NikosRocknRolla Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Το tinder ρολόι πάει πάντως παιδιά 😂😂😂😜😜😜 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Επιτελους λιγο να ξεκολλησουν μερικοι απο το facebook/instagram που μπαινουν 10 ωρες την ημερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Federer είπε Την τελευταία ώρα χωρίς Facebook αισθάνομαι πιο ασφαλής, απελευθερωμένος και ανεξάρτητος, περνάω καλύτερα στην πραγματική ζωή και δεν μου λείπει καθόλου! Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσό καλύτερο ειναι αυτό το 60λεπτό μου! Τέρμα τα τσεκιν και τα ποσταρισματα! Ειμαι καλά. Πιστεύω θα βρω και σχέση πλεον. Μακάρι να σας συμβαίνει το ίδιο, ένας ρουφιάνος ειναι το φασεμπουκ και τίποτα παραπάνω. Επόμενος στόχος για πλήρη ανωνυμία και ασφάλεια: να μεταβώ σε λίνουξ και να απεξαρτοποιηθώ πλήρως απο την Micro$oft ! Federer αυτον ξερουμε αυτον εμπιστευομαστε χρονια τωρα κατι σαν το απορρυπαντικο. Still rocking με windows xp mirc hi5 napster και winamp. Αντε να μεινουν κλειστα καμια 10αρια μερουλες να ησυχασει το κεφαλι μας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Upogeios είπε Στις ΗΠΑ δουλευουν κανονικα, μεση ανατολη εχουν πεσει, δεν ξερω για ΕΕ, Ρωσια, Ασια και Αυστραλια To εχεις κονφιρμαρει αυτο που λες?, δεν μπηκε με VPN (USA), Δοκιμή πριν 30' 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Λυπάμαι τους συναδέλφους στην Τ.Υ. των Ελληνικών Παρόχων. Ο κάθε καημένος θα καλεί για να κράξει γτ δεν έχει Internet γτ πλέον, Internet = FB... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELTASSOS1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Μήπως έχετε Vodafone όσοι δεν σας ανοίγουν; Εγω παντως εφαρμογη cu vodafon μπηκα. Fakebook oxi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 ΥΓ. Μακαρι να έκλειναν τελειως. Ενα viber θα κραταγαμε και τερμα. Απλα και ωραια 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cell_7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 46 λεπτά πριν, ikorolis είπε η αρχή έγινε...για να δούμε θα γίνει και το τέλος. Αν δεν μπαίνει στο insomnia έχω βγει σαν viking στο σύνταγμα χτες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Upogeios είπε Στις ΗΠΑ δουλευουν κανονικα, μεση ανατολη εχουν πεσει, δεν ξερω για ΕΕ, Ρωσια, Ασια και Αυστραλια UK είναι ακόμα κάτω όλα. Facebook και messenger 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teomaniacos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 και εδω τα ιδια ...εχουμε εναλλακτικές παντως ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lorddeimos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, koutsis είπε UK είναι ακόμα κάτω όλα. Facebook και messenger Απο Ουκρανία τιποτα επισης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2021 από val007 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lousy Offcomer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μου είναι αδιάφορο το fb, insta, wapp που δεν έχω... δυστυχώς όμως έχει πρόβλημα και η σελίδα gov.gr και δεν μπορώ να τυπώσω τη σχολική κάρτα covid19 για τα παιδιά... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Σε έμενα ανοιγει, αλλα νομίζω οτι κάποιες συνδέσεις δεν ανοίγουν σε κάποιους και ας ειμαστε πχ στον ιδιο παροχο. Μηπως παιζει κατι παραπανω απο την "πτώση" του Fb? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα