chrisdod Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα στην παρέα ,εδώ και μερικές μέρες και ενώ απο το chrome ,εκανα συνδεση κανονικα για εκτύπωση των self-test ,ξαφνικά απο την Παρασκευή μου βγαζει το παράθυρο με το μυνημα "η συνδεση σας δεν εναι ιδιωτική" και δεν με αφήνει να προχωρήσω στην σύνδεση. Εχει συμβεί μήπως και σε κάποιον αλλον φίλο ?
jim_p Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Windows 7? Αν νια, ριξε μια ματια εδω https://www.insomnia.gr/forums/topic/778513-δεν-εμφανίζονται-πολλές-ιστοσελίδες/
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Παιδιά δεν ήταν θέμα λειτουργικού, πολλοί είχαν θέμα σήμερα με το gov.gr, τώρα έχει φτιάξει νομίζω.
Nabuko Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Dream_Killer είπε πολλοί είχαν θέμα σήμερα με το gov.gr, τώρα έχει φτιάξει νομίζω. Μόλις δοκίμασα από chrome και το πρόβλημα παραμένει
SPY_oo7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Και εγω μετα απο σπαμαρισμα κανα μισαωρο πριν λιγο μπηκα για την σχολικη καρτα.Κολαγε στην ταυτοποιηση στο gsis ενω μόνος μου εμπενα κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα