Προς το περιεχόμενο

Samsung S21+ Snapdragon updates in Europe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, όντας ναυτικός αγόρασα το s21+ απο Αμερική ξεκλειδωτο με snapdragon απο bestbuy,ηρθα ελλαδα εκανα τα updates και στο τελευταίο ανοιξε το κινητό εκλεισε και δεν ξαναανοιξε ποτε, η Samsung δεν καλύπτει τιποτα και αναγκαστικά βρηκα ενα φιλαρακι που δουλευει εκει μεσα και μου περασε το αρχικο λογισμικο ωστε να ξαναανοιξει.Γνωριζει καποιος απο που μπορω να κατεβάζω εστω και manually τα u.s. updates ωστε να μην ξαναεχω τετοια θεματα και παρω την πλακέτα παλι στο χέρι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο, αλίμονο να έρθει κάποιος διακοπές από Αμερική και να του περάσει το τηλέφωνο ευρωπαϊκή ρομ δεν γίνονται αυτά, κάτι άλλο παίχτηκε. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ThePHen0m21 είπε

Καλησπέρα παιδιά, όντας ναυτικός αγόρασα το s21+ απο Αμερική ξεκλειδωτο με snapdragon απο bestbuy,ηρθα ελλαδα εκανα τα updates και στο τελευταίο ανοιξε το κινητό εκλεισε και δεν ξαναανοιξε ποτε, η Samsung δεν καλύπτει τιποτα και αναγκαστικά βρηκα ενα φιλαρακι που δουλευει εκει μεσα και μου περασε το αρχικο λογισμικο ωστε να ξαναανοιξει.Γνωριζει καποιος απο που μπορω να κατεβάζω εστω και manually τα u.s. updates ωστε να μην ξαναεχω τετοια θεματα και παρω την πλακέτα παλι στο χέρι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Πάντως ότι και να έκανε από εδώ βρίσκεις το firmwares

https://www.sammobile.com/firmwares/

• Moderators
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ThePHen0m21 είπε

ηρθα ελλαδα εκανα τα updates και στο τελευταίο ανοιξε το κινητό εκλεισε και δεν ξαναανοιξε ποτε

Οταν λες "εκανα τα updates", εννοεις manually με ODIN?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...