themis_81 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα , ετοιμάζομαι να πάρω από USA και το κινητό και το Apple care και η ερώτηση είναι αν θα είμαι οκ για Ευρώπη και εννοείται για Ελλάδα Τι προτείνετε να κάνω για να είμαι καλυμμένος ?
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Το Apple care δεν λειτουργει Ελλαδα. Ειναι μόνο για κατοικους της χώρας που αγοράζεται. Το λεει πχ το κάθε amazon κατά την αγορά πχ το Αγγλικό By purchasing AppleCare+, you confirm that you are over 18 and resident in the United Kingdom (excluding Isle of Man and the Channel Islands) 1
themis_81 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για imac που αγόραζα εδώ και από Αμερική το apple care με κάλυπτε για Ελλάδα κανονικά , γιαυτο ρωτάω για τα κινητά αν ξέρει κάποιος https://support.apple.com/el-gr/HT202702 Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2021 από themis_81 Link
lamargos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Έχω την εντύπωση ότι το applecare από τη στιγμή που το αγοράζεις σε καλύπτει σε παγκόσμιο επίπεδο, όχι μονο στη χώρα που αγοράζεται. 1
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Επειδή AppleCare(και Apple καταστήματα)δεν υπάρχουν στην Ελλάδα,καλύτερα οι οποιες ερωτήσεις γύρω από αυτά να γίνουν κατευθείαν με την Infoquest που είναι ο αντιπρόσωπος στην χώρα μας. 1
lamargos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Από όσο γνωρίζω με βεβαιότητα για το Applecare, τουλάχιστον για mac υπολογιστές, σε καλύπτουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Αναφέρεται και στο site της Apple (Global repair coverage) . Δεν έχει σημασία που το αγόρασες και από που. Εγώ αγορασα mac από Κύπρο, Applecare από Ελλάδα και στο τέλος ενεργοποιήθηκε τηλεφωνικά από την Apple στην Ιρλανδία. Γενικά το Applecare καλύπτει παγκόσμια τουλάχιστον όσον αφορά το service... αυτό έχει να κάνει με την Apple και όχι με τα Apple Stores. Μπορείς μια χαρά να τα πας σε εξουσιοδοτημένο service. Πιθανόν για κινητά να υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις γιατί στην Ελλάδα δεν πωλείται Applecare+. Αυτό μπορείς να το ρωτήσεις. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2021 από lamargos
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Στις 4/10/2021 στις 11:11 ΜΜ, themis_81 είπε Καλησπέρα , ετοιμάζομαι να πάρω από USA και το κινητό και το Apple care και η ερώτηση είναι αν θα είμαι οκ για Ευρώπη και εννοείται για Ελλάδα Τι προτείνετε να κάνω για να είμαι καλυμμένος ? Μια χαρα σε καλυπτει, εμπειρια με apple watch και apple care απο Αγγλια!
ravisher34 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Sorry που ξεθαβω τοσο παλιο θεμα…το 5g λειτουργει κανονικα στην Ελλαδα παρολο που το αγορασες απο Αμερικη;
themis_81 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα , δεν το πήρα από εκεί τελικά Προτίμησα από Ελλάδα για να αποφύγω πιθανά σενάρια εγγύησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα