Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Βλέπω ότι στους τρόπους πληρωμής μέσω gpay την δέχεται και η revolut. Πολύ βολικό αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Η εθνική κάνει κάτι αναβαθμίσεις στα συστήματα των καρτών της γι'αυτό δεν έχει βάλει ακόμα apple pay. Σε 1-2 μήνες απ'οτι ξέρω λένε θα μπει. Για google pay, άγνωστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rimezero Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 39 λεπτά πριν, zlm3 είπε Όταν είναι κλειδωμένη η συσκευή, σε αφήνει να κάνεις αγορά όταν επρόκειτο για μικροποσα. Ε τώρα θα ζητάει fingerprint εάν είναι συναλλαγή πχ άνω των 50€. Όταν είναι ξεκλειδωμενη, δεν χρειάζεται να βάλεις το fingerprint για να κάνεις αγορά εφόσον σα να λέμε ότι έβαλες το "pin". Μπορείς απλά να κλείσεις το NFC στα μπαμ από τις συντομεύσεις απλά και το ανοίγεις μόνο όταν θέλεις να πληρώσεις. Σε κάθε περίπτωση πολύ πιο ασφαλές από το να κουβαλάς την ίδια την κάρτα. 38 λεπτά πριν, Cell_7 είπε Ναι ενώ η Πειραιώς... Έχει το δικό της winbank app για android από το οποίο μπορείς να πληρώσεις με NFC χωρίς internet/bluetooth/we με pin ή fingerprint. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cell_7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Rimezero είπε Έχει το δικό της winbank app για android από το οποίο μπορείς να πληρώσεις με NFC χωρίς internet/bluetooth/we με pin ή fingerprint. Το GPay δίνει την ευκολεία του να πληρώνω χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσω την συσκευή, να ανοίξω την εφαρμογή, να διαλέξω κάρτα και να βάλω κωδικό. Σε μικρά ποσά απλά ακουμπάω την συσκευή στο τερματικό και τέλος. Θα μου πεις τι προβλήματα έχεις και εσύ τώρα, αλλά το θέμα είναι πως λόγο αυτών των βημάτων πολλές φορές μου είναι πιο εύκολο να βγάλω και να πληρώσω με κάρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δοκιμασα πληρωμη με χρεωστικη eurobank και δουλευει μια χαρα. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2021 από ardi21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kioo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Η επιστροφη απο τις καρτες εαν πληρωνω με Gpay θα γινεται?Γιατι με Curve δεν....!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasithi12 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, exypnakias είπε Το κακό με το google pay είναι ότι δεν έχει extra επιλογές security όπως πχ για να μπεις στην εφαρμογή ή για να πραγματοποιήσεις πληρωμή να χρειάζεται το fingerprint ή face id confirmation όπως είναι στο apple wallet. δηλαδή παιρνάει από το poss χωρίς να εχεις ανοίξει το κινητο με fingerprint? απαράδεκτο. δλδ επιστροφή στο Alpha Wallet. κάποιος να μας πει πως ειναι η διαδικασία θα φώτιζε. δηλαδη αν βρει καποιος το κινητό παιρναει απο πος ετσι αβέρτα; ΛΟΛ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, exypnakias είπε Το κακό με το google pay είναι ότι δεν έχει extra επιλογές security όπως πχ για να μπεις στην εφαρμογή ή για να πραγματοποιήσεις πληρωμή να χρειάζεται το fingerprint ή face id confirmation όπως είναι στο apple wallet. Μα, υποτιθεται οτι εχεις ηδη κλειδωμα οθονης, οποτε δεν υπαρχει λογος να μην μπορεις να πληρωσεις με κλειστο το g pay 6 λεπτά πριν, lasithi12 είπε δηλαδή παιρνάει από το poss χωρίς να εχεις ανοίξει το κινητο με fingerprint? απαράδεκτο. δλδ επιστροφή στο Alpha Wallet. κάποιος να μας πει πως ειναι η διαδικασία θα φώτιζε. δηλαδη αν βρει καποιος το κινητό παιρναει απο πος ετσι αβέρτα; ΛΟΛ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ. Προφανως πρεπει το κινητο να ειναι ξεκλειδωμενο Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2021 από SabotazNic 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasithi12 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Μα, υποτιθεται οτι εχεις ηδη κλειδωμα οθονης, οποτε δεν υπαρχει λογος να μην μπορεις να πληρωσεις με κλειστο το g pay ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ. Προφανως πρεπει το κινητο να ειναι ξεκλιδωμενο αρα πατάτες λεει ο από πανω. αγχωνει χωρις να ξερει 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_papas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Η ασφάλεια που προσφέρει το gpay είναι το αποτύπωμα η το pin για ξεκλείδωμα του τηλεφώνου. Τουλάχιστον όταν είχα curve απλά ξεκλείδωνα το τηλέφωνο και αφού είχα προεπιλογή το gpay για πληρωμές, απλά το περνούσα από το μηχάνημα και αμέσως πλήρωνε. Πάει καιρός βέβαια , δεν ξέρω αν πρόσφατα έχει αλλάξει κάτι. Περιμένω και εγώ την Πειραιώς να ενταχθεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghadhika Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Πείτε με παλιομοδίτη και φοβικό αλλά στο κινητό μου δε βάζω καμία τραπεζική εφαρμογή. Μια φορά μου το έκλεψαν και έτρεχα να αλλάξω 20 κωδικούς που στη τελική δεν είχαν και πολύ μεγάλη σημασία, δε μπορώ να έχω και το φόβο ότι θα μου βάλουν χέρι και στο λογαριασμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, ghadhika είπε Πείτε με παλιομοδίτη και φοβικό αλλά στο κινητό μου δε βάζω καμία τραπεζική εφαρμογή. Μια φορά μου το έκλεψαν και έτρεχα να αλλάξω 20 κωδικούς που στη τελική δεν είχαν και πολύ μεγάλη σημασία, δε μπορώ να έχω και το φόβο ότι θα μου βάλουν χέρι και στο λογαριασμό Απο την στιγμη που το εχεις κλειδωμενο πως θα το ανοιξουν για να χρησιμοποιησουν τις εφαρμογες? Αλλα και αυτο να πετυχουν, πως θα καταφερουν να μπoυν στους λογαριασμους σου απο την στιγμη που οι τραπεζικες εφαρμογες ζητουν κωδικο/fingerprint? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rimezero Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Cell_7 είπε Το GPay δίνει την ευκολεία του να πληρώνω χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσω την συσκευή, να ανοίξω την εφαρμογή, να διαλέξω κάρτα και να βάλω κωδικό. Σε μικρά ποσά απλά ακουμπάω την συσκευή στο τερματικό και τέλος. Θα μου πεις τι προβλήματα έχεις και εσύ τώρα, αλλά το θέμα είναι πως λόγο αυτών των βημάτων πολλές φορές μου είναι πιο εύκολο να βγάλω και να πληρώσω με κάρτα. Ναι δεκτό. Από τη μία είναι η ευκολία και από την άλλη η ασφάλεια. Προσωπικά προτιμάω να μην έχω τον κίνδυνο να χάσω/μου κλέψουν την κάρτα και το να ξεκλειδώσω το κινητό να διαλέξω κάρτα είναι διαδικασία 10 δευτερολέπτων. 10 λεπτά πριν, ghadhika είπε Πείτε με παλιομοδίτη και φοβικό αλλά στο κινητό μου δε βάζω καμία τραπεζική εφαρμογή. Μια φορά μου το έκλεψαν και έτρεχα να αλλάξω 20 κωδικούς που στη τελική δεν είχαν και πολύ μεγάλη σημασία, δε μπορώ να έχω και το φόβο ότι θα μου βάλουν χέρι και στο λογαριασμό Επίσης άλλο η τραπεζική εφαρμογή τύπου e-banking στην οποία κάνεις login και διαχειρίζεσαι λογαριασμούς και άλλο το NFC. Δεν χρειάζεται να είσαι logged in για να το χρησιμοποιήσεις οπότε δεν τίθεται θέμα hacking κωδικών κλπ. Προσωπικά και εγώ θα συμβούλευα κόσμο να μη χρησιμοποιεί τραπεζικές εφαρμογές από κινητό που απαιτούν login μέσω internet εκτός αν είναι ανάγκη. Το λέω αυτό σαν μηχανικός πληροφορικής με γνώσεις από ασφάλεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Οκ λιγο ασχέτως. Δεν εχω ασχοληθεί καθόλου. Τι διαφορα η παραπάνω η παρακάτω εχει το gpay? αν εχω εφαρμογη eurobank στο κινητό γιατι να κανω μεσω gpay? Σορρυ ειμαι απο κινητο και δεν προσεξα την απάντηση παρα πάνω. Αλλα να ρωτήσω εχει προμήθεια η καθε συναλλαγή; Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2021 από kinitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, kinitos είπε Οκ λιγο ασχέτως. Δεν εχω ασχοληθεί καθόλου. Τι διαφορα η παραπάνω η παρακάτω εχει το gpay? αν εχω εφαρμογη eurobank στο κινητό γιατι να κανω μεσω gpay? Σορρυ ειμαι απο κινητο και δεν προσεξα την απάντηση παρα πάνω. Αλλα να ρωτήσω εχει προμήθεια η καθε συναλλαγή; καμία προμήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα