dimitrisdim14 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 14 ώρες πριν, SabotazNic είπε ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ. Προφανως πρεπει το κινητο να ειναι ξεκλειδωμενο Αυτη την παπατζα ότι και καλά πληρώνεις στο Google pay μικροποσα με κλείδωμενο κινητό , την έχω ακούσει χιλιάδες φορές μέσα στα φόρουμ . Προφανώς τα άτομα που το λένε δεν έχουν δουλέψει ποτέ το Google pay . Συμφωνώ μαζί σου πως εννοείται ότι δεν ισχύει αυτό εδώ και 2 χρόνια που δουλεύω το google.pay μέσω revolut και curve . 1
grgz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, papars είπε Με κάρτα alpha Bank, για ποσά πάνω από 50 ευρώ ζητάει και δεύτερο ξεκλείδωμα κατά τη συναλλαγή. Πλησιάζεις ξεκλείδωτο το κινητό στο POS, κάνει το μπλιπ και εμφανίζει μήνυμα να βάλεις κωδικό ή δάχτυλο και να το βάλεις πάνω στο POS ξανά. Με eurobank κάνει το ίδιο; Δεν έχω δοκιμάσει πληρωμή πάνω από 10€, θα δούμε.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 37 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε Αυτη την παπατζα ότι και καλά πληρώνεις στο Google pay μικροποσα με κλείδωμενο κινητό , την έχω ακούσει χιλιάδες φορές μέσα στα φόρουμ . Προφανώς τα άτομα που το λένε δεν έχουν δουλέψει ποτέ το Google pay . Συμφωνώ μαζί σου πως εννοείται ότι δεν ισχύει αυτό εδώ και 2 χρόνια που δουλεύω το google.pay μέσω revolut και curve . Κλειδωμένο κινητό και ενεργή οθόνη μια χαρά πληρωνεις.Δηλαδή ένα rise to wake που σου δείχνει πχ να βάλεις το αποτύπωμα αρκεί.Δεν ξέρω μέχρι τι ποσό ισχύει.
vagstef Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 49 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε Αυτη την παπατζα ότι και καλά πληρώνεις στο Google pay μικροποσα με κλείδωμενο κινητό , την έχω ακούσει χιλιάδες φορές μέσα στα φόρουμ . Προφανώς τα άτομα που το λένε δεν έχουν δουλέψει ποτέ το Google pay . Συμφωνώ μαζί σου πως εννοείται ότι δεν ισχύει αυτό εδώ και 2 χρόνια που δουλεύω το google.pay μέσω revolut και curve . το αστείο είναι πως η google περίμενε εμάς που κάναμε αμάν να δούμε Google Pay επίσημα στη χώρα να βρούμε "κενά" ασφαλείας. προφανώς και δεν το χουν δουλέψει ποτέ
Delas.46 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, dimitrisdim14 είπε Αυτη την παπατζα ότι και καλά πληρώνεις στο Google pay μικροποσα με κλείδωμενο κινητό , την έχω ακούσει χιλιάδες φορές μέσα στα φόρουμ . Προφανώς τα άτομα που το λένε δεν έχουν δουλέψει ποτέ το Google pay . Συμφωνώ μαζί σου πως εννοείται ότι δεν ισχύει αυτό εδώ και 2 χρόνια που δουλεύω το google.pay μέσω revolut και curve . Μιλώντας για MIUI μόνο, μπορώ να πω ότι έχω πληρώσει δεκάδες φορές με ανοικτή οθόνη και κλειδωμένη συσκευή στο παρελθόν. Αναφέρομαι σε ποσά κάτω των 20 ευρώ. Παρόλα αυτά, έχω σταματήσει να το χρησιμοποιώ έτσι επειδή τύχαινε να μη λειτουργεί πάντα, οπότε από τότε ξεκλειδώνω. Ξαναλέω ότι αναφέρομαι στο MIUI. Επίσης, μια φυσική κάρτα επιτρέπει μικροποσά χωρίς pin, το ίδιο και το κινητό. Εδώ χάνει το competitive edge του βέβαια, επειδή θα μπορούσε να παρέχει έξτρα ασφάλεια αναγκάζοντας τη συσκευή να ξεκλειδώσει. Και φιλικά να πω, μήπως δεν λένε όλοι ψέματα, και οι "χιλιάδες" φορές που το άκουσες είναι η εμπειρία τους με άλλα skins του android; Τέλος, ορίστε τα επίσημα έγγραφα να τα κοιτάξεις.
giwrgostr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε Αυτη την παπατζα ότι και καλά πληρώνεις στο Google pay μικροποσα με κλείδωμενο κινητό , την έχω ακούσει χιλιάδες φορές μέσα στα φόρουμ . Προφανώς τα άτομα που το λένε δεν έχουν δουλέψει ποτέ το Google pay . Συμφωνώ μαζί σου πως εννοείται ότι δεν ισχύει αυτό εδώ και 2 χρόνια που δουλεύω το google.pay μέσω revolut και curve . H Google πάντως αναφέρει ξεκάθαρα ότι γίνεται για μικροποσά https://support.google.com/pay/answer/7644132?hl=en&co=GENIE.Platform%3DAndroid Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2021 από giwrgostr 1
Alexis_dim Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Αα γι αυτό με εχει ζαλίσει στα τηλ από προχθες! Πες το έτσι!
squib Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 δοκιμή σήμερα το πρωινό καφέ, μια χαρά λειτουργία. αύριο θα δοκιμάσω και με κλειστό το κινητό.
digitalex Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα. Έχω 2 ερωτήσεις για χρήση καρτών Eurobank μέσω Google Pay, που ίσως κάποιος μπορεί να απαντήσει. Ευρώ επιβράβευσης από το πρόγραμμα Επιστροφή καθώς και από άλλες κάρτες όπως η Μασούτης Visa, πιστώνονται κανονικά για συναλλαγές σε POS μέσω Google Pay? Επίσης, είναι δυνατή η χρήση κάρτας debit σε ATM για ανάληψη μετρητών μέσα από το Google Pay? Από το Eurobank Wallet που έχω χρηιμοποιήσει την debit σε ATM αναγνωρίζεται κανονικά και μπορώ να κάνω ανάληψη.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, digitalex είπε Καλησπέρα. Έχω 2 ερωτήσεις για χρήση καρτών Eurobank μέσω Google Pay, που ίσως κάποιος μπορεί να απαντήσει. Ευρώ επιβράβευσης από το πρόγραμμα Επιστροφή καθώς και από άλλες κάρτες όπως η Μασούτης Visa, πιστώνονται κανονικά για συναλλαγές σε POS μέσω Google Pay? Επίσης, είναι δυνατή η χρήση κάρτας debit σε ATM για ανάληψη μετρητών μέσα από το Google Pay? Από το Eurobank Wallet που έχω χρηιμοποιήσει την debit σε ATM αναγνωρίζεται κανονικά και μπορώ να κάνω ανάληψη. Για την ανάληψη ήθελα να το δοκιμάσω και εγώ σε ΑΤΜ αλλά το ξέχασα και πλέον είμαι πάλι Αγγλία. Ο μόνος λόγος για να μην δουλεύει είναι ότι δείχνει άλλο νούμερο κάρτας ,δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Delas.46 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Για την ανάληψη ήθελα να το δοκιμάσω και εγώ σε ΑΤΜ αλλά το ξέχασα και πλέον είμαι πάλι Αγγλία. Ο μόνος λόγος για να μην δουλεύει είναι ότι δείχνει άλλο νούμερο κάρτας ,δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Off-topic αλλά στην Αγγλία τα ATM έχουν contactless, και αν ναι, έχουν εδώ και χρόνια;
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Delas.46 είπε Off-topic αλλά στην Αγγλία τα ATM έχουν contactless, και αν ναι, έχουν εδώ και χρόνια; Αν σου πω ότι ούτε που έχω προσέξει; Γενικά δεν κινούμαι με μετρητά ,σε ΑΤΜ πάω μόνο για ενεργοποίηση κάρτας. Ελλάδα πάντως σε ΑΤΜ της eurobank με κάρτα μια χαρά δούλευε το ανέπαφο,δεν κινδυνεύουμε να μας κρατήσει την καρτα 1
vagstef Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Αν σου πω ότι ούτε που έχω προσέξει; Γενικά δεν κινούμαι με μετρητά ,σε ΑΤΜ πάω μόνο για ενεργοποίηση κάρτας. Ελλάδα πάντως σε ΑΤΜ της eurobank με κάρτα μια χαρά δούλευε το ανέπαφο,δεν κινδυνεύουμε να μας κρατήσει την καρτα και η alpha εχει ηδη contactless στα ATM αλλά ακόμα να το ενεργοποιήσουν!
dimitrisdim14 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Κλειδωμένο κινητό και ενεργή οθόνη μια χαρά πληρωνεις.Δηλαδή ένα rise to wake που σου δείχνει πχ να βάλεις το αποτύπωμα αρκεί.Δεν ξέρω μέχρι τι ποσό ισχύει. Ποτε δεν γινόταν σε κανένα Samsung που είχα αυτό που λες . 3 ώρες πριν, Delas.46 είπε Μιλώντας για MIUI μόνο, μπορώ να πω ότι έχω πληρώσει δεκάδες φορές με ανοικτή οθόνη και κλειδωμένη συσκευή στο παρελθόν. Αναφέρομαι σε ποσά κάτω των 20 ευρώ. Παρόλα αυτά, έχω σταματήσει να το χρησιμοποιώ έτσι επειδή τύχαινε να μη λειτουργεί πάντα, οπότε από τότε ξεκλειδώνω. Ξαναλέω ότι αναφέρομαι στο MIUI. Επίσης, μια φυσική κάρτα επιτρέπει μικροποσά χωρίς pin, το ίδιο και το κινητό. Εδώ χάνει το competitive edge του βέβαια, επειδή θα μπορούσε να παρέχει έξτρα ασφάλεια αναγκάζοντας τη συσκευή να ξεκλειδώσει. Και φιλικά να πω, μήπως δεν λένε όλοι ψέματα, και οι "χιλιάδες" φορές που το άκουσες είναι η εμπειρία τους με άλλα skins του android; Τέλος, ορίστε τα επίσημα έγγραφα να τα κοιτάξεις. Σε Samsung όσες φορές το έχω δοκιμάσει δεν έγινε ποτέ . Και στο s8 και στο a52 και στο σ20+. Και κατά την γνώμη μου ίσως είναι καλύτερα .
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, dimitrisdim14 είπε Ποτε δεν γινόταν σε κανένα Samsung που είχα αυτό που λες . Και άλλοι σου γράφουν ότι γίνεται.δεν ξεχώρισες μάρκα τηλεφώνου,έχω έχω xiaomi. Σου έχουν βάλει και λινκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα