Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω παιδια.

Εκαναν εναν λογαριασμο εμαιλ στην hotmail,και ειλικρινα τον εφτιαξα προχειρα,με στοιχεια οτι ναναι,μονο για να γραφω σχολια σε πολιτικα θεματα.

Οταν πηγα να μπω,να δω αν εστειλαν την εγγραφη μου,εκανα λαθος το ονομα και καποια στιγμη μπλοκαρε την εισοδο!

Προσπαθησα να τον ξεμπλοκαρω,εδωσα εναλλακτικο εμαιλ,και μετα με εβαλαν σε διαδικασια ερωτησεων,και οπως ειχα δωσει οτι ναναι στοιχεια,δεν μου τον ξεμπλοκαρουν.

Να πω την αληθεια,δεν με απασχολει αν τον ξεμπλοκαρουν,φτιαχνω αλλο,και προσεχω περισσοτερο,αλλα περα απο το να χαθει ενα αχρηστο εμαιλ,οπου δεν ειχα στειλει και τιποτα,υπαρχει κανενα αλλο θεμα νομικο με την hotmail?

Δηλαδη να μου ζητησουν τα ρεστα,οτι κανω χακινγκ,ενω απλα εχω ξεχασει τα στοιχεια που γραφτηκα,που δεν ηταν και τα πραγματικα μου?

Οκ,χαζη ερωτηση,αλλα ετσι να ησυχασω.

• Confused 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nikolaos1960 είπε

Δηλαδη να μου ζητησουν τα ρεστα,οτι κανω χακινγκ

Μπορεί να σε κατηγορήσουν ότι χάκαρες το φεησμπουκ

• Thanks 1
Δημοσ.

lol!

Λες να το εριξα εγω σημερα?

Απλα σε παρακαλω θα ηθελα μια απαντηση, αν οντως υπαρχει σοβαρη περιπτωση να κανουν τετοιο τετοιο θεμα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nikolaos1960 είπε

lol!

Λες να το εριξα εγω σημερα?

Απλα σε παρακαλω θα ηθελα μια απαντηση, αν οντως υπαρχει σοβαρη περιπτωση να κανουν τετοιο τετοιο θεμα.

Σιγά μην ασχοληθεί κανένας ρε παίχτη. Προχώρα άφοβα

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω φιλε!

Παντως δεν ειμαι καλος παιχτης,οπως καταλαβαινεις,αν τρομαζω ετσι,βασικα λογω ηλικιας,περασα τα 60,οποτε καταλαβαινεις,οτι και δεν ξερω πολλα,και δεν θα ηθελα στα καλα καθουμενα τετοια μπλέξιματα,χωρις λογο κιολας!

Και μετα απο αυτο που βρηκα μολις τωρα,πρεπει να παω να κρυφτω στα σιγουρα!

"

Σε ένα δημοφιλές «πειρατικό» φόρουμ στο διαδίκτυο (Hacker Forum) φέρονται να πωλούνται αρχεία με προσωπικά στοιχεία από περίπου 1,5 δισ. χρηστες του Facebook, όπως αναφέρει ο ιστότοπος privacyaffairs.com.

Εάν κάτι τέτοιο ισχύει, αυτό σημαίνει ότι ένας τεράστιος αριθμός χρηστών μπορεί να γίνει στόχος, όχι μόνο διαφημιστών αλλά και εγκληματιών του κυβερνοχώρου. 

Σε κάθε περίπτωση, εάν η πληροφορία επιβεβαιωθεί, θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική διαρροή προσωπικών δεδομένων από το Facebook μέχρι σήμερα, η οποία δεν φαίνεται να σχετίζεται με αυτή που είχε γίνει νωρίτερα φέτος (τον Απρίλιο) και αφορούσε αρχεία περισσότερων από 500 εκατ. χρηστών της δημοφιλούς πλατφόρμας.

"

Επεξ/σία από nikolaos1960
  • Like 1
Δημοσ.

Εσύ και άλλα 950.000.000 έχουν κάνει το ίδιο πράγμα. Παίζει να έχω γύρω στους 70 λογαριασμούς email διαφόρων παρόχων. Δεν είναι έγκλημα ούτε κάτι το οποίο διώκεται με οποιονδήποτε τρόπο. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω Ταυρε!

Ησυχασα πραγματικα!k07074.gif

Αρα εγω μπορω να φτιαξω αλλους 68?

b0226.gif

Παντως να διευκρινησω ,οτι δεν με τρομαζει που εχω λογαριασμους πολλους,αλλα το γεγονος οτι με μπλοκαραν,και δεν μπορω να δωσω τα στοιχεια.

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και τους 2 για τον κοπο σας,και τον χρονο σας!

Επεξ/σία από nikolaos1960

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...