Justelene235 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα σας, Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Εχω windows 10 ελληνικά & outlook 365. Κατα την αναζήτηση ιστορικού μηνυμάτων στο search box στο outlook, ενώ με το που το ανοίγω εμφανίζεται το : από , οπότε επιστρέφει αποτελέσματα, μετά από λίγο το από: έχει αλλάξει σε παράξενους χαρακτήρες(+-Ai) και δεν επιστρέφει αποτέλεσματα mail. Αν κλείσω το outlook θα έχω ξανά το ίδιο. Στην αρχή από και μετά +_Ai Το έχει συναντήσει κανείς; Υπάρχει λύση;
dpolal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Το έχω αντιμετωπίσε σε μερικές εγκαταστάσεις με Outlook 365, είτε χαλάει η αναζήτηση, είτε αν μείνει ο υπολογιστής και το πρόγραμμα πολλές ώρες ανοικτά, π.χ. παραπάνω από μέρα, χάνει την σύνδεση. Συνήθως λύνεται αν κλείσεις/ανοίξεις το πρόγραμμα ή μερικές φορές και με επανεκκίνηση του Η/Υ. Δεν το έχω ψάξει παραπάνω.
Justelene235 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Έχει δει κανεις λύση στο Ίντερνετ;; Το ψάχνω μέρες αλλά δεν έχω βρει λύση :(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα