vayio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Ως κάτοχος του OnePlus 8 διαπίστωσα όπως και πολλοί χρήστες ότι υπάρχει αδυναμία χρήσης του 5g δικτύου της Vodafone. Σε επικοινωνία με την εταιρεία μου είπαν ότι οι συσκευές της OnePlus δεν είναι πιστοποιημένες για χρήση του 5g δικτύου της εταιρείας και μάλιστα δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν και πότε πιστοποιηθούν. Μάλιστα σε σχετική ερώτηση μου, απάντησαν ότι πιθανόν να μην πιστοποιηθούν πότε ή έστω σύντομα γιατί δεν βρίσκονται στις σχετικές λίστες για μελλοντική πιστοποίηση. Είναι πραγματικά τραγικοί. Μια ερώτηση σε όσους έχουν ασχοληθεί... Η διαδικασία μέσω του engineering mode και της QPST εφαρμογής στον υπολογιστή (που υπάρχει σε μερικά forums) ξεκλειδώνει τη σχετική λειτουργία ή τελικά κολλάει πάλι στο στοπ της Vodafone?
Land-decked Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) αλλη φορα να παρεις samsung εχει πεθανει η oneplus οταν εχει ιδιες τιμες πλεον με samsung Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από Land-decked 1
liverpoolman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Στις 4/10/2021 στις 1:41 ΜΜ, vayio είπε Ως κάτοχος του OnePlus 8 διαπίστωσα όπως και πολλοί χρήστες ότι υπάρχει αδυναμία χρήσης του 5g δικτύου της Vodafone. Σε επικοινωνία με την εταιρεία μου είπαν ότι οι συσκευές της OnePlus δεν είναι πιστοποιημένες για χρήση του 5g δικτύου της εταιρείας και μάλιστα δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν και πότε πιστοποιηθούν. Μάλιστα σε σχετική ερώτηση μου, απάντησαν ότι πιθανόν να μην πιστοποιηθούν πότε ή έστω σύντομα γιατί δεν βρίσκονται στις σχετικές λίστες για μελλοντική πιστοποίηση. Είναι πραγματικά τραγικοί. Μια ερώτηση σε όσους έχουν ασχοληθεί... Η διαδικασία μέσω του engineering mode και της QPST εφαρμογής στον υπολογιστή (που υπάρχει σε μερικά forums) ξεκλειδώνει τη σχετική λειτουργία ή τελικά κολλάει πάλι στο στοπ της Vodafone? Να σε ρωτησω λιγο που απευθυνθηκες και τι τροπο και σου απαντησαν αυτα? Εννοω μεσω mail, τηλεφωνικά γιατι ψαχνω να βρω και εγω ως κατοχος oneplus εξυπηρετηση πελατων αλλα νομιζω δεν υπαρχει στη χωρα μας
vayio Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Στις 22/12/2021 στις 3:29 ΜΜ, liverpoolman είπε Να σε ρωτησω λιγο που απευθυνθηκες και τι τροπο και σου απαντησαν αυτα? Εννοω μεσω mail, τηλεφωνικά γιατι ψαχνω να βρω και εγω ως κατοχος oneplus εξυπηρετηση πελατων αλλα νομιζω δεν υπαρχει στη χωρα μας Μέσω chat του My Vodafone app επικοινώνησα μαζί τους για το θέμα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Στις 22/12/2021 στις 3:29 ΜΜ, liverpoolman είπε Να σε ρωτησω λιγο που απευθυνθηκες και τι τροπο και σου απαντησαν αυτα? Εννοω μεσω mail, τηλεφωνικά γιατι ψαχνω να βρω και εγω ως κατοχος oneplus εξυπηρετηση πελατων αλλα νομιζω δεν υπαρχει στη χωρα μας Εσυ νομιζες μαλλον οτι μιλησε με Oneplus , δυστηχως δεν ειναι στο χερι της op για να παρει πιστοποιηση αλλα να το περασει η vodafone η οποια εταιρια σε ενδιαφερει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα