grgz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και αν δεν ανοίξεις το gpay δεν σου κάνει συναλλαγή;Εχω αντροιντ 11 αλλά δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο Όχι, δεν έκανε, εγώ νομίζω πάλι ότι στο 11 είναι διαφορετικά.
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, grgz είπε Όχι, δεν έκανε, εγώ νομίζω πάλι ότι στο 11 είναι διαφορετικά. Το είχα και σε αντροιντ 8 και είχε ίδια συμπεριφορά.Ποτε δεν άνοιξα την εφαρμογή .
grgz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Το είχα και σε αντροιντ 8 και είχε ίδια συμπεριφορά.Ποτε δεν άνοιξα την εφαρμογή . Θα δοκιμάσω ξανά σε λίγο και θα δω τι θα γίνει.
vagstef Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Πληρωμή σε κατάστημα Βήμα 1: Ενεργοποιήστε την οθόνη του τηλεφώνου σας και ξεκλειδώστε το Ενεργοποιήστε την οθόνη του τηλεφώνου και, στη συνέχεια, ξεκλειδώστε το. Δεν χρειάζεται να ανοίξετε την εφαρμογή Google Pay.
grgz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Λοιπόν, όντως δουλεύει χωρίς να ανοίξω την εφαρμογή και πολύ γρήγορα μάλιστα. Δεν ξέρω τι συνέβη την πρώτη φορά, θα δοκιμαστεί εκτενώς φυσικά. Τώρα βέβαια επειδή γκρινιάζουμε για την ασφάλεια σε σχέση με την εφαρμογή της Eurobank να πω ότι το GPay δεν ενεργοποιείται αν δεν υπάρχει κλείδωμα οθόνης, για συναλλαγή με μεγάλο ποσό ακόμα δεν έχω δοκιμάσει. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, grgz είπε Λοιπόν, όντως δουλεύει χωρίς να ανοίξω την εφαρμογή και πολύ γρήγορα μάλιστα. Δεν ξέρω τι συνέβη την πρώτη φορά, θα δοκιμαστεί εκτενώς φυσικά. Τώρα βέβαια επειδή γκρινιάζουμε για την ασφάλεια σε σχέση με την εφαρμογή της Eurobank να πω ότι το GPay δεν ενεργοποιείται αν δεν υπάρχει κλείδωμα οθόνης, για συναλλαγή με μεγάλο ποσό ακόμα δεν έχω δοκιμάσει. Για αυτό έγραφα ότι δεν ήταν σωστό.Κάτι κολλημα είχε φάει. Ναι χωρίς κάποιο κλείδωμα δεν δουλευει .
chieftakos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Χαχα..εδω δεν μπορούν να βρουν διπλό χρεώσεις που έκανε το σάπιο σύστημα τους το Σάββατο!! ...θα πέσει γέλιο εδώ...
Macosj Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Απορείτε σε τι ωφελεί αυτό σε σχέση με τα κλασσικά εντός των εφαρμογών των τραπεζών. Η απάντηση είναι η ευκολία, οκ όταν κάνει μια συναλλαγή τον μήνα τότε δεν σε νοιάζει η διαδικασία, όταν πληρώνεις συνεχεια με το να ανοίξεις απλά το κινητό και να γίνει εινια πολύ βολικό. Με το ιδιο τρόπο δουλεύει και το revolut. Αν χάσετε το κινητό η πιθανότητα να το ανοίξει κάποιος χωρίς να χάσει τα δεδομένα εντός αυτού είναι μηδενική( εκτός αν έχετε βάλει κωδικό 1234) Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2021 από Macosj 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 21 λεπτά πριν, chieftakos είπε Χαχα..εδω δεν μπορούν να βρουν διπλό χρεώσεις που έκανε το σάπιο σύστημα τους το Σάββατο!! ...θα πέσει γέλιο εδώ... Τι εννοείς;Ποιος το έπαθε αυτό αυτή τη φορά;;
ideal09 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, lasithi12 είπε αρα πατάτες λεει ο από πανω. αγχωνει χωρις να ξερει Εγώ πάντως μπορώ να πληρώσω με κλειδωμενο το κινητο. Πολύ κακό αλλα επειδη ανοιγω το nfc μονο οταν το χρειαζομαι δεν με απασχολει.
chieftakos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Τι εννοείς;Ποιος το έπαθε αυτό αυτή τη φορά;; 5 φορές η ίδια χρέωση..και αφού τους τα εχωσα το βρήκαν μου πιστώσαν την μια και ακομα ψάχνονται για τις αλλες 4 ...έχουν κουρεψει γρανάζια εκεί στην ευρωμπανκ....
grgz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, ideal09 είπε Εγώ πάντως μπορώ να πληρώσω με κλειδωμενο το κινητο. Πολύ κακό αλλα επειδη ανοιγω το nfc μονο οταν το χρειαζομαι δεν με απασχολει. Ποια συσκευή έχεις, το διάβασα αυτό κάπου με Oneplus.
papars Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Με κάρτα alpha Bank, για ποσά πάνω από 50 ευρώ ζητάει και δεύτερο ξεκλείδωμα κατά τη συναλλαγή. Πλησιάζεις ξεκλείδωτο το κινητό στο POS, κάνει το μπλιπ και εμφανίζει μήνυμα να βάλεις κωδικό ή δάχτυλο και να το βάλεις πάνω στο POS ξανά. Με eurobank κάνει το ίδιο;
georgedas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Εμένα μου βγάζει δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση της ρύθμισης το βγάζει σε κανέναν άλλο ;;
ideal09 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 7 ώρες πριν, grgz είπε Ποια συσκευή έχεις, το διάβασα αυτό κάπου με Oneplus. LG G7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα