dimitrisdim14 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Και άλλοι σου γράφουν ότι γίνεται.δεν ξεχώρισες μάρκα τηλεφώνου,έχω έχω xiaomi. Σου έχουν βάλει και λινκ. Τα είδα τα λινκ , αλλά και πάλι σε Samsung δεν γίνεται. Όσες φορές και να το έχω δοκιμάσει. 5 ώρες πριν, Delas.46 είπε Μιλώντας για MIUI μόνο, μπορώ να πω ότι έχω πληρώσει δεκάδες φορές με ανοικτή οθόνη και κλειδωμένη συσκευή στο παρελθόν. Αναφέρομαι σε ποσά κάτω των 20 ευρώ. Παρόλα αυτά, έχω σταματήσει να το χρησιμοποιώ έτσι επειδή τύχαινε να μη λειτουργεί πάντα, οπότε από τότε ξεκλειδώνω. Ξαναλέω ότι αναφέρομαι στο MIUI. Επίσης, μια φυσική κάρτα επιτρέπει μικροποσά χωρίς pin, το ίδιο και το κινητό. Εδώ χάνει το competitive edge του βέβαια, επειδή θα μπορούσε να παρέχει έξτρα ασφάλεια αναγκάζοντας τη συσκευή να ξεκλειδώσει. Και φιλικά να πω, μήπως δεν λένε όλοι ψέματα, και οι "χιλιάδες" φορές που το άκουσες είναι η εμπειρία τους με άλλα skins του android; Τέλος, ορίστε τα επίσημα έγγραφα να τα κοιτάξεις. Αν δεις κάτω κάτω στο tips αφήνει ένα παραθυράκι και λέει ότι αν δεν μπορείς να πληρωσεις με κλειδωμενη συσκευή , δοκίμασε να την ξεκλειδώσεις . Στην περίπτωση μου ισχύει , και δεν μπορώ ούτε συναλλαγές κάτω του ευρώ να κάνω με κλειδωμενη συσκευή . Tip: Contactless payments with locked devices are accepted at merchant terminals. If you can’t pay with your locked device, try again with your device unlocked. For amounts above your country’s contactless limit, you can still use Google Pay. Simply unlock your phone and tap on the terminal. These high value transactions are also accepted at merchant terminals.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 21 ώρες πριν, ghadhika είπε Πείτε με παλιομοδίτη και φοβικό αλλά στο κινητό μου δε βάζω καμία τραπεζική εφαρμογή. Μια φορά μου το έκλεψαν και έτρεχα να αλλάξω 20 κωδικούς που στη τελική δεν είχαν και πολύ μεγάλη σημασία, δε μπορώ να έχω και το φόβο ότι θα μου βάλουν χέρι και στο λογαριασμό Πως φαινεται ο ανθρωπος με λεφτα...!!! (χιουμορ😄)
matrix130 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Όταν πάω να προσθέσω την κάρτα με το google pay μου πετάει can't complete set up for contactless payment. Έχει κανείς ιδέα?
frastgr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, matrix130 είπε Όταν πάω να προσθέσω την κάρτα με το google pay μου πετάει can't complete set up for contactless payment. Έχει κανείς ιδέα? Εμένα δεν την προσθέτει καθόλου είτε από το Gpay είτε από την εφαρμογή της Eurobank. Μέσω Gpay μου βγάζει κωδικό λάθος OR-TAPSH-08, ενώ μέσω της εφαρμογής της Eurobank μου γράφει να επικοινωνήσω με την τράπεζα. Όλα αυτά σε Xiaomi Redmi note 9 pro (Ελληνικής αντιπροσωπείας), ενώ στο δεύτερο κινητό μου Motorola one vision δουλεύει κανονικότητα, και τα δύο με official roms android 11 απείραχτα. Έλα όμως που θέλω να χρησιμοποιήσω το Gpay στο Xiaomi; Κάποια λύση υπάρχει; Ευχαριστώ!! Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2021 από frastgr
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, frastgr είπε Εμένα δεν την προσθέτει καθόλου είτε από το Gpay είτε από την εφαρμογή της Eurobank. Μέσω Gpay μου βγάζει κωδικό λάθος OR-TAPSH-08, ενώ μέσω της εφαρμογής της Eurobank μου γράφει να επικοινωνήσω με την τράπεζα. Όλα αυτά σε Xiaomi Redmi note 9 pro, ενώ στο δεύτερο κινητό μου Motorola one vision δουλεύει κανονικότητα, και τα δύο με official roms android 11 απείραχτα. Έλα όμως που θέλω να χρησιμοποιήσω το Gpay στο Xiaomi; Κάποια λύση υπάρχει; Ευχαριστώ!! Σιγουρα μπορείς να βάλεις την καρτα σε δυο κινητά;
frastgr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σιγουρα μπορείς να βάλεις την καρτα σε δυο κινητά; Νομίζω όχι, απλά δοκίμασα στο δεύτερο αφού δεν την έπαιρνε με τίποτα στο Xiaomi, και μετά την κατήργησα από το Motorola. Τέσταρα αν δουλεύει στο moto που όντως δούλεψε. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2021 από frastgr
vagstef Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 7 ώρες πριν, frastgr είπε Εμένα δεν την προσθέτει καθόλου είτε από το Gpay είτε από την εφαρμογή της Eurobank. Μέσω Gpay μου βγάζει κωδικό λάθος OR-TAPSH-08, ενώ μέσω της εφαρμογής της Eurobank μου γράφει να επικοινωνήσω με την τράπεζα. Όλα αυτά σε Xiaomi Redmi note 9 pro (Ελληνικής αντιπροσωπείας), ενώ στο δεύτερο κινητό μου Motorola one vision δουλεύει κανονικότητα, και τα δύο με official roms android 11 απείραχτα. Έλα όμως που θέλω να χρησιμοποιήσω το Gpay στο Xiaomi; Κάποια λύση υπάρχει; Ευχαριστώ!! Αυτό συνήθως το βγάζει όταν έχεις προσπαθήσεις να την προσθέσεις πολλές φορές. Και πρέπει να περιμένεις 12 ή 24 ώρες κάτι τέτοιο για να ξαναδοκιμασεις
nikgl Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Επιβεβαιώνω ότι συναλλαγή γίνεται με κλειδωμένη οθόνη. Αρκεί να είναι αναμένη η οθόνη. Galaxy s20FE
ghadhika Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 22 ώρες πριν, CaratNaturelle είπε Πως φαινεται ο ανθρωπος με λεφτα...!!! (χιουμορ😄) Τρέχουν από τα μπατζάκια, γι' αυτό το Nokia 7 που έχω έχει κλείσει τα 3 και το βλέπω να πηγαίνει και προνήπια! 👶
ardi21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, nikgl είπε Επιβεβαιώνω ότι συναλλαγή γίνεται με κλειδωμένη οθόνη. Αρκεί να είναι αναμένη η οθόνη. Galaxy s20FE Οντως? Αυτο ειναι απαραδεκτο. Εκτος και αν ειναι μονο για μικροποσα. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από ardi21
Sakis_Spooky Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ardi21 είπε Οντως? Αυτο ειναι απαραδεκτο. Εκτος και αν ειναι μονο για μικροποσα. Υπάρχει όριο... Greece €50 EUR https://support.google.com/pay/answer/7644132?hl=en&co=GENIE.Platform%3DAndroid Αλλά το ίδιο δε συμβαίνει και με τις φυσικές κάρτες? Ανέπαφε συναλλαγές χωρίς PIN! Οι περισσότερες τράπεζες το έχουν στα 50€ Δε βλέπω κάπου διαφορά ανάμεσα στις κάρτες και το Gpay!!! Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από Sakis_Spooky
matrix130 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Όταν πάω να προσθέσω την κάρτα με το google pay μου πετάει can't complete set up for contactless payment. Μπορείτε να με βοηθήσετε ώστε να την συνδέσω?
ardi21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Sakis_Spooky είπε Υπάρχει όριο... Greece €50 EUR https://support.google.com/pay/answer/7644132?hl=en&co=GENIE.Platform%3DAndroid Αλλά το ίδιο δε συμβαίνει και με τις φυσικές κάρτες? Ανέπαφε συναλλαγές χωρίς PIN! Οι περισσότερες τράπεζες το έχουν στα 50€ Δε βλέπω κάπου διαφορά ανάμεσα στις κάρτες και το Gpay!!! To ιδιο γινεται αλλα εμενα, δεν ξερω, μου φαινεται πιο ευκολο να παρει καποιος το κινητο σου παρα την καρτα σου. Δεν εννοω να στο κλεψει καποιος αγνωστος αλλα να το χρησιμοποιησει καποιος γνωστος σου. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από ardi21
pointyhat Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Παντα σταματαει στο verification , δεν εχω καταφερει να την βαλω στο google pay (efg καρτα)
logistoulis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 5/10/2021 στις 9:37 ΜΜ, grgz είπε Τότε μόνο την εφαρμογή της Eurobank, είναι πιο ασφαλής. Δηλαδή η μόνη προϋπόθεση που θέτει το GPay είναι η ξεκλείδωτη οθόνη, αυτό του αρκεί για να σε πιστοποιήσει ως κάτοχο. Το GPay. Της eurobank σίγουρα είναι πιο ασφαλής (δεν ξέρω από τεχνικά μιλάω με την κοινή λογική) επειδή δεν θέλει απλά να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου ζητάει και αποτύπωμα πριν τη συναλλαγή και κρατάει το nfc ανοικτό για 30" Από την άλλη το gpay είναι πολύ πιο εύχρηστο επειδή δε χρειάζεται να ανοίγεις επιπλέον πράγματα απλά ξεκλειδώνεις το κινητό Λένε ότι κανείς και συναλλαγή με κλειδωμένο κινητό, μια φορά το δοκίμασα αυτό και δεν λειτούργησε, θα το ξαναδοκιμάσω Επίσης και η εφαρμογή της eurobank σου δημιουργεί μια κάρτα με διαφορετικό αριθμό από αυτόν της πραγματικής σου για τις ανέπαφες στο κινητό πράγμα που είναι κάποια επιπλέον ασφάλεια από ότι καταλαβαίνω. Απλά για κάποιο λόγο η εφαρμογή της eurobank δε δουλεύει με visa, νομίζω ότι στο gpay πρέπει να δουλεύουν και τα δύο (visa και Mastercard) Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2021 από logistoulis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα