Theodoscus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Έχει κανενας την ψυκτρα CoolerMaster Hyper 212 Evo στο σύστημα του με επεξεργαστή αντίστοιχο του i7 10700k? Πηρα τον επεξεργαστή και θα ηθελα να μου πειτε γνωμη για θερμοκρασίες χωρις να γινει καποιο overclock.
ICE-T Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Τι θες να σου πουν τώρα ότι κάνει παπάδες η συγκεκριμένη σε αυτόν τον επεξεργαστή,,εφωσον έδωσες τόσα λεφτά για επεξεργαστή δώσε κάτι παραπάνω και πάρε μια καλύτερη φίλε μου υπάρχουν αρκετές επιλογές χωρίς να δώσεις πολλά, κοίτα και στα μεταχειρισμένα εδώ μέσα. 1
Theodoscus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Ναι δεν ειναι το θεμα τοσο τα λεφτα γιατι οντως μπορω να παρω και υδροψυξη με 70€ της Corsair που ειναι κομπλε απλα για να μην μπω στον κόπο αλλαγής. 5 λεπτά πριν, ICE-T είπε Τι θες να σου πουν τώρα ότι κάνει παπάδες η συγκεκριμένη σε αυτόν τον επεξεργαστή,,εφωσον έδωσες τόσα λεφτά για επεξεργαστή δώσε κάτι παραπάνω και πάρε μια καλύτερη φίλε μου υπάρχουν αρκετές επιλογές χωρίς να δώσεις πολλά, κοίτα και στα μεταχειρισμένα εδώ μέσα. 1
ICE-T Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Artic Liquid Freezer 240 καλυτερα και εισαι ησυχος σε αυτα τα λεφτα αν χωραει εισαι αρχοντας,καλυτερα να μην την βαλεις και την βγαζεις παλι ,ειναι σιγουρο οτι δεν θα μεινεις ευχαριστημενος 1
Νικηφόρος Μπαντούνας Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 On 04/10/2021 at 15:45, Theodoscus said: Έχει κανενας την ψυκτρα CoolerMaster Hyper 212 Evo στο σύστημα του με επεξεργαστή αντίστοιχο του i7 10700k? Πηρα τον επεξεργαστή και θα ηθελα να μου πειτε γνωμη για θερμοκρασίες χωρις να γινει καποιο overclock. Εκτός αν τον έχεις συχνά-πυνκά τερματισμένο και μάλιστα σε PL2, ακόμα και η Freezer 34 των 25€ σε καλύπτει. Αν τώρα τον ζορίζεις, κοιτάς minimum μια Freezer 34 Esports DUO και ανεβαίνεις μετά σε Scythe Fuma 2, Freezer 50 (αν δεν έχεις θέμα με τις ραμ, γιατί με τις περισσότερες δεν χωράει), Dark Rock 4. Προσωπικά δεν είμαι φαν των υδροψύξεων, ειδικά σε επεξεργαστές που μπορείς να ψύξεις με αεροψυκτρα των <50€. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα