accipio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Έχει 5 χρόνια εγγύηση, οπότε είναι εντός εγγύησης, αλλά αν δεν έχεις απόδειξη δεν ξέρω τι γίνεται· μάλλον πρέπει να επικοινωνήσεις με το κατάστημα αγοράς μήπως τη βρούνε αυτοί. 2
jgeorgiou Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) samsung hellas και σου απαντάνε , στα 3 χρόνια είναι "νωρίς" να σου σκάσει κανονικά αν δεν τον ξεπάτωσες σε εγγραφές έπρεπε διπλάσια χρόνια. Μήπως ασχολήθηκες με CHIA cryptos?? 8 λεπτά πριν, VassosUser είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2021 από jgeorgiou 2
VassosUser Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 σε επικοινωνια που ειχα μολις τωρα με καποιο τηλεφωνο της samsung που ειπαν οτι για θεματα εγγυησης ssd δισκων πρέπει να επικοινωνησω με καποιο τηλεφωνο στη Ολλανδια και με επικοινωνία στα αγγλικά και οχι στα Ελληνικά να μιλησω για τον δισκο μου. Προς ενημερωση. Η συνομιλια μου με την samsung Eλλάδας εχει ηχογραφηθει απο το τηλεφωνικο τους κέντρο.
jgeorgiou Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, VassosUser είπε σε επικοινωνια που ειχα μολις τωρα με καποιο τηλεφωνο της samsung που ειπαν οτι για θεματα εγγυησης ssd δισκων πρέπει να επικοινωνησω με καποιο τηλεφωνο στη Ολλανδια και με επικοινωνία στα αγγλικά και οχι στα Ελληνικά να μιλησω για τον δισκο μου. Προς ενημερωση. Η συνομιλια μου με την samsung Eλλάδας εχει ηχογραφηθει απο το τηλεφωνικο τους κέντρο. Μήπως ασχολήθηκες με CHIA cryptos??
VassosUser Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, jgeorgiou είπε Μήπως ασχολήθηκες με CHIA cryptos?? ουτε ξερω τι ειναι το chia cryptos. μετα απο κανονικη χρηση και απενεργοποιηση του λάπτοπ την επομενη μερα εκανα εκκινηση και δεν υπηρχε τπτ !. τον εσβησα κανονικα, δουλευε κανονικα και την επομενη μερα δεν ξαναανοιξε...
lector Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 10 ώρες πριν, accipio είπε Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικά. Ίσα ίσα που θεωρούνται από τους πιο αξιόπιστους, αν δεν κάνω λάθος. Πληροφοριακά, ο δικός μου EVO 850 250GB έχει σχεδόν 49000 ώρες λειτουργίες (κάπου 5,5 χρόνια, εκτός εγγύησης πλέον), 25,5 TB εγγραφές, 93% υγεία και δεν είχα κανένα πρόβλημα ως τώρα (το pc είναι συνδεμένο σε ups). Αυτες τις πληροφοριες πως τις μαθαινεις; Με καποιο προγραμμα; Γινεται να εμφανιστουν για οποιοδηποτε δισκο;
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 HDSentinel, CrystalDiskInfo, AIDA64. 4 λεπτά πριν, lector είπε Γινεται να εμφανιστουν για οποιοδηποτε δισκο; Εκτός από USB στικάκια.
lector Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε HDSentinel, CrystalDiskInfo, AIDA64. Thanks! 1
VassosUser Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Στις 5/10/2021 στις 2:15 ΜΜ, jgeorgiou είπε Ο 850 είναι ολίγον "αρχαίος" , μετά την 5ετία μην πολυεμπιστεύεστε τα ssd σας. αρχαιος με λιγοτερα απο 5 χρονια που ειναι και η εγγυηση? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα