ThePHen0m21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, όντας ναυτικός αγόρασα το s21+ απο Αμερική ξεκλειδωτο με snapdragon απο bestbuy,ηρθα ελλαδα εκανα τα updates και στο τελευταίο ανοιξε το κινητό εκλεισε και δεν ξαναανοιξε ποτε, η Samsung δεν καλύπτει τιποτα και αναγκαστικά βρηκα ενα φιλαρακι που δουλευει εκει μεσα και μου περασε το αρχικο λογισμικο ωστε να ξαναανοιξει.Γνωριζει καποιος απο που μπορω να κατεβάζω εστω και manually τα u.s. updates ωστε να μην ξαναεχω τετοια θεματα και παρω την πλακέτα παλι στο χέρι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
chios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο, αλίμονο να έρθει κάποιος διακοπές από Αμερική και να του περάσει το τηλέφωνο ευρωπαϊκή ρομ δεν γίνονται αυτά, κάτι άλλο παίχτηκε. 1
GATE123 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, ThePHen0m21 είπε Καλησπέρα παιδιά, όντας ναυτικός αγόρασα το s21+ απο Αμερική ξεκλειδωτο με snapdragon απο bestbuy,ηρθα ελλαδα εκανα τα updates και στο τελευταίο ανοιξε το κινητό εκλεισε και δεν ξαναανοιξε ποτε, η Samsung δεν καλύπτει τιποτα και αναγκαστικά βρηκα ενα φιλαρακι που δουλευει εκει μεσα και μου περασε το αρχικο λογισμικο ωστε να ξαναανοιξει.Γνωριζει καποιος απο που μπορω να κατεβάζω εστω και manually τα u.s. updates ωστε να μην ξαναεχω τετοια θεματα και παρω την πλακέτα παλι στο χέρι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Πάντως ότι και να έκανε από εδώ βρίσκεις το firmwares https://www.sammobile.com/firmwares/
Fotia Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Τα updates κατεβαινουν με βαση χαρακτηριστικα του κινητου μας , οχι σε ποια περιοχη ειμαστε κλπ
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, ThePHen0m21 είπε ηρθα ελλαδα εκανα τα updates και στο τελευταίο ανοιξε το κινητό εκλεισε και δεν ξαναανοιξε ποτε Οταν λες "εκανα τα updates", εννοεις manually με ODIN?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα