Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα στην παρέα. Ενα πολυσυζητημένο θέμα υποθετω για πολλους φίλους.

Εχασα με την μια απο  το λαπτοτ τον δισκο και φυσικα ολα του τα δεδομενα. Δεν ειχε παρουσιάσει καποια σημεια ανησυχιας και με την μια εγινε ανυπαρκτος. Τον φορεσα σαν εξωτερικο μηπως τον δει το partition master ή to mini tool τπτ. Ειναι γνωστο το φαινομενο για τους EVO850? Υπάρχει καποια καλυψη απο την Samsung? Μπορω να επαναφερω τα data χωρις να παω σε καποια εταιρία? μπορω χανοντας τα data με καποιο τροπο να σωσω τουλαχιστον τον δίσκο? ενα ευχαριστω στην παρέα και καλή εβδομαδα σε ολους

Επεξ/σία από VassosUser
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nick0lis είπε

θα μπορεσουν να τον δουν τα linux δλδ?

1 λεπτό πριν, VassosUser είπε

θα μπορεσουν να τον δουν τα linux δλδ?

οταν τον φορτωνω σε ενα desktop σαν 2ο δισκο το desktop den jekinaei. κολαει απο την αρχη

Δημοσ.

Συλλυπητήρια, να ζήσεις να τον θυμάσαι. Αν δεν φαίνεται στο BIOS, αντικατάσταση controller. Μόνο με recovery services.

• Like 4
Δημοσ.
13 ώρες πριν, VassosUser είπε

... Ειναι γνωστο το φαινομενο για τους EVO850? ...

Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικά. Ίσα ίσα που θεωρούνται από τους πιο αξιόπιστους, αν δεν κάνω λάθος. Πληροφοριακά, ο δικός μου EVO 850 250GB έχει σχεδόν 49000 ώρες λειτουργίες (κάπου 5,5 χρόνια, εκτός εγγύησης πλέον), 25,5 TB εγγραφές, 93% υγεία και δεν είχα κανένα πρόβλημα ως τώρα (το pc είναι συνδεμένο σε ups).

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

ο δισκος μου να υποθεσω οτι ειναι εκτος εγγυησης εδω και 2 μηνες? 8 του 2017 ειναι η κατασκευή ? πως μπορω να μαθω ? Υπαρχει καποιο τηλεφωνο να μου πουνε βασει barcode γιατι δεν εχω την απόδειξη πλέον. Ευχαριστω για τις απαντησεις

σαμ.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...