Petros Electron Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Arisyo13 είπε Μία πολύ καλή ευκαιρία να βάλει ο κόσμος το Signal έναντι του WhatsApp. η το IMO. Ωρα να στοχαστουμε, και να πάρουμε ολοι βαθιές ανάσες για τις μεγάλες στιγμές που περνάμε!. Back to 2007 Και αλήθεια λεει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Necrogenisis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 58 λεπτά πριν, leolipop είπε Τώρα έκλεισα το τηλέφωνο με το θείο της συζύγου γιατί δεν ανοίγουν οι σελίδες στον υπολογιστή σε κανένα browser. Αφού λοιπόν τους είπα να δοκιμάσουν ενα τυχαίο σελιδοδείκτη άνοιξε κανονικά και το πρόβλημα που ανέφεραν ήταν επειδή σε όλους τους browsers , homepage είναι το Facebook. Πραγματικά τραγικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Παράδειγμα αποφυγής, πότε μια ετερια δεν κάνει host σελιδα που δείχνει την κατάσταση ενώ το ίδιο το site έιναι κάτω https://status.fb.com/ 🤦♀️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madkid18 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Google : χωρις εμενα δε μπορειτε Facebook : οχι χωρις εμενα δε μπορούνε Instagram οχι χωρις εμενα δε μπορουνε Δεη:ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2021 από madkid18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PadPoet Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Τώρα (22:50 ώρα Ελλάδος) έχει αρχίσει να κλάνει και το Twitter καθώς και το Linkedin. Λογικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Necrogenisis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, madkid18 είπε Google : ειμαι ο καλύτερος Facebook : εγω ειμαι καλυτερος Instagram οχι εγω ειμαι Δεη:ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ Θεμα με το DNS εχουν, που κολλαει η ΔΕΗ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, PadPoet είπε Τώρα (22:50 ώρα Ελλάδος) έχει αρχίσει να κλάνει και το Twitter καθώς και το Linkedin. Λογικό Ακριβώς τώρα ήμουν LinkedIn και εψηνα ένα μωράκι για ποτό. Παρατήρησα κάτι δυσλειτουργίες, πράγματι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deejaygreg Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Ρε κλειστο ρε και ανοιξτο ρε μπρο ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Litost Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Σήμερα τα παγκόσμια μέσα ασχολούνται -εκτός από τα pandora papers- με την whistleblower πρώην εργαζόμενη στο facebook και τις αποκαλύψεις της σχετικά με τις πρακτικές της εταιρείας. Εκπλήσσομαι πραγματικά που δεν δημοσιεύθηκε ένα άρθρο σ' ένα μέσο όπως το insomnia, σχετικά με αυτή την υπόθεση αυτή. Και λυπάμαι συνάμα. 3 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Πάω να φάω. Για να δούμε αν θα φτιάξει αργότερα. Κάθε ώρα σημαίνει χάσιμο δεκάδων εκατομμυρίων από την τσέπη του Ζουκ. Αύριο αυτό το θέμα θα είναι μόνιμη είδηση παντού. Τα λέμε παίδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Κοιμηθείτε, δεν θα φτιάξει! Περιμένουν κλειδαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thessgr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δεν θα με εκπλήξει καθόλου αν σε 9 μήνες από σήμερα παρατηρηθεί απότομη αύξηση του πληθυσμού της γης. 🤣 🥰 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, dimtsef είπε ακομα κατω ε ;... αυτά να τα βλέπουν οι πελάτες μας εμάς των ταλαίπωρων hoster που κάνουμε ένα restart το server για 2 λεπτά να πουμε και σε παίρνουν τηλέφωνα και κάνουν λες και τους έκοψες το ρεύμα το νερό και το τηλέφωνο παρέα... άντε γιατί καλόμαθαν όλοι τους με τα uptime του facebook Το Facebook είναι Δωρεάν οι πελάτες σας, σας πληρώνουν. Χωρίς παρεξήγηση φαντάζομαι θα υπάρχει λόγος σοβαρός για να κάνετε κάτι τέτοιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotAliki177 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τόση ώρα γιατί δεν παίρνουν μια μπουλντόζα? 😂 Η όλη φάση μου θυμίζει την κοπελιά από το NCIS που χάκερ έχει εισβάλει στον υπολογιστή της και παλεύει με τον άλλον να τον αποτρέψει... και πάει ο γέρος από πίσω και βγάζει το ethernet καλώδιο 🤣 ΥΓ: social media 2k21? 😁ούτε που το πρόσεξα ότι έχουν πέσει. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2021 από NotAliki177 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garcia Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Το προσπαθούν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα