Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Η TCL P815 65 ιντσών μου παρέδωσε πνεύμα. Είναι αγορασμένη τέλος γενάρη του 21 από το you.gr. απευθυνόμενος στο κατάστημα μου είπαν πως το σέρβις το αναλαμβάνουν εταιρείες ανά κατασκευαστή και με έστειλαν στην astra service οι οποίοι με τη σειρά τους μου είπαν να απευθυνθώ στο sony service της Πάτρας (καθότι εκεί διαμένω). Ο υπάλληλος εκεί αφού μου ζήτησε στοιχεία της τηλεόρασης απόδειξη και περιγραφή της βλάβης, μου είπε πως θα τα στείλει (κάπου) και εφόσον εγκριθεί θα του πάω την τηλεόραση.Εκει το κλείσαμε το τηλέφωνο αλλα μετά αμέσως συνειδητοποίησα πως το να του την πάω είναι αρκετά δυσκολο.

Ρωτάω λοιπόν εγώ πως θα μπορέσω να μεταφέρω 65 ίντσες τηλεόραση στην άλλη άκρη της πόλης (10χλμ)? Στο ΙΧ μου φαίνεται να μη χωράει αλλά και να χωράει  οριακά θα πρεπει να μπει στριμωχτα και θεωρώ πως θα είναι επικίνδυνο να πάθει ζημιά και το πάνελ.

Έχει παρόμοια εμπειρία κανείς? Πλήρωσε μεταφορική? Αν ναι αποζημιώθηκε ?

Δημοσ.
Στις 5/10/2021 στις 2:08 ΜΜ, m3fisto είπε

Έχει παρόμοια εμπειρία κανείς? Πλήρωσε μεταφορική? Αν ναι αποζημιώθηκε ?

Σε μικροτερη τηλεοραση αγορασμενη απο You, την πακεταραμε με bubble wrap και χαρτοκουτα γυρω γυρω και την στειλαμε απο Ναξο στην Αθηνα. Το συγκεκριμενο σερβις που μιλησαμε εμεις μας εδωσε κωδικο της speedex οπου και την πηγαμε και πηγε και ηρθε επισκευασμενη διχως καμια χρεωση μεσα σε 2-3 μερες.

Δημοσ.

Για τηλεοραση πολλων ιντσων τα σερβις,με χρεωση φυσικα, ερχονται-παραλαμβανουν-επιδιορθωνουν ή αντικαθιστουν-επιστρεφουν την τηλεοραση.

Τουλαχιστον για 60αρα LG,εκτος εγγυησης ετσι λειτουργησε το τοπικο σερβις Θεσσαλονικης. 

Το ιδιο παλαιοτερα το σερβις της Sony,σε μικροτερη διασταση και εντος εγγυησης.

Ολα αυτα,εντος αστικου ιστου αρα σε αντιστοιχη αποσταση με την δικη σου.

Αν δεν κανω λαθος,η χρεωση ηταν 35ε στην περιπτωση της 60αρας,

Δεν ξερω ομως αν αλλαζει κατι στην δικη σου περιπτωση γιατι εισαι εντος εγγυησεως και αν εχει διαφορετικη πολιτικη το συγκεκριμενο καταστημα.

Περνεις τηλεφωνο και ρωτας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...