eykairiakiassal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 64 εχω και βρισκω το dll PWMIF64V.dll αλλα το προβλημα που μου πεταει λεει 32
snbblp Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κάνε start -> run και κάνε paste εκεί μέσα αυτό: c:\swtools\readyapps\pwrmgrv\setup.exe -l0x9 -AddRemove ή c:\drivers\vista\pwrmgrv\setup.exe -l0x9 -AddRemove Πάτα οκ. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2021 από snbblp
eykairiakiassal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, snbblp είπε c:\drivers\vista\pwrmgrv\setup.exe -l0x9 -AddRemove κατω αριστερα που εχει ενα φακο και μπορεις να γραψεις εκει μεσα ελληνικα windows εχω
snbblp Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να το εξηγήσω πιο απλά. Κατέβασε και τρέξε αυτό το αρχείο. pwruninst.cmd Ενημέρωσέ με για το αποτέλεσμα. Αν λείπω και το πρόβλημα επιμένει, διάβασε αυτό: https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-Vantage-Knowledge-Base/RunDLL-error-message-about-PWMTR64V-dll/ta-p/4306912 Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2021 από snbblp 1
eykairiakiassal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 ευχαριστω συγγνώμη αν σε κούρασα
snbblp Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εντάξει, δεν έσκαψα κιόλας... Απλώς δεν ήθελα να ανεβάσω τέτοιου τύπου αρχείο εδώ, ούτε να προτείνω anydesk κλπ... Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2021 από snbblp 1
eykairiakiassal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα φιλε βρήκα τον φακελο που εχει μεσα αυτο το dll ολα καλα αλλα δεν με αφήνει ουτε να το πεταξω αυτο ουτε να βαλω αλλο θα παω το λαπτοπ εκει που το αγορασα σε ευχαριστω για ολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα