Dimitris156 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, RTW4ever είπε Μήπως η νέα μνήμη που βάζεις, απλά δεν είναι συμβατή; Όχι την έχω βάλει στο πρώτο σλοτ και δουλεύει, γενικά δοκίμασα όλους τους συνδυασμούς.
RTW4ever Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Dimitris156 είπε Όχι την έχω βάλει στο πρώτο σλοτ και δουλεύει, γενικά δοκίμασα όλους τους συνδυασμούς. Έκανα edit, δες και τα άλλα που είπα. Επίσης, το ότι δουλεύει μόνη της, δεν σημαίνει ότι θα δουλεύουν και οι δύο μαζί, πολλές φορές συμβαίνει αυτο, λόγω χρονισμών, ρευμάτων, διαφορετικών chip κλπ.
GATE123 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 16 λεπτά πριν, Dimitris156 είπε Όχι την έχω βάλει στο πρώτο σλοτ και δουλεύει, γενικά δοκίμασα όλους τους συνδυασμούς. Την παλιά μνήμη την έβαλες στην δεύτερη να δεις αν δουλεύει?
Dimitris156 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 31 λεπτά πριν, Dimitris156 είπε Το είχα πατημένο και το άνοιξα αλλά πάπαλα... Τι να πω, πέρα από ότι δε μπορώ να καταλάβω τη λογική να έχει διαφορετικά γαντζάκια, είναι δυνατόν να είναι μη δουλεύει ένα σλοτ το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ? Γι' αυτό από τότε πλαίσιο δεν ξαναπάτησα. Οκ παιδιά τελικά έγινε. Είπα να το ξαναδοκιμάσω γιατί με νευρίασε και ήθελε τελικά πιο πολύ δύναμη και από όταν το κρατούσα δυνατά πατημένο μέσα, σε σημείο να λέω θα το σπάσω τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα