Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τα καλύτερα αστυνομικά για φέτος… το ευχαριστήθηκα…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
Δημοσ.

Πολύ πολύ δυνατό. 
Αστυνομικό με αρκετό μυστήριο, χωρίς ιδιαίτερα side dramas για να κανει filler. 
Θα ευχαριστηθείτε εικόνα, απιστευτη φωτογραφία που μου έκανε αρκετή εντυπωση.
Σε κρατάει χωρίς να κουράσει δευτερόλεπτο.

Διαμάντι από τα λίγα

8/10

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Loup-Garou είπε
Απορία το έχω
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Τι μπορει να ειπε η μαλακισμένη και το κράτησε μανιατικο ο Καστανανθρωπος;

Spoiler

Δεν διευκρινίζει, αλλά το ψέμα της ήταν η αφορμή για να πάνε τα δίδυμα στην επόμενη ανάδοχη οικογένεια, όπου υπέστησαν τιμωρίες, σεξουαλικές κακοποιήσεις,...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα_Καλησπερα....

Σταματαω στο 3 επεισοδιο...
Πολυ καλη ιστορια, ωραια φωτογραφια, ωραια τοπια...Μα κουραστηκα παρα πολυ να βλεπω μια σειρα χωρις φωτισμο.
Για ποιο λογο το κανουν ολο αυτο;
Ενταξει, θες να δωσεις κατι δραματικο, κατι μυστηριο...Αλλα ειναι σαν να μην υπαρχει ρευμα σε αυτο το χωριο...

Κουρασε...Δυστυχως.

Δημοσ.
Spoiler

Ενώ είναι πάρα πολύ καλή σειρά και χωρίς να φταίνε οι Δανοί, ξενέρωσα απίστευτα, όταν βγήκε ποιος είναι ο καστανάνθρωπος γιατί ακριβώς το ίδιο concept υπήρξε και στο Ετερος Εγώ. Ρε Τσαφούλια, μην αντιγράφεις ρε και μας καταστρέφεις άλλες σειρές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ένα μήνα έβγαλαν τις δυο καλύτερες σειρές που έχω δει ποτέ μου σε αυτή την υπηρεσία. Η άλλη ξέρετε ποια είναι…. σπάει όλα τα ρεκόρ τους. Χωρίς ίχνος δικαιωματισμου και force feed περιεχομένου. Pure "cinematography". 👏

ps- μη μιλήσουμε και για chapelle που τα έσπασε κ αυτό. Netflix πας καλά ; Τι σου συμβαίνει ; 😅

Επεξ/σία από Lotof
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επιτελους μια καλη αστυνομικη σειρα απο το Netflix μετα απο κατι ισπανικες βλακειες που αφηνα στη μεση . Το ειδα σε δυο ημερες κ αν ειχα χρονο δεν θα το εβλεπα σε μία. Πολυ δεμενη ιστορια χωρις παραπλευρες αχρειαστες ιστοριες χωρις ερωτες χωρις κωμικα στοιχεια. Pure αστυνομικη σειρα οπως πρεπει να ειναι οι στυνομικες σειρες. Κ φυσικα θυμίζει  αρκετα το killing αφου ειναι ο ιδιος δημιουργός .

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ύφος θυμίζει παλαιότερες καλές αστυνομικές σειρές και το στοιχείο του θρίλερ είναι όσο χρειάζεται θεωρώ. Όμως...

Spoiler

το τέλος μου τα χάλασε. Έγιναν μέσα σε ένα επεισόδιο όσα "άκυρα" δεν έγιναν σε όλο τον κύκλο. Κάποιες λεπτομέρειες στο στόρι μου θύμισαν κακή αμερικανική σειρά.

Επεξ/σία από katergaris79
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...