Γιαν10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα πρόβλημα εδώ και κάμποσο καιρό με κάποιο κομμάτι hardware (δεν ξέρω ακόμα ποιο απ'όλα) - έχω δοκιμάσει τα παρακάτω: 1. Αφαίρεση RAM και εναλλάξ μετέφερα μεμονομένα RAM sticks στα slots και επίσης δοκίμασα και διαφορετική RAM. 2. Αφαίρεση GPU και έλεγχος στην onboard κάρτα - πάλι no signal error και στα 2 (h mobo έχει onboard κάρτα γραφικών) 3. Αλλαγή οθόνης 4. Αλλαγή καλωδίων (VGA + HDMI) 5. Αφαίρεση μπαταρίας CMOS 6. Δοκιμή με άλλο PSU τα φωτάκια την μητρικής ανάβουν με πράσινο χρώμα και τα ανεμιστηράκια δουλεύουν κανονικά - έχετε καμία ιδέα η επιπλέον δοκιμή που μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ
nickol-us Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ποιά μητρική έχεις και με ποιόν επεξεργαστή; Ρωτάω για να είμαστε σίγουροι οτι όντως υπάρχουν ενσωματωμένα γραφικά. Worst case scenario να φταίει η μητρική. Με όλες τις παραπάνω δοκιμές δεν μένει και τίποτε άλλο... Το μόνο που δεν έχει κάνει είναι να δοκιμάσεις με minimum setup. Δηλαδή, μόνο μια μνήμη και χωρίς κανένα άλλο εξάρτημα συνδεδεμένο(hdd,ssd,dvd, peripherals Κτλ). Εννοείται οτι καλό είναι πριν από κάθε δοκιμή να κάνεις και cmos(τροφοδοτικό χωρίς ρεύμα, μπαταρία εκτός και jumper ή πατημένο το power button) Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2021 από nickol-us
Γιαν10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Ευχαριστώ για την απάντηση! Αυτά είναι τα specs (είναι 2ο PC): ASUS P8H61-MLX Rev x.0x i5 2400 2x 8gb RAM DDR3 GTX 950 2GB 500w PSU 1TB HDD Toshiba 950 Evo SSD 500gb
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν δοκιμάσετε το σύστημα με μητρική και επεξεργαστή χωρίς ραμ θα κάνει κάποιο μπιπ; (Έχει ηχειάκι η μητρική;) Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2021 από Τέρης Α.
Γιαν10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 15 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Αν δοκιμάσετε το σύστημα με μητρική και επεξεργαστή χωρίς ραμ θα κάνει κάποιο μπιπ; (Έχει ηχειάκι η μητρική;) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μου έδωσαν χθες να κοιτάξω μια AM3+ μητρική γιατί δεν κάνει ποστ και ανάβουν όλα τα Led... Δεν ακούω κάτι - βέβαια δεν είμαι σίγουρος αν έχει και ηχειάκι!
TsoliasGR Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Bρες να δανειστείς μια αλλη μητρικη 1155.... Μάλλον πας για μητρική... Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2021 από TsoliasGR
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 5/10/2021 στις 9:11 ΜΜ, Γιαν10 είπε δεν είμαι σίγουρος αν έχει και ηχειάκι! Τέτοιο πρέπει νά 'χει Spoiler Στις 6/10/2021 στις 12:55 ΠΜ, TsoliasGR είπε Bρες να δανειστείς μια αλλη μητρικη 1155.... Έχω μία στην άκρη. Αν τυχών βρίσκεται κοντά μου ο ts... Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2021 από Τέρης Α. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα