Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας... 

Εχω ενα παλιο pc και ετρεξα ενα προγραμμα για να δω τη μητρικη που εχω..αλλα επειδη δεν ξερω πολλα πραγματα θα ηθελα την συμβουλη σας αν αξιζει να αναβαθμισω τη ram. Τον υπολογιστη τον θελω για απλη χρηση ιντερνετ και για λιγο word. Η μητρικη ειναι η εξης msi ms-7260. Η ram που εχει τωρα ειναι  2560mb τυπου ddr2. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, marakyr είπε

Γεια σας... 

Εχω ενα παλιο pc και ετρεξα ενα προγραμμα για να δω τη μητρικη που εχω..αλλα επειδη δεν ξερω πολλα πραγματα θα ηθελα την συμβουλη σας αν αξιζει να αναβαθμισω τη ram. Τον υπολογιστη τον θελω για απλη χρηση ιντερνετ και για λιγο word. Η μητρικη ειναι η εξης msi ms-7260. Η ram που εχει τωρα ειναι  2560mb τυπου ddr2. 

Τρέχε  αυτό το πρόγραμμα και θα δεις πια είναι συμβατή https://www.crucial.com/content/dam/crucial/support/scan/downloads/CrucialScan.exe και μέχρι πόση ram μπορείς να βάλεις.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είναι σωστό το μοντέλο που βρήκα, φοράει παλιό AMD Athlon στην καλυτερη 2-πυρήνων. Για να δεις το μοντέλο της CPU δεξί-κλικ στο εικονίδιο του Υπολογιστή μου> Ιδιότητες.

Οι DDR2 εκτός αν τις βρεις μεταχειρισμένες παίζουν κανένα 20ρικο το GΒ σε καινούργιο. Λογικά φτάνει μέχρι 4GB με βάση τον επεξεργαστή σου.

Ακόμα και πιο οικονομικά να τις βρείς δεν θα υποστηρίζει μεταγενέστερα λειτουργικά ακόμα και για αυτά που θες. 

Εκτός αν το γυρίσεις σε Linux :-D

Επεξ/σία από spyros_s
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαλε στο pc το Batocera https://batocera.org/download και τα απαραιτητα παιχνιδια/roms (ψαξε στο διαδικτυο) και καν'το παιχνιδομηχανη

Batocera.linux for very olds pcs (15 years old)

https://updates.batocera.org/x86/stable/last/images/batocera-x86-30-20210302.img.gz

Επεξ/σία από duffyduck
  • Thanks 1
Δημοσ.

εχω μια στην κανω δωρο αμα θελεις

Για την δουλεια που την εχεις καλη ειναι αλλα μεχρι ενα σημειο παιρνει αν θυμαμαι καλα μεχρι διπυρηνο και μνημη μεχρι 4gb.....αν δε κανω λαθος

Δημοσ.

Την ms-7260 την εχω σε μηχανημα με Athlon x2 4200+ και με 6gb (2Χ2 & 2Χ1).Τα βλεπει και σε τεστ ram που της εκανα δεν μου εβγαλε θεμα.Επισης προσφατα εφτιαξα για εναν φιλο με μια παρομοια μητρική και athlon x2 6000+ με 3,2gb rab,hd3850 και ssd και λειτουργει αξιοπρεπως (εξαρταται φυσικά και τι κανει ο καθένας).Προβλημα με το ιντερνετ (παιζει youtube 1080/30fps) αλλά και office εφαρμογες δεν εχει.Μνημη μπορεί να βρεις 2Χ2gb με ενα 20ρικο και άλλα τοσα εναν ssd128 για λειτουργικό και οποιον εχεις τωρα για αποθηκη.Τι επεργαστη εχεις?

• Thanks 1
Δημοσ.

Συγγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση. Βρηκα οτι εχει amd athlon 64x2 dual core processor 3800 +. Aρα δεχεται μεχρι 4 ραμ και ddr2. Σωστα;

Δημοσ.

Με τον 3800 μάλλον δεν θα μπορείς να δεις YouTube ούτε 720p. Από μνήμη όπως είπα και παραπάνω του ειχα βάλει 6gb και τα έβλεπε ολα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...