VassosUser Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην παρέα. Ενα πολυσυζητημένο θέμα υποθετω για πολλους φίλους. Εχασα με την μια απο το λαπτοτ τον δισκο και φυσικα ολα του τα δεδομενα. Δεν ειχε παρουσιάσει καποια σημεια ανησυχιας και με την μια εγινε ανυπαρκτος. Τον φορεσα σαν εξωτερικο μηπως τον δει το partition master ή to mini tool τπτ. Ειναι γνωστο το φαινομενο για τους EVO850? Υπάρχει καποια καλυψη απο την Samsung? Μπορω να επαναφερω τα data χωρις να παω σε καποια εταιρία? μπορω χανοντας τα data με καποιο τροπο να σωσω τουλαχιστον τον δίσκο? ενα ευχαριστω στην παρέα και καλή εβδομαδα σε ολους Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2021 από VassosUser
VassosUser Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, nick0lis είπε How to recover lost partition using Linux θα μπορεσουν να τον δουν τα linux δλδ? 1 λεπτό πριν, VassosUser είπε θα μπορεσουν να τον δουν τα linux δλδ? οταν τον φορτωνω σε ενα desktop σαν 2ο δισκο το desktop den jekinaei. κολαει απο την αρχη
nick0lis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Φτιάξε ένα usb-boot με ubuntu και ακολούθησε τις οδηγίες του recover.
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, VassosUser είπε με την μια εγινε ανυπαρκτος. Στο BIOS φαινόταν;
duffyduck Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν τον βλεπει το BIOS, τοτε με καποιο εργαλειο π.χ. GParted (https://gparted.org/download.php), προσπαθησε να σβησεις όλα τα partitions. Μετα με απο το Disk Management των Windows φτιαξε μια νεα partition. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2021 από duffyduck
snbblp Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Συλλυπητήρια, να ζήσεις να τον θυμάσαι. Αν δεν φαίνεται στο BIOS, αντικατάσταση controller. Μόνο με recovery services. 4
Sheogorath Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Εγγύηση δεν έχει; 5 χρόνια είχαν τότε, ίσως και να είσαι μέσα. 3
accipio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 13 ώρες πριν, VassosUser είπε ... Ειναι γνωστο το φαινομενο για τους EVO850? ... Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικά. Ίσα ίσα που θεωρούνται από τους πιο αξιόπιστους, αν δεν κάνω λάθος. Πληροφοριακά, ο δικός μου EVO 850 250GB έχει σχεδόν 49000 ώρες λειτουργίες (κάπου 5,5 χρόνια, εκτός εγγύησης πλέον), 25,5 TB εγγραφές, 93% υγεία και δεν είχα κανένα πρόβλημα ως τώρα (το pc είναι συνδεμένο σε ups). 2 1
Mr_Terror Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 2 εβο εχω τον εναν του εχω πιει το αιμα.Υγεια στο 81%.Οντως ειναι απο τους πιο αξιοπιστους ssd.Ναι 5 χρονια εγγυηση εχουν. 1
spyros_s Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Έχει 5 χρόνια όπως προ ανέφεραν αλλά σε περίπτωση που ξεπεράσεις τις μέγιστες εγγραφές δεν καλύπτεσαι από εγγύηση. Δες και το Warranty sheet https://s3.ap-northeast-2.amazonaws.com/global.semi.static/SAMSUNG_SSD_Limited_Warranty_Greek.pdf 1 1
jgeorgiou Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Ο 850 είναι ολίγον "αρχαίος" , μετά την 5ετία μην πολυεμπιστεύεστε τα ssd σας.
VassosUser Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 12 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Στο BIOS φαινόταν; Kκαλησπερα , οχι
VassosUser Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 ο δισκος μου να υποθεσω οτι ειναι εκτος εγγυησης εδω και 2 μηνες? 8 του 2017 ειναι η κατασκευή ? πως μπορω να μαθω ? Υπαρχει καποιο τηλεφωνο να μου πουνε βασει barcode γιατι δεν εχω την απόδειξη πλέον. Ευχαριστω για τις απαντησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα