Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα. Δυσκολη ερωτηση τον καιρο που διανυουμε αλλα αξιζει να δωσω μεχρι 300 ευρω για καρτα γραφικων για gaming με οχι τελεια αλλα αξιοπρεπη γραφικα; FPS κυριως και Fortnite . Τωρα το συστημα εχει τα ενσωματωμενα γραφικα του Ryzen 4650g αλλα χρειαζεται να αγοραστει μια καρτα. Εχετε καποια να με προτεινετε; Ευχαριστω

Επεξ/σία από Billar4s
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Billar4s είπε

Καλημερα. Αστεια ερωτηση τον καιρο που διανυουμε αλλα αξιζει να δωσω μεχρι 300 ευρω για καρτα γραφικων για gaming με οχι τελεια αλλα αξιοπρεπη γραφικα; FPS κυριως και Fortnite . Τωρα το συστημα εχει τα ενσωματωμενα γραφικα του Ryzen 4650g αλλα χρειαζεται να αγοραστει μια καρτα. Εχετε καποια να με προτεινετε; Ευχαριστω

1070. 

Αν περιμένεις τέλη q1 '22 θα βρίσκεις μεταχειρο 3060 στα 300κατι

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Billar4s είπε

Καλημερα. Δυσκολη ερωτηση τον καιρο που διανυουμε αλλα αξιζει να δωσω μεχρι 300 ευρω για καρτα γραφικων για gaming με οχι τελεια αλλα αξιοπρεπη γραφικα; FPS κυριως και Fortnite . Τωρα το συστημα εχει τα ενσωματωμενα γραφικα του Ryzen 4650g αλλα χρειαζεται να αγοραστει μια καρτα. Εχετε καποια να με προτεινετε; Ευχαριστω

Μεινε εκει που εισαι , με τα λεφτα που αναφερεις παιρνεις καινουρια και πολυ καλη καρτα υπο φυσιολογικες τιμες , κρατα τα λεφτα και μη ξοδευεις αυτη τη στιγμη για να παιξεις fortnite

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

την 670 εχεις? ειναι σαν την 760 δηλαδη? 

μεχρι 1650 ή 1060, ρχ 570, ρχ 580 εστω 1070 μπορεις να τρεξεις για τα επομενα 1-3 χρονια ανετα τα παντα.

το καλοκαιρι οι 3060 ισως εχουν παει στα 500-600 οσο ενα πλειστεισον. 

ισως πεσουν κ οι τιμες σε μεταχειρισμενες 2060,1080,1070 μεχρι τοτε σημαντικα

10 ώρες πριν, ooaris είπε

1070. 

Αν περιμένεις τέλη q1 '22 θα βρίσκεις μεταχειρο 3060 στα 300κατι

αν πεσουν οι 3060 στα 300 ευρω, τοτε θα πηγαινουν να φτιαχνουν πολλοι να αγοραζουν 5-6 καρτες τετοιες μαζεμενες, για μαινιγκ,

σε 1-2χρονια θα εχουν βγαλει κ χαρτζηλικι (ισως), κ θα παιζουν κ ηλεκτρονικο με τη μια απο αυτες. δηλαδη χλωμο το βλεπω. δεν επιμενω ομως.

ισως εχεις δικιο

Επεξ/σία από peiraiask
Δημοσ.

Γνώμη μου είναι πως είναι σκέτη τρέλα να αγοράσεις κάρτα γραφικών σε τριπλή τιμή από την msrp (Manufacturer's Suggested Retail Price) για να τρέχεις παιχνίδι που έχει ΠΟΛΥ χαμηλές απαιτήσεις. Να μας έλεγες πως θέλεις να παίζεις τα τελευταία ΑΑΑ παιχνίδια που βγαίνουν τότε μπορεί να έλεγα ok αλλά fortnite;; Όχι, μεγάλη σπατάλη.

Ο καθένας κάνει οτι γουστάρει βέβαια αλλά αν κρίνω από βιντεάκια στο youtube βλέπω πως πιάνει τουλάχιστον 90 fps (γράφω τουλάχιστον γιατί προφανώς το πρόγραμμα που θα κάνει record το βίντεο θα κόβει 5-10 fps) σε low graphics το Ryzen 4650g. Δεν ξέρω τι εννοείς "αξιοπρεπή γραφικά"... Τυπικά στο low τα παίζουν αυτά τα παιχνίδια οι περισσότεροι ο,τι pc και αν έχουν, όχι πως στο medium θα δουν τρομερή διαφορά. 

Κλείνεις όλα τα άλλα προγράμματα που παίζουν στο background;;

Έχεις τουλάχιστον οθόνη που πιάνει 144 hz+ ή έχεις καμιά 60άρα;; 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 4/10/2021 στις 10:34 ΜΜ, The__Blade είπε

Πάρε μεταχειρισμένη.

Τσέκαρε το ebay.de για r9 290 Sapphire, με 120 περίπου θα πάρεις μια κάρτα επιπέδου rx 570.

Θέλω να σ' ευχαριστήσω, γιατί άκουσα την συμβουλή σου και ωφελήθηκα πολύ. Πήρα μία r9 290 σε πολύ καλή τιμή, με custom arctic ψύκτρα και είναι πραγματικά απίστευτη για την δουλειά που την θέλω.Να είσαι καλά και πάντα να βοηθάς όσους δεν είναι σχετικοί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, rafm είπε

Θέλω να σ' ευχαριστήσω, γιατί άκουσα την συμβουλή σου και ωφελήθηκα πολύ. Πήρα μία r9 290 σε πολύ καλή τιμή, με custom arctic ψύκτρα και είναι πραγματικά απίστευτη για την δουλειά που την θέλω.Να είσαι καλά και πάντα να βοηθάς όσους δεν είναι σχετικοί.

Χαίρομαι που βοήθησα!

αν χρειαστείς να περάσεις τελευταίους driver (η κάρτα έχει σταματήσει να παίρνει επίσημα update) εδώ https://forums.guru3d.com/threads/driver-mod-nimez-radeon-software-21-11-2-whql-gcn-legacy-pack-released.436611/

Εγώ τους χρησιμοποιώ και είναι μια χαρά

Επεξ/σία από The__Blade
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, The__Blade είπε

Χαίρομαι που βοήθησα!Screenshot_1.png.806317b0c6e21ab16ddd96c761585265.png

αν χρειαστείς να περάσεις τελευταίους driver (η κάρτα έχει σταματήσει να παίρνει επίσημα update) εδώ https://forums.guru3d.com/threads/driver-mod-nimez-radeon-software-21-11-2-whql-gcn-legacy-pack-released.436611/

Εγώ τους χρησιμοποιώ και είναι μια χαρά

Αυτούς τους drivers έχω. Για να μην κάνω κάποια βλακεία 😝 μου δίνεις ακριβώς το url το σωστό;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, rafm είπε

Αυτούς τους drivers έχω. Για να μην κάνω κάποια βλακεία 😝 μου δίνεις ακριβώς το url το σωστό;

αν δεν έχεις πρόβλημα στα παιχνίδια που παίζεις μην τους πειράξεις γιατί θέλει λίγο ψάξιμο και διάβασμα.

Ουσιαστικά θες το link που λέει LEGACY GCN ARCHITECTURE ( 21.11.2 V4 ) Release Adrenalin GCN DCH (Mantle API, Store Apps Support) και να κατεβάσεις και το GCN Adrenalin UI - Classic Apps Version Adrenalin V3.5 > for 21.6.1 - 21.11.1.

Αν δεν είσαι έτοιμος να ψαχτείς αρκετά μην το κάνεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, The__Blade είπε

αν δεν έχεις πρόβλημα στα παιχνίδια που παίζεις μην τους πειράξεις γιατί θέλει λίγο ψάξιμο και διάβασμα.

Ουσιαστικά θες το link που λέει LEGACY GCN ARCHITECTURE ( 21.11.2 V4 ) Release Adrenalin GCN DCH (Mantle API, Store Apps Support) και να κατεβάσεις και το GCN Adrenalin UI - Classic Apps Version Adrenalin V3.5 > for 21.6.1 - 21.11.1.

Αν δεν είσαι έτοιμος να ψαχτείς αρκετά μην το κάνεις

Ναι σωστά...Δεν θα προχωρήσω. Έχω πολύ κακή εμπειρία με AMD drivers.

Ευχαριστώ ακόμα μία φορά !

• Thanks 1
Δημοσ.

Οτιδήποτε βρεις σε pascal (1060/1070/1080). Polaris και ειδικά Vega/Turing/Ampere είναι πιο αποδοτικές για mining και θα έχουν μεγαλύτερο καπέλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...