Zerg13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, manval είπε Στα τσακίδια. Μακάρι να μην ξανασηκωθεί να "ηρεμήσει" το ιντερνετ και αυτοί που το κουλαντρίζουν (το FB): Τι ειναι ο κοινωνικός ιστός τσακαλέ μου; Πυροβολιστε με,,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) An anonymous employee source at Facebook tells us that that outage is not just affecting users trying to access its properties; it is also hampering internal work at the company. "It also took down Workplace, which is what we use for all of [our] internal communications," said the source. "So everybody's cut off from work right now, too.... even our VPNs are reporting they can't find the server." We should also note that other Facebook properties like Oculus.com are also still down. Πηγη: https://hothardware.com/news/facebook-instagram-whatsapp-down-globally Μιλαμε για σοβαρη ζημια... Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2021 από miltgiorg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Κλάμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Thresh είπε Κλάμα Καλό, θα το ανεβάσω στο fb. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OldBoyPeri Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Με πήρε τηλ ο γέρος μου και μου τα έκανε τούμπανο , μετά με πήρε ο πεθερός και όταν έφτασα σπίτι τα ίδια μου έλεγε η θειά από απέναντι. Ρε οι μπαρμπάδες κόλλημα με social !!! 😳 Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2021 από OldBoyPeri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
endeavour Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μηπως εβαλαν Windows 11, λεμε τωρα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntsikos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Thresh είπε Κλάμα Καλά κάτω από στα σχόλια το γέλιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltos_id Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δώστε μας πίσω την ζωή μας αλήτες !!! 😱😱👻😂🤣 Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2021 από miltos_id Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lorddeimos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOVI7826 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Λοιπόν δεν φανταζόμουν ότι θα το ένιωθα τόσο λυτρωτικό…Πραγματικά τέλειο…Άμα παίζει η κονσόλα μας τα υπόλοιπα λεπτομέρειες…!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μόλις έκλεισα (κλήση στο σταθερό τηλέφωνο προφανώς) με τη μάνα μου. "Δεν έχω ίντερνετ" μου λέει... Ώστε φτάσαμε σε αυτό το σημείο... Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2021 από mordred Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, endeavour είπε Μηπως εβαλαν Windows 11, λεμε τωρα ... Αύριο δίνονται τα 11αρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, mordred είπε Μόλις έκλεισα (κλήση στο σταθερό τηλέφωνο προφανώς) με τη μάνα μου. "Δεν έχω ίντερνετ" μου λέει... Ώστε φτάσαμε σε αυτό το σημείο... Δηλαδή όλο το ίντερνετ είναι το fb;;;; Ωρε που πάμε…….!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos75x Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, infin1tyGR είπε Τι πάροχο; Εμένα ανοίγουν όλα αυτά με Cloudflare DNS. Κι εγώ με 1.1.1.1 Cloudflare DNS είμαι αλλά δεν ανοίγει τίποτα στο Βόλο βρίσκομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε Δηλαδή όλο το ίντερνετ είναι το fb;;;; Ωρε που πάμε…….!!!!! Με τη μάνα μου μιλούσα... Όλα είναι ιντερνετ... Ότι άλλο έχω ανοίξει παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα