roginsky12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Σειρα επιστημονικης φαντασιας...εχει παιχτει ενα επεισοδιο 1
john_dr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Είδα το πρώτο και εντάξει. Μετριότητα. Αν δεν προλάβουν να τους σώσουν πριν το τέλος της σεζόν, τους βλέπω να μένουν μόνιμα κολλημένοι εκεί, διότι δύσκολα θα δει δεύτερο κύκλο. Τι να πεις; Για την χάλια ηθοποιία, την χάλια σκηνοθεσία, τους διαλόγους του ποδαριού, τις βολικές και κλισέ σκηνές, τον τύπο που λογικά έχει κάνει 28 δόσεις του Pfizer με την μία και έχει εμβέλεια που δεν μπορεί να φτάσει κανείς με την διαθέσιμη τεχνολογία σήμερα;
john_dr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Σειρά απλά για να καλύψει σε ελάχιστο βαθμό την ανάγκη για sci fi. Περιμένω να τελειώσει η πρώτη σεζόν για να το διαγράψω από την μνήμη μου. Ηθοποιία/σκηνοθεσία επιπέδου μέτριας έως κακής σαπουνόπερας και ανάγκη να υπερκαλυφθούν οι απαιτήσεις της εποχής. Spoiler Έτσι έχουμε δύο ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ένα μεταξύ ανδρών και ένα μεταξύ γυναικών, όπου το ένα μέλος είναι λευκό και το άλλο μαύρο και στις δύο περιπτώσεις, οι γυναίκες να είναι σε πρώτο πλάνο, να δίνουν λύσεις ή να αποτελούν γέφυρα συνεννόησης και με τις πράξεις τους δικαιολογημένες, τους άνδρες ως επί το πλείστον αυτούς που συμπεριφέρονται χαζά ή και εγωιστικά ή και βίαια, προστριβές μεταξύ μανάδων και γιων με τους γιους να είναι ή επικίνδυνοι ή ναζιάρικα 8χρονα και πάει λέγοντας.
star12 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 ρε παιδια τι λετε? η σειρα ειναι το νεο ΛΟΣΤ 1
Necrogenisis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Τραγική σειρά, και από άποψη ηθοποιΐας αλλά και από άποψη επιστήμης (ναι, ξέρω, sci-fi). ¨Έχει μία ίσως σχρτικά ενδιαφέρουσα ιδεά, κατά τ' άλλα είναι γτπ.
Vassilis_24 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Στις 14/11/2021 στις 1:03 ΠΜ, star12 είπε ρε παιδια τι λετε? η σειρα ειναι το νεο ΛΟΣΤ Ακριβώς. Μάπα σενάριο, άθλια ηθοποιία, ακριβώς όπως το Lost. 1
adi32 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Ειναι κατι μεταξυ Lost και 100 Εμενα μου αρεσει παντως 1
john_dr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, adi32 είπε Ειναι κατι μεταξυ Lost και 100 Εμενα μου αρεσει παντως Το 100 ήταν καλό. Ίσως και παραπάνω από καλό. Καμιά σχέση με αυτό εδώ το έκτρωμα.
adi32 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, john_dr είπε Το 100 ήταν καλό. Ίσως και παραπάνω από καλό. Καμιά σχέση με αυτό εδώ το έκτρωμα. Καλά κι αυτό το παράτησα. Στην αρχή μου άρεσε. Μετα που εμφανίστηκαν 500 φυλές και τα κοριτσάκια των 40 κιλών έγιναν κομάντο δεν άντεξα
Necrogenisis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, john_dr είπε Το 100 ήταν καλό. Ίσως και παραπάνω από καλό. Καμιά σχέση με αυτό εδώ το έκτρωμα. Κι αυτό πανηλίθιο ήταν. Μόνο και μόνο που ανέπτυξαν ανοσία στην κοσμική ακτινοβολία (και κατ' επέκταση ραδιενέργεια, σύμφωνα με την σειρά) μέσα σε 100 χρόνια αυτοί που ήταν στο διάστημα ήταν χαζό. Καταλαβαίνω πως είναι επιστημονική φαντασία, αλλά καταντάει χαζό μετά από λίγο. Είδα μέχρι την δεύτερη σεζόν, αλλά με βάση όσα έχω διαβάσει για τις επόμενες γίνεται ακόμη πιο άθλιο.
Fan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Στις 2/12/2021 στις 7:04 ΜΜ, Necrogenisis είπε Κι αυτό πανηλίθιο ήταν. Μόνο και μόνο που ανέπτυξαν ανοσία στην κοσμική ακτινοβολία (και κατ' επέκταση ραδιενέργεια, σύμφωνα με την σειρά) μέσα σε 100 χρόνια αυτοί που ήταν στο διάστημα ήταν χαζό. Καταλαβαίνω πως είναι επιστημονική φαντασία, αλλά καταντάει χαζό μετά από λίγο. Είδα μέχρι την δεύτερη σεζόν, αλλά με βάση όσα έχω διαβάσει για τις επόμενες γίνεται ακόμη πιο άθλιο. Μέγα λάθος. Αρχίζει άθλια το the 100, αλλά στο τέλος της πρώτης σεζόν ανεβαίνει πολύ και ακολουθούν πολύ καλές σεζόν. Από την 5η σεζόν αρχίζει και πέφτει βέβαια, φτάνοντας τον πάτο στο τέλος. 1
Necrogenisis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, Fan είπε Μέγα λάθος. Αρχίζει άθλια το the 100, αλλά στο τέλος της πρώτης σεζόν ανεβαίνει πολύ και ακολουθούν πολύ καλές σεζόν. Από την 5η σεζόν αρχίζει και πέφτει βέβαια, φτάνοντας τον πάτο στο τέλος. Μα και η δεύτερη σάπια είναι. Καταλαβαίνω πως ίσως να το βλέπω πολύ σοβαρά, αλλά πως γίνεται να πιστέψω στο σενάριο της δεύτερης σεζόν; Οι άλλοι στο βουνό θέλουν να πάρουν τον μυελό των οστών των κωλόπαιδων για να επιβιώσουν αλλά πιο το νόημα εφόσον είναι μη κληρονομήσιμο και θα πεθάνουν όλα τα παιδιά που θα προσπαθήσουν να κάνουν; Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά στην τελική, αλλά όταν έχεις μια σειρά που δουλεύει με σχετικά γνωστά και προσγειωμένα concepts πιστεύω πως είναι ωραίο να μην "πηδάς τον καρχαρία" που λένε και οι αμερικλάνοι.
Skywalker333 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 H βασικη ιδεα του 100 ηταν καλη, αλλα το λαθος εγινε απο την αρχη, οταν κλειδωσε ολο το καστ να ειναι πιτσιρικια αντι να ειναι ανθρωποι ολων των ηλικιών. πολύ γρήγορα μετατράπηκε σε teenage post nuclear Twilight κ απο ενα σημειο κ μετα, απλα δεν την παλευα να το συνεχίσω. δε θυμαμαι που εσπασα, τελος 4ης ή 5ης αλλα πραγματικα ειχα σιχαθει να βλέπω teen drama. μαλλον μεγαλωσα στη τελικη ομως, γουστα ειναι αυτά. κ εμενα μου αρεσουν σειρες που δεν αρεσουν στον περισσότερο κόσμο και αντιστρόφως οπότε no judgement 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα