεις τα επόμενα 500? Θα πάρεις τα επόμενα 500 και θα τα πουλήσεις αντίστοιχα, τι όχι; Αν είναι έτσι, να μπουν τα πλυντήρια (και τα πάντα) στο χρηματιστήριο, να τα διαπραγματευομαστε live.
Doubt Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Κάτσε για να καταλάβω τι λες...δηλαδη να ανεβάσεις 100€ επανω και να πουλήσεις τα ήδη υπάρχοντα πλυντήρια, που είχες υπολογίσει το κόστος αγοράς, μεταφοράς, έξοδα μαγαζιού κτλ κτλ και τα έδινες 400, επειδή θα πάρεις τα επόμενα 500? Θα πάρεις τα επόμενα 500 και θα τα πουλήσεις αντίστοιχα, τι όχι; Μη σου φαίνεται καθόλου παράξενο. Τα πρατήρια καυσίμων νομίζεις αλλάζουν τιμές μόνο όταν ανεφοδιάζονται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα