Προς το περιεχόμενο

Είσοδος της Eurobank στο Google Pay, το ψηφιακό πορτοφόλι της Google

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα διαφορετικό τρόπο ανέπαφων πληρωμών μέσω της android συσκευής τους δίνει η Eurobank στους πελάτες της, υποστηρίζοντας από σήμερα το Google Pay.

Έτσι μετά τη δική της εφαρμογή η οποία δίνει την ίδια δυνατότητα εδώ και χρόνια, η Eurobank γίνεται η δεύτερη συστημική τράπεζα που υποστηρίζει το ψηφιακό πορτοφόλι της Google, το οποίο έχει κάποια επιπλέον οφέλη. Σε αυτά εντάσσεται η χρήση της εφαρμογής Google Pay στην οποία ο χρήστης μπορεί να εισάγει διάφορες συμβατές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, δίνοντας τη δυνατότητα εύκολης εναλλαγής ενώ και η ίδια η λειτουργία ανέπαφης πληρωμης σε POS γίνεται πιο γρήγορα. Στην ίδια εφαρμογή ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει μια σειρά από κάρτες αφοσίωσης (loyalty cards) αλλά και δωροκάρτες, με τον αριθμό των συνεργαζόμενων εταιρειών να αυξάνεται τους τελευταίους μήνες.

Ακόμα υποστηρίζεται η πληρωμή μέσω συμβατών έξυπνων ρολογιών που στηρίζονται στην πλατφόρμα Wear OS όπως το Galaxy Watch4 της Samsung. Για τη δήλωση της Eurobank κάρτας τους στο Google Pay, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κατεβάσουν την τελευταία έκδοση της εφαρμογής μέσα από το Play Store, είτε να ακολουθήσουν τη σχετική διαδικασία μέσα από την εφαρμογή Google Pay. Περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της τράπεζας.

376851878_googlepay.jpg.1a946308180b7ab6376ac57ab96f4f07.jpg

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το κακό με το google pay είναι ότι δεν έχει extra επιλογές security όπως πχ για να μπεις στην εφαρμογή ή για να πραγματοποιήσεις πληρωμή να χρειάζεται το fingerprint ή face id confirmation όπως είναι στο apple wallet. 

• Like 2

Στο δικό μου κινητό κολλάει η διαδικασία στο verification. Πρώτα ζητάει να πάρω τηλέφωνο τη τράπεζα και μετά αν πάω πίσω μου δίνει τη δυνατότητα για να μου στείλει SMS η τράπεζα (όπως είναι το σύνηθες στο google pay). Το θέμα είναι ότι ενώ έρχεται το SMS δεν με αφήνει να βάλω τον κωδικό και όταν πατάω να το πάρει αυτόματα με το autofill, πάλι τίποτα.

Έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα;

δεν δούλεψε σε μένα.

Η visa πιστωτική δεν ολοκληρώνει ταυτοποίηση γιατί δεν στέλνει μύνημα αλλά ζητά κλήση στην τράπεζα που δεν εξυπηρετεί σε τίποτα

και η MasterCard χρεωστική βγάζει αποτυχία σύνδεσης στο gpay.

6 λεπτά πριν, exypnakias είπε

Το κακό με το google pay είναι ότι δεν έχει extra επιλογές security όπως πχ για να μπεις στην εφαρμογή ή για να πραγματοποιήσεις πληρωμή να χρειάζεται το fingerprint ή face id confirmation όπως είναι στο apple wallet. 

Όταν είναι κλειδωμένη η συσκευή, σε αφήνει να κάνεις αγορά όταν επρόκειτο για μικροποσα. Ε τώρα θα ζητάει fingerprint εάν είναι συναλλαγή πχ άνω των 50€. Όταν είναι ξεκλειδωμενη, δεν χρειάζεται να βάλεις το fingerprint για να κάνεις αγορά εφόσον σα να λέμε ότι έβαλες το "pin".

6 λεπτά πριν, zxgr είπε

δεν δούλεψε σε μένα.

Η visa πιστωτική δεν ολοκληρώνει ταυτοποίηση γιατί δεν στέλνει μύνημα αλλά ζητά κλήση στην τράπεζα που δεν εξυπηρετεί σε τίποτα

8 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Στο δικό μου κινητό κολλάει η διαδικασία στο verification. Πρώτα ζητάει να πάρω τηλέφωνο τη τράπεζα και μετά αν πάω πίσω μου δίνει τη δυνατότητα για να μου στείλει SMS η τράπεζα (όπως είναι το σύνηθες στο google pay). Το θέμα είναι ότι ενώ έρχεται το SMS δεν με αφήνει να βάλω τον κωδικό και όταν πατάω να το πάρει αυτόματα με το autofill, πάλι τίποτα.

Έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα;

Στην πιστωτική μου δούλεψε απευθείας. MasterCard cosmote

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, zxgr είπε

δεν δούλεψε σε μένα.

Βρήκα τη λύση. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα όταν προσπαθούσα να προσθέσω τη κάρτα από την εφαρμογή του Google Pay.

Για κάποιο λόγο η ταυτοποιήση της κάρτας γίνεται κανονικά αν τη προσθέσεις μέσα από την εφαρμογή της Eurobank.

Στην Alpha δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα πάντως.

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Για κάποιο λόγο η ταυτοποιήση της κάρτας γίνεται κανονικά αν τη προσθέσεις μέσα από την εφαρμογής της Eurobank.

ούτε από την εφαρμογή της τράπεζας γίνεται, τώρα μάλιστα και στις δύο κάρτες βγάζει αποτυχία σύνδεσης.

θα έχουν πέσει όλοι οι πελάτες της τράπεζας μαζί και γονάτισε

Επεξ/σία από zxgr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...