rudigarcia222 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 παιδες καλησπέρα είχα ανοίξει πριν μερικές βδομάδες ενα θέμα ( ) για ένα σπριντερακι που οδηγαμε στην δουλειά το οποίο εχει παλαιά ταλαιπωρημένη μπαταρια και κάθε παρασκευή βάζουμε βγάζουμε τον πολο μέχρι την Δευτέρα τύπου πατεντα, λοιπόν αυτή τη βδομάδα,σημερα βασικα, ανοίγοντας απλα το ραδιοφωνο,λειτουργει συνεχομενα,δεν μπορούμε να αλλάξουμε σταθμο να ανεβάσουμε/κατεβασουμε ενταση,να πατήσουμε οποιαδήποτε λειτουργια,ουτε το on/off λειτουργεί και ακόμα και να βγάλω το κλειδι να σβησω το οχημα αυτο ακομα παιζει!!!! Υποθέτω ειναι καποιο βραχυκύκλωμα σωστα??εχει πάθει κανεις κατι αναλογο??Λογικά ηλεκτρολογο?? σήμερα στο τέλος βάρδιας παλι έβγαλα έβαλα πολο μπαταριας, σταμάτησε να παίζει και έπειτα δεν το ξανανοιξα(εννοειται ενημερωσα το μπος)
Joshua21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 37 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε παιδες καλησπέρα είχα ανοίξει πριν μερικές βδομάδες ενα θέμα ( ) για ένα σπριντερακι που οδηγαμε στην δουλειά το οποίο εχει παλαιά ταλαιπωρημένη μπαταρια και κάθε παρασκευή βάζουμε βγάζουμε τον πολο μέχρι την Δευτέρα τύπου πατεντα, λοιπόν αυτή τη βδομάδα,σημερα βασικα, ανοίγοντας απλα το ραδιοφωνο,λειτουργει συνεχομενα,δεν μπορούμε να αλλάξουμε σταθμο να ανεβάσουμε/κατεβασουμε ενταση,να πατήσουμε οποιαδήποτε λειτουργια,ουτε το on/off λειτουργεί και ακόμα και να βγάλω το κλειδι να σβησω το οχημα αυτο ακομα παιζει!!!! Υποθέτω ειναι καποιο βραχυκύκλωμα σωστα??εχει πάθει κανεις κατι αναλογο??Λογικά ηλεκτρολογο?? σήμερα στο τέλος βάρδιας παλι έβγαλα έβαλα πολο μπαταριας, σταμάτησε να παίζει και έπειτα δεν το ξανανοιξα(εννοειται ενημερωσα το μπος) Το ραδιόφωνο φταίει, όχι το αυτοκίνητο, λογικά ηλεκτρονικό. Υπόψιν το ραδιόφωνο πάντα έχει ρεύμα, ακόμα και όταν κλείνεις τον διακόπτη της μίζας. Από το κίτρινο καλώδιο στο παρακάτω διάγραμμα:
_Biohazard_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Το ραδιόφωνο φταίει, όχι το αυτοκίνητο, λογικά ηλεκτρονικό. Υπόψιν το ραδιόφωνο πάντα έχει ρεύμα, ακόμα και όταν κλείνεις τον διακόπτη της μίζας. Από το κίτρινο καλώδιο στο παρακάτω διάγραμμα: Ο μόνος λόγος που έχει μόνιμα ρεύμα μέσω του κίτρινου καλωδίου είναι η διατήρηση των μνημών και λοιπών ρυθμίσεων, κανονικά ΔΕΝ είναι για λειτουργία όπως την περιγράφει ο ts (ειδικά λειτουργία χωρίς λοιπη ανταπόκριση...μυρίζει, μην πω βρωμάει για πρόβλημα). Πόσω δε μάλλον αν δεν λειτουργούσε χωρίς το κλειδί επάνω όταν πρωτομπηκε. Ένας λόγος για να δουλεύει χωρίς το κλειδί επάνω είναι να έχει γεφυρωθεί το κίτρινο με το κόκκινο. Κάποιες φισες στέρεο το δινουν και σαν επιλογή αυτό.
Joshua21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Ο μόνος λόγος που έχει μόνιμα ρεύμα μέσω του κίτρινου καλωδίου είναι η διατήρηση των μνημών και λοιπών ρυθμίσεων, κανονικά ΔΕΝ είναι για λειτουργία όπως την περιγράφει ο ts (ειδικά λειτουργία χωρίς λοιπη ανταπόκριση...μυρίζει, μην πω βρωμάει για πρόβλημα). Πόσω δε μάλλον αν δεν λειτουργούσε χωρίς το κλειδί επάνω όταν πρωτομπηκε. Ένας λόγος για να δουλεύει χωρίς το κλειδί επάνω είναι να έχει γεφυρωθεί το κίτρινο με το κόκκινο. Κάποιες φισες στέρεο το δινουν και σαν επιλογή αυτό. Δεν νομίζω να έγραψα κάπου κάτι διαφορετικό. Με την ουσία όσων έγραψα, δλδ το ότι σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο ts φταίει το ραδιόφωνο και όχι το αυτοκίνητο, διαφωνείς? 1
_Biohazard_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν νομίζω να έγραψα κάπου κάτι διαφορετικό. Με την ουσία όσων έγραψα, δλδ το ότι σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο ts φταίει το ραδιόφωνο και όχι το αυτοκίνητο, διαφωνείς? 1
Joshua21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Sorry αλλά δεν βγάζω νόημα, μου δείχνεις το σημείο που έγραψες ότι σου "μυρίζει" πρόβλημα, λες και εγώ είχα γράψει ότι το βρίσκω φυσιολογικό... Πάντως από τη στιγμή που έγραψα "φταίει το ραδιόφωνο και όχι το αυτοκίνητο" είναι προφανές ότι και εγώ βλέπω ότι υπάρχει πρόβλημα. 1
papoys1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Και στο δικό μου αρκετές φορές αφού σβήσω το αυτοκίνητο μετά από 5 λεπτά ξεκινάει μόνο του το ραδιόφωνο. Δεν το κάνει συχνά τελευταία έχει καιρό να το κάνει. Προσωπική εντύπωση είναι ότι φταίει το ραδιόφωνο είναι παλιό (και το CD δεν δουλεύει) και σκεφτόμουν κάποια στιγμή να το αλλάξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα