Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζει κανείς κάποιον που αναλαμβάνει αξιόπιστα μεταφορά ενός IC από μια πλακέτα σε άλλη; Θεσσαλονίκη κατά προτίμηση!

Επεξ/σία από Finn
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Είναι σκληρός δίσκος; Για ποιο IC πρόκειται;

Telemátics module αυτοκινήτου το οποίο έχει θέμα και θέλω να μεταφέρω την esim στο replacement.

8786A1FC-8CB5-445E-A6E7-9AAC7C124688.jpg

Επεξ/σία από Finn
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Finn είπε

Γνωρίζει κανείς κάποιον που αναλαμβάνει αξιόπιστα μεταφορά ενός IC από μια πλακέτα σε άλλη; Θεσσαλονίκη κατά προτίμηση!

δυστυχώς στο περίπου μπορώ να σου πω, ανατολικά, στην παλιά Οσία Ξένη, ανεβαίνοντας 25ης Μαρτίου δεξια δηλαδή στην Αλκμήνης, είχε γατόνια ηλεκτρονικούς

ΔΕΝ είναι δύσκολο, μιλάμε για 8 Pins. Δυστυχώς ξαναλέω, δε θυμάμαι λεπτομέρειες, ονόματα, τηλέφωνα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Kthulhou είπε

δυστυχώς στο περίπου μπορώ να σου πω, ανατολικά, στην παλιά Οσία Ξένη, ανεβαίνοντας 25ης Μαρτίου δεξια δηλαδή στην Αλκμήνης, είχε γατόνια ηλεκτρονικούς

ΔΕΝ είναι δύσκολο, μιλάμε για 8 Pins. Δυστυχώς ξαναλέω, δε θυμάμαι λεπτομέρειες, ονόματα, τηλέφωνα

Έχω καιρο να ασχοληθώ αλλιώς θα το έπιανα εγώ. Υποθέτω με λίγο σολντερινη και προσοχή  θα γίνει δουλειά 

Δημοσ.

Δεν είναι κάτι φοβερό σαν επισκευή. Flux, θερμό αέρα στους 400 για μισό λεπτό και έτοιμο (προσοχή μην φύγουν τα γύρω SMD).

Δημοσ.
Στις 4/10/2021 στις 10:22 ΜΜ, Finn είπε

Μερικές φορές που χρειάστηκα κάτι τέτοιες μικροεπισκευές (και κόλληση σε πλακέτα), είχα πάει σε αυτούς. Δε μπορώ να εγγυηθώ προφανώς, απλώς όλες μου οι εμπειρίες μαζί τους ήταν θετικές.

• Thanks 2
Δημοσ.
22 ώρες πριν, BadBoy είπε

Μερικές φορές που χρειάστηκα κάτι τέτοιες μικροεπισκευές (και κόλληση σε πλακέτα), είχα πάει σε αυτούς. Δε μπορώ να εγγυηθώ προφανώς, απλώς όλες μου οι εμπειρίες μαζί τους ήταν θετικές.

Σ' ευχαριστώ, θα τους δοκιμάσω! [email protected] είναι το email αν διαβάζω καλά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...