Προς το περιεχόμενο

Huawei P30 pro used η new Poco F3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους. 

Ειμαι αναμεσα στα 2 κινητα αυτα. 

P30 pro 8/256 μεταχειρισμενο(σαν καινουργιο) με 16 μηνες εγγυηση ακομα  και poco f3 8/256 καινουργιο.

Ποιο θα μου προτεινατε?

Χρηση κανονικη συν φωτογραφιες απο κοσμηματα για το μαγαζι μου.

Θα εχει θεμα το p30 με τις ενημερωσεις μελλοντικα?? 

Υποψιν δεν αλλαζω συχνα κινητα συν οτι to poco μου φαινεται σαν παντοφλα.

Κατοχος lg v30 τωρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, orbit21 είπε

Καλημερα σε ολους. 

P30 pro 8/256 μεταχειρισμενο(σαν καινουργιο) με 16 μηνες εγγυηση ακομα  και poco f3 8/256 καινουργιο.

Ποιο θα μου προτεινατε?

Κατοχος lg v30 τωρα

Το P30 pro έχει google services και είναι στο Android 10, αλλά δεν θα πάρει αναβάθμιση σε μεγαλύτερη έκδοση Android. Security updates λαμβάνει ακόμα κανονικά.
Το περιβάλλον που έχει είναι το EMUI 11 (σε Android 10) και μάλλον θα πάρει EMUI 12 (και πάλι - μάλλον - Android 10 based). Ουσιαστικά το EMUI 12 μοιάζει οπτικά με το Harmony OS και έχει κάποια νέα features του Harmony OS, τα οποία όμως έχουν αξία κυρίως για όσους έχουν επενδύσει για τα καλά στο περιβάλλον της Huawei (συσκευές / tablets / ρολόγια, κλπ) και τους ενδιαφέρει η άμεση διασυνδεσιμότητα των Huawei συσκευών μεταξύ τους.
Στην Κίνα τα Huawei μεταβαίνουν σε Harmony OS (λειτουργικό της Huawei / αντιγραφή του Android), αλλά για τα ευρωπαϊκά δεν ξέρουμε ακόμα. Εκεί δηλαδή που κάποιοι πίστευαν ότι και τα ευρωπαϊκά θα έπαιρναν Harmony OS, τελικά η Huawei άρχισε να διαφημίζει το μάλλον - Android 10 - based / EMUI 12, και το μπέρδεμα έγινε μεγαλύτερο. 
Υπόψιν, το Harmony OS δεν υποστηρίζει google services, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Κάποιοι που βάλανε Harmony OS (early versions) πάνω από το EMUI 11 (σαν απευθείας αναβάθμιση, μάλλον) αναφέρουν ότι τα google services δουλεύουν κανονικά. Ένας μύλος δηλαδή. 

Επεξ/σία από stark
Δημοσ.
7 ώρες πριν, orbit21 είπε

Καλημερα σε ολους. 

Ποιο θα μου προτεινατε?

Κατοχος lg v30 τωρα

Κανένα από τα δύο.

Καλύτερα πάρε κάποιο που θα πάρει αναβαθμίσεις.

Όσο για το Poco το skin του αν δεν το ξέρεις θα σε ξενερώσει + ότι είναι μεγάλο (καλά αυτό συνηθίζεται).

Δημοσ.

Καλό το huawei p30 pro αλλά παλιό. 

Το f3 καλο αλλά είναι λαχείο η συσκευή που θα πάρεις. 

Εγω στη θέση σου Αν δεν Θελεις οπωσδήποτε 256 μνήμη, θα επαιρνα το Samsung a52s στα 350 ευρώ από μπεστ πραισ 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vaggospro είπε

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, p40 pro στα 250-300 αξίζει η να πάω αλλού;

Σε αυτά τα χρήματα αξίζει αλλά το θέμα είναι ότι αυτά τα huawei δεν έχουν Google services. Και αυτό είναι πρόβλημα. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, alan boy είπε

Σε αυτά τα χρήματα αξίζει αλλά το θέμα είναι ότι αυτά τα huawei δεν έχουν Google services. Και αυτό είναι πρόβλημα. 

Μονο Gmail και YouTube χρησιμοποιώ από google apps, στα οποία πιστεύω υπάρχει λύση. Μετά άλλες εφαρμογές θα δοκιμάσω με APK.

Δημοσ.

Αν έχεις όρεξη για πειράματα μαζί σου. Δεν το είχα το τηλέφωνο αυτό  αλλά το έχει ένας φίλος μου. Έχει φοβερή κάμερα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vaggospro είπε

Μονο Gmail και YouTube χρησιμοποιώ από google apps, στα οποία πιστεύω υπάρχει λύση. Μετά άλλες εφαρμογές θα δοκιμάσω με APK.

Και τα δύο τα χρησιμοποιώ μέσω browser (opera) χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο Οπερα μάλιστα κόβει και τα ads στο youtube. 

Δημοσ.
Στις 4/10/2021 στις 1:28 ΜΜ, orbit21 είπε

Λες να το παρω?? Ειναι σε τελεια κατασταση με υπολοιπο εγγυησης αλλους 16 μηνες στα 330 ευρω

ναι...αργησες κιολας

Δημοσ.

επειδή είμαι κάτοχος του p30 pro θα σου προτείνω να το αγοράσεις  με κλειστά μάτια, η κάμερα που διαθέτει απλα δεν παίζεται

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...