bymas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Alexaras1991 είπε Μακάρι να μείνει μόνιμα κάτω. Μεγαλύτερη αποβλάκωση δεν υπάρχει Υπάρχει.. Ο τζόγος Προσπάθησε να βγεις με παρέα που 3 στους 5 είναι με ανοιχτες εφαρμογές βετ.. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) τι ωραια ησυχια έχουμε χωρίς αυτά.πάντως και η σελίδα dod.gr επίσης έχει πρόβλημα. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2021 από iliata2410 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Απο αμερικη με VPN Unlimited νεα υορκη τιποτα ακομα παιδια κατω ειναι: Γι αυτο: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
odys03 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μην κάνετε έτσι υπάρχουν backup τρόποι για να μπεις, αν ξέρεις βέβαια. πάμε στο 2007 3 Οκτωβρίου, τότε που το facebook είχε μόνο ένα σερβερ, αλλά παιδιά ένας ένας να μη τον ρίξουμε και αυτον: https://web.archive.org/web/20071003185415/http://www.facebook.com/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Ξεβρωμισε το ιντερνετ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 2 minutes ago, iliata2410 said: και η σελίδα dod.gr επίσης έχει πρόβλημα. Not really Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karagiannisG Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 παιδια ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπαρχει προσβαση, μην ακουτε αυτους που λενε οτι στην αμερικη ειναι πανω το δικτυο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panzeras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μπαμπη απο καλαματα ειμαι ο μητσος απο το τριτο, τρεχει η βρυση στο διαμερισμα σου και δεν εχω το τηλεφωνο σου να σε παρω.Αν το δεις στειλε καποιον που να εχει κλειδια να δει τι γινεται!!! 🤣 Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα ξύπνησα από τον απογευματινό μου ύπνο. Προσπάθησα να μπω και δεν μπαίνει. Λέω κάτσε να δω αν μπαίνει insomnia να κάνω test. Με είχε προλάβει ήδη τα tabloids. Αίσχος, αρκουδειδες! Αυτά έχει ο καπιταλισμός και το σάπιο πολιτικό συστημα. Σου παρουσιάζουν ότι είναι μια super εταιρεία και όταν θες να μπεις να δεις αν αυξήθηκαν τα likes στην φώτο που ανέβασες το μεσημέρι και αν απάντησε η φίλη σου στο messenger σου στερούν την δυνατότητα. Μαύρο σε όλους την επόμενη φορά. Μόνο Κιμ Γιονγκ Ουν για μπούνε στην θέση τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv398 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μετανοείτε χριστιανοί, η Μέρα της Κρίσης ήρθε! Χτυπάτε την καμπάνα του χωριού, τρέχτε για τα βουνά! Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2021 από sv398 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelista Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, val007 είπε Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ και φαντάζομαι και πολλοί άλλοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ρεσπεψτ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 το xhamster μην πεσει και ολα καλα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Έχουν ξαναπέσει όλα για τοσες ωρες; Πολύ ενοχλητικό, ασυναισθητα εν τω μεταξυ έχω πατήσει να μπω fb 2-3 φορές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Παιδιά το Νετφλιξ να μην πάθει κατι, για να δούμε καμιά ταινία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα