aris25678 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εμένα δεν ανοίγει πλέον τίποτα με Vodafone, βασικά ούτε στη σελίδα της μπορώ να μπω. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2021 από aris25678 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psaras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μετρούν αρρώστους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kara Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Ακόμα; Λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Τέλειο! 👍👍👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 ρε τέλειο είναι που δεν δουλεύει μακάρι να μην δούλευε ούτε το youtube/twitch/trovo (αυτό πηγαίνει σε κάποιους "streamers" που τους έχω άχτι με το GTA V / FIVE M) αλλά το κακό είναι ότι ποιος ακούει την κοπέλα μου και την μάνα μου (είναι πολύ επώδυνο...) πιστέψτε με Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Το ευχάριστο νέο της ημέρας! Μακάρι να μείνουν κλειστά! 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karagiannisG Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος που θα ξενερωσει οταν ανεβουν 😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris25678 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 ρε μόνο το insomnia μου ανοίγει απο το mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Θα τα παιξε κανας κλιματισμος σε server room και θα λαμπαδιασαν μερικά φετάκια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μην πανικοβάλλεστε παιδιά, επίκειται: 🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2021 από Zerg13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, nickmanak είπε Θα τα παιξε κανας κλιματισμος σε server room και θα λαμπαδιασαν μερικά φετάκια! πείτε μου που είναι τα datacenters να βοηθήσω εγώ τα κλιματιστικά να ξεκουραστούν (βγάζοντας από την πρίζα) μήπως καούν ολοκληρωτικά οι σέρβερς και ησυχάσουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Γιατί πρέπει όσοι hateάρετε το Facebook να μας το δηλώνετε τόσο περήφανα; Δεν μπορείτε να κάνετε ένα άλλο topic π.χ.; 4 1 5 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Την τελευταία ώρα χωρίς Facebook αισθάνομαι πιο ασφαλής, απελευθερωμένος και ανεξάρτητος, περνάω καλύτερα στην πραγματική ζωή και δεν μου λείπει καθόλου! Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσό καλύτερο ειναι αυτό το 60λεπτό μου! Τέρμα τα τσεκιν και τα ποσταρισματα! Ειμαι καλά. Πιστεύω θα βρω και σχέση πλεον. Μακάρι να σας συμβαίνει το ίδιο, ένας ρουφιάνος ειναι το φασεμπουκ και τίποτα παραπάνω. Επόμενος στόχος για πλήρη ανωνυμία και ασφάλεια: να μεταβώ σε λίνουξ και να απεξαρτοποιηθώ πλήρως απο την Micro$oft ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Federer είπε Επόμενος στόχος για πλήρη ανωνυμία και ασφάλεια: να μεταβώ σε λίνουξ και να απεξαρτοποιηθώ πλήρως απο την Micro$oft ! Μπα κατσε στα XP μια χαρα ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα